העלתי שני קטעים קצרים ליו טוב, שאני מאוד אוהב לנגן - אשמח אם תתנו ביקורת על הסאונד.
אני מבצע את ההקלטות כתחביב בלבד, אך בכל זאת רוצה להשתפר וללמוד. כרגע אני מקליט את הווידאו עם מצלמה דיגיטלית עם איכות ווידאו סבירה, ובמקביל מבצע הקלטה באמצעות מיקרופון (של שור) מול המגבר אל M-Audio 410. אח"כ אני מסנכרן את הווידאו (ללא סאונד) עם האודיו - כך לפחות עשיתי בקטע של זפלין, בקטע השני השתמשתי במצלמה בלבד והסאונד היה ברצפה (עם כל הכבוד לקרמיקה של בעל הבית). האם יש לכם המלצות במסגרת ציוד ההקלטה הקיים כרגע? אשמח לשמוע.
נהניתי מהנגינה. איכות הקטע הראשון באמת בקאנטים - אל תשתמש בסטאפ הזה שוב. הקטע השני נשמע יותר טוב, אבל יש מה לשפר. את הגיטרה הייתי מקליט דיירקט, לא עם מיקרופון. שכח מהמגבר, ולך על מדמה מגברים אם יש.
לגבי המצלמה: מצלמות אינטרנט טובות (כמו ה-FUSION של לוג'יטק) יכולות לקבל סיגנל מכרטיס הקול ולכן לא תצטרך לסנכרן אם תשתמש בהן.
זהו. שיהיה בהצלחה . _________________ שיעורי פסנתר שלי ברשת (יוטיוב):
http://www.youtube.com/user/MangoldProject
טוב אתה!
רק הערה קטנה ומעצבנת תכוון את מיתר אחד בקטע של LITTLE WING...ירד באיזה רבע,שמינית טון. _________________ music is making something out of nothing - Zappa .
אישית יש לי בעייה לשמוע אנשים עושים סולואים שאחרים כבר עשו לפניהם. זה כמו לנסות להעתיק אישיות של בנאדם אחר. לא הדבר הכי מוסיקלי בעולם. את הנדריקס ולד זפלין אני כבר מכיר. אותך עדיין לא.
תראה, אין ספק שהאצבעות שלך מסוגלות להרבה מאד דברים, אבל ראש ולב אלו איברים הרבה יותר מסקרנים בעיני מאצבעות.
יאללה, תתחיל להעיז _________________ Hammond B3 ('59) + Leslie 122, Wurlitzer 200A, Nord Stage 3 Compact, TE OP-1, Arturia Minibrute
אני מודה לכולם על התגובות!
אסף - בימים האחרונים אני משחק מעט עם guitar rig4, אבל אני לא מרוצה כ"כ מהתוצאות ובמיוחד מהפריסטים של סאונד נקי. זה גם המקום להגיד שאלפי האפשרויות בתוכנה דיי מרתיעות אותי ואני נצמד לפריסטים המוכנים מראש. האם יש לך המלצות בנושא?
impressions - גם אני חושב שהמיתר התחתון יצא מכיוון. כנראה שאיפשהו בין הטייק ה 100 ל - 101 הוא נכנע לידית הטרמולו טעויות של חובבנים הייתי אומר.
C172 - המחמאה שלך מאוד נחמדה. באופן אישי, אני דווקא מאוד נהנה לשמוע אחרים מנגנים קטעים שאני אוהב ושמכניסים אליהם נופך מסויים. על כל פנים, הקטעים היו סוג של סאונדצ'ק ותו לא, בתקווה שכאשר אלמד לשלוט מעט בעניינים אוכל להעלות קטעים "נועזים" יותר (כחובבן, כמובן. אין לי תוכניות אחרות כרגע מעבר לצלוח את תקופת המבחנים)
אני לא גיטריסט אז אין לי המלצה טובה. חשבת על יחידה חיצונית כגון ה-POD או ה-VAMP? אגב, אין שום בושה בלהיצמד לפריסטים. סה"כ לגיטרה שלך ולכל גיטרה אחרת גם כן יש בערך 3 פריסטים (מיקום בורר הפיקאפים) וזהו, וזה דווקא הוכיח את עצמו בעבר . _________________ שיעורי פסנתר שלי ברשת (יוטיוב):
http://www.youtube.com/user/MangoldProject