תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 18:26
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
מקלדת יד שניה
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מקלדות, סינטים ושלטים - Synth
  NivNiv1982  
מקלדת יד שניה
הודעה פורסם: חמישי 05 נוב',09 17:24   
שלום לכולם,

אני מחפש בימים אלה סינטי-פסנתר ומגלה שהעסק די יקר, מעניינים אותי בעיקר Stage 88 של Clavia ו Kurzweil - בגדול, לא מכיר דגמים ספציפיים פשוט שמעתי שהוא טוב. שאלתי להלן היא:

כמה גדול הסיכון בקניית מקלדת יש שניה? המחיר של המקלדות האלה כחדשות נע בין 10 ל- 17 אלף שקל, ואין ברשות סטודנט קשה יום כמוני כאלה סכומים, השאלה אם תיקוני אלקטרוניקה למינהם יעלו גם הם הון תועפות או שכדאי לקחת סיכון ולקנות מקלדת יד שניה בחצי מחיר כמעט, אם זה באמת השווי שלהן?

אגב, אני פסנתרן, מנגן ג'אז לסוגיו, אינני קלידן ואני מאוד רוצה להיכנס לעולם הסינטזה והצלילים האלקטרונים, אם מישהו מכיר כלים נוספים בסגנון של הנורד, אשמח לקבל המלצות. #thumbsup

תודה רבה לכל העונים
אסף
S.Supporter
הודעה פורסם: חמישי 05 נוב',09 17:35   
אם תיקונים מדאיגים אותך,אל תיגע כרגע בנורד, משום שהנציגות שלהם בארץ לא ברורה.

מקלדות באמת מאבדות הרבה מערכן בגלל שהן מוצר טכנולוגי. בדיוק כמו שהלפטופ והפלאפון שלך שווים מחצית מערכם כבר שנה אחרי הרכישה. במקרים של מקלדות יוצאת מקלדת חדשה כל 3 שנים בערך, מה שמוזיל משמעותית את הסטוק הקיים.

בגדול, CLAVIA היא חברה די צעירה ולא ברורה עדיין העמידות של הכלים שלה, אבל רולנד, ימאהה וקורג הוכיחו כולן עמידות יוצאת מהכלל בכל מקלדות ה"קצה עליון" שלהן, ואם המקלדת פועלת כמו שצריך במעמד הקנייה, אני מאמין שהסיכוי שלך ליפול איתה אחר כך קטן. זו קנייה די בטוחה. בדוק את כל הכפתורים, את הקלידים, ואת כל החיבורים\יציאות.

אגב, בקרוב יגיע לכלי זמר ה-S90XS, מה שאומר שהם נפטרים ממלאי ה-S90ES שלהם, ואולי תוכל להשיג עסקה טובה.
לא סתם קוראים להם מקלדות מקצועיות
הודעה פורסם: חמישי 05 נוב',09 21:54   
המקלדות המשומשות שאתה רואה הן בדיוק אותן מקלדות שאתה רואה אצל נגנים מקצועיים.
בניגוד למכונית למשל - מכונית ראלי של נהג מקצוען לא מזכירה אפילו את המכונית הסדרתית שהיא כביכול מבוססת עלייה, אבל אותו Motif/k2600/Fantom שאתה קונה מאדם פרטי, הם בדיוק אותם כלים מקצועיים שנגנים מהשורה הראשונה סומכים עלייהם שיחזיקו מעמד סבב הופעות עולמי.

בשורה התחתונה, אם אין סימנים חיצוניים של התעללות בכלי ועד כמה שאתה יכול לבדוק מנגינה הוא תקין, אין סיבה שלא ינגן גם בעוד 10 שנים.
לפעמים יש בלאי של קלידים מסוימים או כפתור שמפסיק לתפקד, ואז תיקון של כמה מאות שקלים לפתור את הבעייה.
אם אתה יכול לקנות היום כלי מקצועי משומש בשליש ממחירו החדש (גם אם הדגם החדש משוכלל יותר), עדיין אלה לדעתי עסקאות המשומשים המשתלמות ביותר שאפשר לעשות.

כמובן שאני מדבר מנסיוני הדל, אבל אני באמת חושב שאלה עסקאות כדאיות.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מקלדות, סינטים ושלטים - Synth

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון