תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 17:06
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
מדמה מגברים בארה"ב
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
לך לעמוד 1, 2   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars
  TM  
מדמה מגברים בארה"ב
הודעה פורסם: שישי 11 ספט',09 05:08   
הטוב - עברנו ללימודים בקליפורניה והכול זמין כולל EBAY, craiglist, music123 וכל השאר.
הרע - השכנים האמריקאים שלי (ואשתי) לא אוהבים רעש. בכלל.
הרע עוד יותר - מכרתי את כל הציוד שלי בישראל ויש לי רק גיטרה. שהגיעה במכולה אתמול. ועכשיו אני לא יכול לנגן. #banghead
המכוער - החשבון בנק שלי אחרי כל הרכישות של השבועיים האחרונים וענייני המעבר למיניהם.

הפתרון המתבקש - מדמה מגברים כלשהו יד שניה + אוזניות איכותית שישמרו את כולם שפויים.

בפעם האחרונה שהתעניינתי בצעצועים האלה בדיוק יצא ה-POD הראשון וקשה לי להגיד שנפלתי מהרגליים. אני מניח שהיו בתחום המון התפתחויות וקראתי לא מעט בפורום כולל הביקורת של ראובן בטסטר על הפוד 3.0. שאלותי אליכם:

1. אם לא באמת נחוץ לי שום דבר לנגינה אולפנית והקלטות אלא לאימון בבית ואולי הופעות בקטנה ישירות לתוך PA עם כמה סטודנטים כאן בפאלו-אלטו יש טעם לרכוש 3.0 לעומת XT או אפילו 2?
2. הברינגר VAMP 2 זול כאן משמעותית מאוד לעומת הפוד (77 דולר לעומת 300 פלוס בשוק המשומשים) - אבל אין איפה לשמוע את זה באף חנות קרובה - למישהו יש נסיון עם ה-VAMP?

האם יש משהו נוסף שיכול לפתור את הבעיות שלי שאני לא מכיר למעט שני אלה (למעט שכנים מגניבים יותר ומסה רקטיפייר כמובן)?

תודה רבה!

טל
הודעה פורסם: שישי 11 ספט',09 07:08   
אני עובד כבר תקופה עם ה
SANSAMP ומאוד מרוצה

ואני הולך לשדרג בקרוב ל
POD X3
מחקר השוק שלי מתבסס בעיקר מYOUTUBE
הVAMP נשמע בינוני מינוס וזול. אבל הוא בהחלט מצדיק את המחיר שלו
מוצר איכותי לא יכול לשבור את השוק בצורה כזאת.
Supporter
הודעה פורסם: שישי 11 ספט',09 07:12   
אחחחחח ארה"ב ארה"ב....כל הציוד שרק תרצה נגיש בהקלקת עכבר פשוטה, או טיול קטן לחנות הקרובה .

תכלס, VAMP או פוד 2 ממש לא, אבל XT סבבה (מניסיון של אחרים, לא שלי) ואם אתה יכול להתאמץ ולקנות פוד X3....הכי טוב #thumbsup וזה מניסיוני.
סה"כ לא חייבים חדש, אפשר גם משומש

עוד אופצייה מניסיון שלי, יש מדמה (דיי ישן, מימי הפוד 2) של חברה שנקראת Johnson שכבר אינה פעילה כ 7 שנים אבל עדיין מעניקה תמיכה.
המכשיר נקרא J-Station , היה לי אותו בזמנו, מכשיר זול מאוד, לא אמור לעבור את ה 100 ירוקים, אולי אפילו פחות.
לדעתי הוא טוב יותר מהפוד2 ומשמעותית מה VAMP, יש לו כמה דיסטורשנים וקלינים לא רעים והוא יכול לעבוד עם כמה לוחות מידי כאשר יש לו לוח מידי יעודי שלו שנקרא J8 שהכי מתאים לו.
המינוס היחידי של המכשיר זה שהוא באסי מדי, לא משנה מה תעשה, הפריסטים יוצאים קצת עם over bass, אבל סה"כ מכשיר סבבה לגמרי.
שים לב שיש 2 גרסאות למכשיר הזה, אחת אמריקאית והשנייה סינית, היה לי את שתיהן כאשר האמריקאי נקנה משומש והסיני חדש, נחש מי התקלקל לי בשלב מסוים #wink

נ"ב: אם אתה הולך על ה X3, תתאמץ לקנות את ה LIVE, המכשיר שמשולב בלוח שליטה ריצפתי, זה פיתרון כל כך נוח לג'אמים וחזרות, פשוט באים מניחים על הרצפה וזהו, אתה מוכן.
  TM  
הודעה פורסם: שישי 11 ספט',09 08:11   
WOW

אתם קמים מוקדם..
ועוד ביום שישי אם אני מחשב נכון. כל הכבוד!

