פורסם: שני 05 אפר',10 02:04
מנסיון, הוא יצר "מותג" של אמהות שקונות לילדים שלהם גיטרה.
אני יודע בדיוק איך פועלים המפעלים האלו במזרח, וזוהי הסיבה שנגנים רציניים משקיעים הרבה כסף בגיטרות קאסטום, ובארצות יצור שונות.
במזרח זה כמו לגו, יש המון סוגים של גשרים, גופים וכו', ופשוט מרכיבים בלי בקרת איכות כמו שצריך.
אני במקרה עבדתי כמורה לגיטרה בבית ספר בו נמכרו מוצרים רבים של בודגוב.
ניגנתי על לפחות 6 דגמים שונים של גיטרות שלו בטווחי מחירים שונים, וכל הכלים היו ברמה נמוכה.
חלקם אפילו היו במצב "בלתי-נגין" - גיטרה באס שיוצאת מהמפעל עם אקשן של אגודל...
אם כל הכבוד, ויש כבוד גדול לבודגוב (כנגן), מותג זה לא... זה פשוט חותמת של בודגוב על זבל קוריאני / סיני.
פורסם: שני 05 אפר',10 06:18
אז אני ארשה לעצמי להיות קצת יותר גס פה.
בודגוב מרמה בכך שהוא מוכר גיטרות פס ייצור זול מהמזרח במחירים מופקעים, זו בעיני רמאות של ממש.
ניגנתי גם אני על כלים בחנות שלו ומדובר לדעתי בזבל מוחלט.
אפרופו SX, יש לי העתקים של לס פול וסטראט SX, והסטראט מוצלחת בצורה מפתיעה ביותר, אני יכול להעמיד אותה מול פנדר מקסיקנית והייווי1 והיא תהיה שווה בשווה איתן. אלו גיטרות שעולות 70 דולר פלוס מינוס יד שנייה.
למה לשלם 2500 שקל על גיטרה של בודגוב שמיוצרת באותו איזור רק בגלל שרשום עליה בודגוב נשגב מבינתי, ולצערי הרב יש לא מעט פראיירים שקונים את זה. הבעיה היא אחר כך כשמנסים למכור ביד שנייה ומתפלאים למה לא קונים מהם, חבל לי עליהם באמת.
בעיני התמחור של גיטרות סיניות בארץ באופן כללי לוקה בבעיה של גניבה. גם מיוזיק סטור לא חפים מפשע, מוכרים גיטרות של OLP שעולות 300 דולר ב2800 שקל, ראבאק, מה נהיה!?
בעיני מה שבודגוב עושה לא לגיטימי בעליל וראוי לביקורת קשה, אבל הוא לא היחיד עם התופעה המעצבנת הזאת של ניפוח מחירים.
פורסם: שני 05 אפר',10 18:09
ERG התחילו כמו כל חברה, עם דברים שהיו בין בינוני לטוב. הרמה שלהם עלתה מאוד ממה ששמעתי, אני בהחלט אעשה ביקור אצלם בקרוב לראות מה חדש, אני שומע כל הזמן מחברים שלי כמה שהם השתפרו מאוד באיכות הבנייה ובחומרים.
מה שבטוח, הגיטרות אצל בודגוב לעולם לא יכולות להתקרב לרמה של ERG.