יש לי משטח רוחבי המוצמד לקיר ומורכב מעץ סנדביץ' ( דיקט קשיח בעברית). והוא במידות מספקות, כלומר רחב מספיק, כידי שאתאים לו מגירה ועליה יונחו קלידים .השאלה, היא איזה נתונים צריך בשביל להתחיל
האם זה יספיק בשביל שתתנו לי עצה טובה? ( לבנות ,איך יהיה טוב, ולמה יהיה טוב)
מידות שולחן
מידות הקלידים
גובה הקלידים
משקל הקלידים
אחת הקושיות , האם הקלידים צריכים להיות קלים (באופן יחסי מקלדות עם 88 קליד,נעות בין 10 ק"ג , ועד לעשרות בודדות , נאמר 40 ק"ג במקרים קיצוניים)
המקלדת שלי שוקלת 11 קג, אך אני שוקל להביא מקלדת שליטה פסנתרית לצורך עבודות תיווי ונגינה בריל טיים ( אם מישו פה מוכר פאטר במצב טוב, אני אשמח לשמוע, מכרתי את שלי במחיר מצחיק ועכשיו אני מתגעגע)
מעבר לזה הפעם האחרונה שבניתי משהו היה בשיעור מלאכה וגם אז כמו היום הראש שלי היה עסוק במשהו אחר, כך שאין לי מושג לגבי מהות טיב החומרים וגו וכו' וכאלה אך אני יודע שיש מספר נגריות בתל אביב שיתנו לי בידיוק מה שאני צריך, השאלה . מה זה?...
מבחינת מחיר, מה שיותר זול , אך זה צריך ליהיות אלגנטי כלומר נראה טוב וקל לפירוק והרכבה.
אם מישהו פה עשה דבר כזה בעבר, אולי אוכל לתרום סכום סמלי מעבר לחומרים הדרושים נא לפנות בפרטי.
מסילות מגרה בעלי גלגת גדולה עדיפים.
במקרה זה אל תשכח לחזק את 2 הקירות בעזרת תומך תחתון כדי שבמשקל מקלדת גבוה הם לא יטו הצידה ויפילו לך את המגירה עם הקלידים.
יקר:
חברת :"BLUM MOTION" נחשבת לאחת מחברות היוקרה של פרזול לנגר מקצועי.
זוג תומכים למגירה יעלו בסביבות 350 ש"ח אבל אתה מקבל "רולס רויס על גלגלים" (תרתי משמע)
במנגנון זה קיימת גם בוכנה מונעת טריקה בלחץ שמן - דבר המונע חבטה של המגירה בקצה המהלך ובלאי מהיר.
וכמובן - תענוג לאוזניים
לא בדיוק אותו נושא אבל קצת כן.
אני צריך גם מגירה שמתלבשת עם מסילות על שולחן. אבל קטנה למקלדת מחשב סטנדרטית. אני יודע שהיה פעם באופיס דיפו, אבל הם הפסיקו לייבא משום מה ואין להם במלאי. אני מחפש כבר מלא זמן, אולי מישהו ראה איפשהו?
תודה. _________________ www.shibolim.co.il
אם השולחן הקיים בנוי ופנוי (...מתחת) כך שמדף נשלף יכול להיות לכל הרוחב,
ובהנחה שהדפנות הן פלטות שלמות (ולא שולחן של 4 רגליים)
אז הפתרון הקלאסי הוא פשוט להתקין מדף נשלף 'סטנדרטי',
ז"א עם מסילות דופן רגילות שמתחברות לדפנות והמדף יושב בינהן.
אם אכן כך המצב/השולחן... מדוד במדוייק את המפתח,
(וודא שקדימה ואחורה אותה מידה) וגש לנגריה קרובה.
בחר מסילות איכותיות. הם ינסרו לך את המדף למידה הנכונה,
ידביקו לו קנטים ויתנו לך את הברגים הדרושים.
המחיר בתלות ב'צדיקות' של בעלי המקצוע...
אני חושב שגם בהום-סנטר מבצעים דברים בסיסיים שכאלה
נ.ב. אם תרמוז באיזה איזור של "מדבר צין" אתה ממוקם אולי מישהו יפנה אותך לנגריה מומלצת קרובה...