תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 11:05
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies
  Gardner  
צריך טיפים להקלטת שירה באמצעות מיקרופון דינמי
הודעה פורסם: ראשון 13 דצמ',09 21:50   
אני רוצה להקליט שירה והמקרופונים שיש לי הם: sm57 ו sm58
אשמח לשמוע כמה טיפים להקלטה עם האמצעים האלו (אני יודע שעדיף לעבוד עם קונדנסר אך זה מה שיש)
בנוסף אם מישהו יכול להמליץ על פלאגינים טובים לשיפור הסאונד של השירה שתשמע יותר מלא וטוב.
תודה...
Tomer Iserovitch
Supporter
הודעה פורסם: ראשון 13 דצמ',09 21:59   
ציטוט:
אני יודע שעדיף לעבוד עם קונדנסר

אז זהו שלא... עדיף לעבוד עם מה שנשמע טוב. אם מדובר בשירה בעוצמה סבירה הדינמיים שברשותך יעבדו #smile
אם מדובר בשירה מאוד אינטימית וחלשה או לסרוגין שירה מאוד דינמית אז אתה בבעיה.
אין יותר מדיי עצות לתת, חדר סביר (פחות משמעותי מאשר בהקלטת קונדנסר בשל רגישות מפוחתת של האלמנט המכני) ,זמר טוב,טכניקה טובה, פרהאמפ טוב עם הרבה גיין נקי.
YossE
Act Compatible
הודעה פורסם: ראשון 13 דצמ',09 23:12   
מיסטר גרדנר שלום! אוהבים אותך ואת הדינאמיים שלך. נסה להקליט את ערוצי השירה עם איזה קלח תירס מיובש שגידלת על הגג ואז אולי תעריך את ה57 וה58. ברכות על הצטרפותך לפורום הכי משפחתי ומקצועי באיזור.
הופמן
Act Compatible
הודעה פורסם: שני 14 דצמ',09 00:33   
מבחינה טכנית כדאי לשים ל SM57 פופר (POOFER) אם יש (הספוג "כובע" לראש המיקרופון) ,אם אין תאלתר משהו עם גרביוני אישה דקיקים .
לשיר במרחק קבוע מהמיקרופון רוב הזמן אלא אם אתה יודע לשלוט במרחק מהמיקרופון בהתאם לדינאמיות של השירה.
ה 57 ייתן לך יותר גבוהים וחיתוך בנמוכים ,ה 57 ייתן לך דגש במיד גבוה ויותר נמוכים ,תקשיב ותבחר מה עדיף.
תאמין או לא אבל לי היו הרבה הזדמנויות להקליט עם AKG414 ,נוימן ,RE20 ועוד,אבל ובאותם מצבים בסוף בחרתי להקליט עם קרוב משפחה של SM57 ואני לא מצטער על זה גם אחרי הרבה שנים.אז תרגיש טוב עם מה שיש לך ,אלו מיקרופוניםיותר מ "סתם" למרות המחיר המטעה ו"המעמד החברתי הנחות" שהם מקבלים בשוק ההקלטות.
  Gardner  
הודעה פורסם: שני 14 דצמ',09 06:11   
תודה רבה.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון