אני מקליט את דונה לי בגיטרה ואני צריך קצת כלים לאילתור
פורסם: רביעי 28 אפר',10 16:01
היי
אני הקלטתי את האינטרו והתחלתי ללמוד את הסולו של פרקר על הקטע אבל בכל זאת אני מרגיש שאני צריך קצת רקע,
אני מבין שהקטע הוא ב-Ab ובעיקרון אני יכול לנגן את הסולם הזה עם כל המודוסים,וגם מינור Substitutions אבל אני רוצה עוד כלים,
אני גם לא יודע איך להיתייחס ל-Db בקטע כלומר מה לנגן על האקורד הזה והF7, אני כן מזהה את ה-II V I המזורי והמינורי
לא ידעתי שפאט מרטינו הוא ישראלי.. סחה על הנגינה!
נדמה לי שיש לך מספיק אוזן בשביל להמציא דברים חדשים על דונה לי, עזוב אותך מכל הדומיננטות !
טוב נו..
Db לך על הלידי או מג'ורי אח"כ הוא מתחלף למינור, לך על המלודי, הרמוני כולם יעבדו.
F7 זה פשוט דומיננטה של II , לכן אתה יכול לקחת ALTERED, או פירוק של F7, או מיקסולידי של B (תחליף טריטון)..מה עוד...מיקסולידי מוגדל, דבר עם שי חן, עופר גנור עמוס הופמן עופר לנסברג...הם באמת יודעים להשתמש בכל הדברים האלה כמו שצריך _________________ music is making something out of nothing - Zappa .
תודה!
בהחלט יש כמה דברים שדברת עליהם שאני לא מכיר,אני אבדוק את הכל,אני לא מכיר את החברה שהזכרת.
אני באמת צריך קצת אינטראקציה עם נגנים אחרים למרות שהישיבה בבית והנגינה עם המחשב בהחלט נעימה לי
אגב פט מרטינו מבצע מדהים את השם שלך אבל אתה בטח מכיר. _________________ https://soundcloud.com/orire
ברור איך שדיברנו הלכתי לשמוע, חביב ביותר אבל חופר כרגיל
יש לו דיסק שהוא ממש לא חופר יחסית לאחרים שנקרא THE MAKER קצת מלנכולי אבל מוסיקלי לאללה _________________ music is making something out of nothing - Zappa .