תודה רבה.
(איכשהו די ניחשתי שבפורום הזה הנטיה תהיה לכיוון הציוד היקר יותר - עכשיו אני רק צריך להחליט אם יש מאיפה להקריץ עוד שלוש מאות דינרוס)
הודעה פורסם: שישי 11 ספט',09 08:18   
רק העבדים קמים מוקדם אלה שיש להם ילדים לשלוח לגן ולביה"ס #wink

ציטוט:
איכשהו די ניחשתי שבפורום הזה הנטיה תהיה לכיוון הציוד היקר יותר - עכשיו אני רק צריך להחליט אם יש מאיפה להקריץ עוד שלוש מאות דינרוס

תראה, זה לא שהנטייה היא ליקר יותר, הנטייה היא לטוב יותר ובקטע הזה טוב עולה יותר, מה לעשות.
ההבדלים בין הפוד2 ל X3 הם שמיים וארץ.
אבל למה שלא תיקח את עצמך ותלך לשמוע את המכשירים האלה ?
בכלל עם מדיניות ה 30 יום של החזרת מוצר, קח לך הביתה פוד2 וגם X3 ותעשה את החשבון לבד.
sharonzaz
Expert
הודעה פורסם: שישי 11 ספט',09 12:44   
POD xtLIve #thumbsup
you should find one for rather cheap
arch23
הודעה פורסם: שישי 11 ספט',09 15:14   
טל - נסה את ה-rp-350 של דיג'יטק או פדלים אחרים בסידרה הזאת (250, 255, 355). הם מפתיעים לטובה באיכות ובאפשרויות.
אני זמנית במצב שדומה מעט לשלך (בעיקר בחשבון הבנק ובחוסר היכולת להרעיש) ואני מבסוט מה-rp-250 שיחסית למחירו נשמע מצויין ועושה הרבה.
miko
תומך
הודעה פורסם: שישי 11 ספט',09 18:22   
להופעות ושימוש עם מגבר קטן - V-amp2 - להקלטה\אוזניות\מוניטורים - POD X3

יש לי את שניהם - הוי אמפ 2 טוב לסאונד לייב + חזרות וחיבור למגבר.
הפוד להקלטות אך מסורבל יותר לתיפעול משולב של מגבר (ללא דימוי בוקסה) + שליחה לקונסולה במקביל עם דימוי מלא (בוי אמפ2 בלחיצת כפתור זה מוכן ויש אקולייזר ליציאת המגבר).
הודעה פורסם: שישי 11 ספט',09 20:53   
מכיר את PODXt היטב (אני מבסס עליו את הסאונד שלי), את V-amp מכיר פחות, יצא לעבוד אתו, חייב להגיד - ממש, ממש לא. רעש עצמי מאוד גבוהה, שומעים את ה"חול" של הקלטה\השמעה מוגברת דרך ליין, דימוי מגבר לא מפגין אמינות במיוחד... לא מתקרב לPOD.
#thumbsdown
אבל כולם לא מתקרבים למגבר טוב...
  TM  
הודעה פורסם: ראשון 13 ספט',09 01:55   
אוקיי..

שלא תגידו שאני לא קשוב.

מצאתי בחור נחמד כמה קילומטרים מכאן שמכר לי היום בבוקר POD XT Live ב-180$ וזה יוצא תוספת לא כזו גדולה לעומת מה שהתכוונתי להוציא ממילא.
ילד בן-16 עם גאראז' מלא בציוד ברמות שלא מביישות אף חנות מקצועית - בין מערכת התופים האמיתית של DW למערכת הוירטואלית של רולנד היו מוטלים X3, XT בגרסת ראק ואגם XT לייב שאותו קניתי לבסוף.
הוא גם הציע לי מסה רקטיפייר ב-700$ אם מישהו באיזור סן פרנסיסקו מתי שהוא השבוע #smile

עוד לא הספקתי לחקור את המכשיר לעומק בגלל קוצר זמן אבל על פניו זה נשמע לא רע בכלל והרבה יותר טוב ממה שזכרתי.

מחר אבלה איתו יום של התעסקות לעומק ואני די אופטימי.

תודה לכולם על חוות הדעת והעזרה!
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars

לך לעמוד 1, 2   הבא
עמוד 1 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון