פורסם: שלישי 08 דצמ',09 12:37
תודה על המענה המהיר!
וכן אני מחובר לפראמפ מובנה שנאמר לי שהוא די איכותי.
אני מכוון את הגיין עד שנדלקת מנורת האפס ואז מוריד טיפה. זה כמובן משתנה מהקלטה והקלטה לפי מרחק עצמת הווקל וכו...
כשאתה אומר מכוייל מה הכוונה? הגדרה פנימית של הכרטיס?
פורסם: שלישי 08 דצמ',09 12:39
אה כן והאם הגברה של הווליום בדגימה (לא נורמלייז) פוגעת באיכות?. כי אם לא אז אין לי בעיה להקליט עם קומפרסור כדי לשמוע טוב את הווקל ואחר כך פשוט להרים את הווליום בדגימה.
פורסם: שלישי 08 דצמ',09 14:15
יש לי לייד הנוב של הגיינ בכרטיס טי סי שלי שלוש מנורות
אחת -30 השניה -10 השלישית 0 לפי מה שאני יודע אני מכוון את הגיין כך שגם בדינמיקה הגבוה לא נדלקת מנורת האפס.ואני רחוק מהקליפ של ערוץ הווקל והמאסטר.
לדעתי אם אני אוריד את הפלייבקים לרמה של הווקל שנכנס לתוכנה אז יצטרכו כתב ברייל כדי לשמוע את המוסיקה...
יש בעייתיות עם להגביר ב12-16 DB את הווליום של ההקלטה עצמה? (לא דרך הפיידר של הערוץ אלא ממש על המלבן של הדגימה)
ואשמח להסבר לגבי בדיקת הכיול של כרטיס הקול אם הוא +4DB וכו''(איפה בדיוק לבדוק?
תומך
פורסם: שלישי 08 דצמ',09 15:25
או קיי בדיקה אחרת... מה תראה העוצמה בערוץ באבלטון ברגע שתקליט אליו משהו בעוצמה שמראה ב TC אדום (0DB)? האם גם באבלטון תראה אדום?
פורסם: שלישי 08 דצמ',09 16:10
לא.עדיין האות שנכנס לתוכנה חלש מידי. כמובן אני לא רוצה לצעוק. מדובר על ראפ בדיבור כמעט רגיל. ואני לא רוצה להיות קרוב מידי לא פחות מ20 סנטים מהקונדנסר.
פורסם: שלישי 08 דצמ',09 17:26
תודה אני באמת אעשה את הניסוי כשאהיה בבית.
אבל עדיין אשאל...יש בעייתיות עם להגביר ב12-16 DB את הווליום של ההקלטה עצמה? (לא דרך הפיידר של הערוץ אלא ממש על המלבן של הדגימה)
תודה לעונים!