Act Compatible
פורסם: שני 05 אפר',10 00:01
מה נשמע ח'ברה - אני יאיר, בן 16, ואני רוצה להתחיל להקליט את הלהקה שלי אחרי קורס קיובייס מקיף.
אבל עזבו שטויות, מה שבאתי לשאול זה בעצם מה הנקודה החלשה בסטאפ שלי - כדי שאוכל לקדם את האולפן הביתי שלי צעד אחר צעד ובהדרגה (מה סהוסבר לי שהיא הדרך הנכונה להקים אולפן ביתי).
בקיצור - הנה הסטאפ שלי:
מן הסתן שהמחשב חזק מהיר ומיועד להפקה אולפנית
כרטיס קול E-MU tracker pre (מאחר ואני חסר נסיון - ולפני ימים התבררה לי חשיבות הפרה אמפ, האם הפרה אמפ שלו מספק?)
מיקרופון JM 37
מוניטורים הרינג MS40
מקלדת שליטה Oxygen 61 (אני פסנתרן כבר כ 10 שנים - לכן היה חשוב טווח האוקטבות)
מבחינה אקוסטית - אני מנסה כרגע לארגן את האולפן מבחינה אקוסטית והוא בשלבי אופטימציה, אך ללא תוספת מיגון (לדוגמה העברת רהיטים, עמדת הטכנאי וכדומה לצורה יותר נכונה אקוסטית)
אני רק אדגיש, כי המוזיקה שאני עושה כי כמעט לגמרי אקוסטית, בין עם זה רוק פאנק או ג'אז (בתור סקסופוניסט)
ואני לא בטוח שהסגנון מצריך קניה של סינטסייזר.
רק אציין שוב - אומנם כישורים בתחום התוכנה יש (אומנם לא מקצועיים - אך בשלבי שיפשוף) אם חסר משהו, או אי הבנה (כמו אולי בשורה מעל) אשמח אם תתקנו אותי.
קודם כל תודה לכל העוזרים העתידיים, ואם חסר מידע כלשהו, הגיבו ואתרן במהירות האפשרית.
אם טעיתי במקום, או באיזה שהיא דרך עברתי על איזה כלל לא כתוב, אני מתהצל מראש - כי אני חדש לחלוטין בפורום.
Act Compatible
פורסם: שני 05 אפר',10 01:25
בחיים לא העלתי שדווקא תשובה שכיביכול לא עונה על השאלה - תענה הכי טוב.
וכנראה שהטעות שלי היא בתפיסה שהציוד שלי מגביל אותי עכשיו - ומסתבר שלא, אז בעצם עכשיו צריך להתחיל לשבת מול הקיובייס ולשפשף יכולות.
תודה רבה אחי, עזרת לי מאוד גם עכשיו וגם בשרשור הקודם!