שאלה לשוכרי דירות עם שותפים, פתרון לעבודה בעוצמה סבירה?
פורסם: שבת 06 מרץ,10 03:06
לכל אלו מאיתנו שאין להם איזה חדר ספייר בבית של ההורים להקים בו אולפן ביתי, אלא שוכרים דירה בכוחות עצמם (וזה בד"כ לא יהיה לבד)...
אני אשמח לשמוע איך אנשים הסתדרו עם יצירת מוזיקה ביתית עם מוניטורים. הרי כדאי לעבוד בעוצמה של +-85Db כדי לשמוע את כל התדרים, ואני לא מבין איך אפשר לעשות את זה כשבחדר לידך שותף מנסה ללמוד/לישון...
יש איזה דירות שבנויות יותר טוב לזה? או שחברתם לעוד מוזיקאים לשכור דירה?
אשמח לשמוע מנסיון של אחרים
אין פתרונות קלים ,אך שהחדר מטופל אקוסטי
אתה שומע נכון יותר ולכן גם עוצמה נמוכה יותר
במוניטורים מובנת יותר, ובדיעבד הורדת התהודה
בחדר יכולה להקטין -3-6DB מהעוצמה שהיתה לפני
הטיפול.
בנוסף דלת\חלון אילו נקודות תורפה, אפשרי להוסיף גומיות אטימה
מסביב למשקוף הדלת וזה ייתן שיפור משמעותי ,כנ"ל לגבי חלון
שבדרך כלל הוא חלון כיס (מסילה) ולכן קשה יותר לאוטמו.
אם בעית החלון קריטית , לך לנגר והזמן לפי מידת משקוף החלון
MDF 17 מ"מ ועגן אותו למפתן כאשר אתה עובד. _________________ יורם לב - יעוץ אקוסטי, ציוד אנלוגי, 050-4295458
אין מנוסף משימוש באזניות או ניטור בעוצמה נמוכה וניצול את הזמן שהשותף נעדר ל"התפרעות". _________________ www.Soundcloud.com/tomervalve - פרויקט מת.
www.Soundcloud.com/tomtomz פרויקט עכשיו.
"זה עולם אלקטרוני, קצת קשה (לסינטים) לדבר"
מעניין...פעם אחרונה שעלתה פה שאלה בפורום על דרכים לאיטום אקוסטי של דלת התשובה היתה שאין משהו שבאמת עוזר... אתה מדבר פה על "שיפור משמעותי". יצאתי מבולבל... _________________ fender blues delux I roland RD700 SX I korg cx-3 | neo ventilator
מי אמר שצריך לעבוד בעוצמה גבוהה ?
הרבה מיקסרים עושים מקסים שלמים עם ווליום בעוצמת שיחה רגילה
כשאני גרתי עם שותפים הבעיה היתה יותר של רעשים מבחוץ שהפריעו להקלטות ולא להיפך _________________ iMac | RME UCX | Dynaudio BM6a | Logic Pro X | http://www.myspace.com/elisegal
שותף זה גם רק בעיה אחת
כי יש מסביבך שכנים ובמיוחד בבתים הישנים שומעים הכל _________________ iMac | RME UCX | Dynaudio BM6a | Logic Pro X | http://www.myspace.com/elisegal
הרי כדאי לעבוד בעוצמה של +-85Db כדי לשמוע את כל התדרים, ואני לא מבין איך אפשר לעשות את זה כשבחדר לידך שותף מנסה ללמוד/לישון...
יש איזה דירות שבנויות יותר טוב לזה?
א. אי אפשר לעשות את זה.
ב. אין דירות בהן בחדר אחד יתנגן משהו ב-85 ד"ב ובחדר השני זה לא יפריע.
ג. מניסיוני, שלום בית חשוב יותר מלשמוע מה קורה ב-30 הרץ.