תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 12:44
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
מהי החוליה החלשה בסטאפ שלי?
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies
  yariman  
Act Compatible
הודעה פורסם: שני 05 אפר',10 00:01   
מה נשמע ח'ברה - אני יאיר, בן 16, ואני רוצה להתחיל להקליט את הלהקה שלי אחרי קורס קיובייס מקיף.
אבל עזבו שטויות, מה שבאתי לשאול זה בעצם מה הנקודה החלשה בסטאפ שלי - כדי שאוכל לקדם את האולפן הביתי שלי צעד אחר צעד ובהדרגה (מה סהוסבר לי שהיא הדרך הנכונה להקים אולפן ביתי).

בקיצור - הנה הסטאפ שלי:
מן הסתן שהמחשב חזק מהיר ומיועד להפקה אולפנית
כרטיס קול E-MU tracker pre (מאחר ואני חסר נסיון - ולפני ימים התבררה לי חשיבות הפרה אמפ, האם הפרה אמפ שלו מספק?)
מיקרופון JM 37
מוניטורים הרינג MS40
מקלדת שליטה Oxygen 61 (אני פסנתרן כבר כ 10 שנים - לכן היה חשוב טווח האוקטבות)
מבחינה אקוסטית - אני מנסה כרגע לארגן את האולפן מבחינה אקוסטית והוא בשלבי אופטימציה, אך ללא תוספת מיגון (לדוגמה העברת רהיטים, עמדת הטכנאי וכדומה לצורה יותר נכונה אקוסטית)
אני רק אדגיש, כי המוזיקה שאני עושה כי כמעט לגמרי אקוסטית, בין עם זה רוק פאנק או ג'אז (בתור סקסופוניסט)
ואני לא בטוח שהסגנון מצריך קניה של סינטסייזר.
רק אציין שוב - אומנם כישורים בתחום התוכנה יש (אומנם לא מקצועיים - אך בשלבי שיפשוף) אם חסר משהו, או אי הבנה (כמו אולי בשורה מעל) אשמח אם תתקנו אותי.
קודם כל תודה לכל העוזרים העתידיים, ואם חסר מידע כלשהו, הגיבו ואתרן במהירות האפשרית.
אם טעיתי במקום, או באיזה שהיא דרך עברתי על איזה כלל לא כתוב, אני מתהצל מראש - כי אני חדש לחלוטין בפורום.
Tomer Iserovitch
Supporter
הודעה פורסם: שני 05 אפר',10 00:47   
מה מטרת האולפן? אם רמת סקיצות שיוקלטו וימוקססו במקום אחר אז הסטאפ העכשוי בהחלט מספק.
אם אתה מחפש להגיע להקלטות ומיקסים באולפן הביתי ברמה של אולפן מסחרי, יש לך עוד הרבה ניסיון לצבור והרבה כסף להוציא #smile

מוזיקאים רבים ניסו לבנות אולפן ביתי "מקצועי" על מנת לחסוך בשירותים חיצוניים וכשלו בשל סיבות רבות.
עדיף שתתרכז במה שאתה עושה טוב (למרות שאינני מכיר אותך אני מניח שמדובר בכתיבה ונגינה) ותתייחס לאולפן הביתי בתור כלי עזר נוסף ולא בתור המטרה הסופית.
OrenS
תומך
הודעה פורסם: שני 05 אפר',10 01:01   
כמו שכבר רמזתי לך בשרשור הקודם - רובנו התחלנו עם הרבה הרבה פחות...
בסופו של יום, החוליה החלשה בסטאפ כרגע היא הנסיון שלך. הציוד שיש מספק בהחלט כדי להתחיל, וגם מעבר לזה (לא מכיר את המיקרופון הזה, אבל אני מניח שהוא עושה את העבודה) ויקח עוד לא מעט זמן עד שהוא יתחיל להגביל אותך. עם הזמן אתה תבין בעצמך מה הנקודות החלשות בסטאפ, ואם צריך לשדרג מי מהן. פשוט תתחיל לעבוד, תעלה לפורום דוגמאות לביקורת, וככל שיעבור הזמן דברים יתחילו להתבהר. חבל להקלע ללופ של "ברגע שאני אחליף את המיקרופון הכל יהיה בסדר." זה לא עובד ככה. ברגע שתחליף את המיקרופון תרצה להחליף את המקלדת, או המוניטורים או כל דבר אחר. זה תהליך ארוך, ויקר, וחבל להכנס אליו כבר בשלב זה.
פשוט תהנה מהדרך! #thumbsup
אתה יודע מה,
הודעה פורסם: שני 05 אפר',10 01:25   
בחיים לא העלתי שדווקא תשובה שכיביכול לא עונה על השאלה - תענה הכי טוב.
וכנראה שהטעות שלי היא בתפיסה שהציוד שלי מגביל אותי עכשיו - ומסתבר שלא, אז בעצם עכשיו צריך להתחיל לשבת מול הקיובייס ולשפשף יכולות.
תודה רבה אחי, עזרת לי מאוד גם עכשיו וגם בשרשור הקודם!
קלימרו
Expert
הודעה פורסם: שני 05 אפר',10 01:56   
הועבר לפורום הרלוונטי.

חג שמח.
הודעה פורסם: שני 05 אפר',10 02:01   
ציטוט:

אתה.

לא אישי כן.

*עריכה
רק עכשיו עברתי על השירשור וראיתי שכבר ענו לך, כן כן ברוך הבא לבית ספר הכי טוב בארץ והוא לגמרי בחינם! תהנה #thumbsup
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון