Act Compatible
פורסם: ראשון 20 ספט',09 20:27
אפשר לראות את הקו המחבר בין שתי המקלדות האלה כאשר yamaha ו-korg החליטו סוף סוף ללכת בדרכן של roland ו-clavia בכך שהן ירדו מכל התפריטים המסובכים שבלתי אפשרי לתמרן ביניהם תוך כדי הופעה ועברו ל"הכל מול הפרצוף" (בתרגום חופשי), כשרוב האופציות החשובות למצב של הופעה הן במרחק של לחיצת כפתור, או שבמקרה של קורג- כל האופציות הן מול הפרצוף ואין תפריטים כפי שנהוג במקלדות של clavia.
פורסם: ראשון 20 ספט',09 21:04
סטרן, זו בדיוק הסיבה הראשונית שבגללה הבחירה הראשונה והאחרונה שלי היתה ה-STAGE 88 של CLAVIA, ועד עכשיו אני מאד מאד מבסוט. רק המשקל קצת מעיק...
פורסם: ראשון 20 ספט',09 21:22
ראיתי והקשבתי לקליפ של קורג (מצטער, אבל בימהה אני לא נוגע...). באמת מרשים. העיצוב משגע וחכם, אבל כנראה שחסר לי קצת הדגמות יותר עמוקות של הסאונד, כי לפחות מהקליפ, זה נשמע נהדר, אבל לא ראיתי הבדל משמעותי ל-STAGE 88 שלי. אולי במקום שהם היו מדברים כל כך הרבה, היו משמיעים את הכלי בקטעים של יותר משנייה וחצי כל פעם.
אגב, מה שעוד שמתי לב, זה שבדרך כלל במקלדות מעין אלה, הדבר הראשון שמדגימים זה הפסנתרים האקוסטים, ובקורג, משום מה, שמו את זה מאד בקטן, אי שם בתוך הקליפ. מבחינתי זה מחשיד, אבל עדיין שווה בדיקה.
פורסם: ראשון 20 ספט',09 21:47
ממה ששמעתי קצת בהדגמות, עושה רושם שהכלים האלה ייפלו אצלי כמו בדרך כלל על הפסנתרים האקוסטיים (מבחינתי בכל אופן בתור אחד שלא מצא אף פעם פסנתר חשמלי של yamaha או korg שימושי באמת). אבל אני מסכים שפרס העיצוב מגיע בלי ספק לsv-1. שאפו.