תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 17:37
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
השאלה למשתמשי Clyde Deluxe Wah
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars
  SyNth  
השאלה למשתמשי Clyde Deluxe Wah
הודעה פורסם: רביעי 26 אוג',09 09:58   
אנשים יקרים, השאלה שלי פשוטה מאוד#smile, עם איזה שנאי אתם עובדים עם ה -Clyde Deluxe Wah כדי להמנע מרעשים אלקטרומגנטים, תודה רבה#smile
ogeva
Act Compatible
הודעה פורסם: רביעי 26 אוג',09 13:38   
אין לי קלייד דלוקס, אבל יש לי וואה אחר שדומה לו מאוד מבחינת המעגל (הם כולם דומים למען האמת) - BBE WAH.
WAH הוא אחד האפקטים הכי רגישים לרעשים אלקטרומגנטיים. אני עובד עם שנאי טראנס נגבה מיוצב (ולא ממותג).
השנאי מרעיש בקרבת ה-WAH! אבל סיבוב 90 מעלות והרחקה שלו על גבי הבורד העלימה את העשים כמעט לגמרי. נסה לשחק עם כיוון/מרחק השנאי מהאפקט...
הודעה פורסם: רביעי 26 אוג',09 17:16   
תודה רבה על התגובה, היום בדיוק חבר שלי השיג לי שנאי באיזהשהי חנות בת''א שמיצרת את השנאים לאפקטים בעצמה, הוא ניסה את ה -clyde deluxe wah שלי עם זה ולא היה שום רעש בכל מרחק, והספק הזה עולה 60 ש''ח, מי שגם נתקל בבעיה כזאת, תגידו , אני אתן לכם את הכתובת של החנות
Panky
הודעה פורסם: רביעי 02 ספט',09 22:37   
איזה חנות?
  SyNth  
הודעה פורסם: חמישי 03 ספט',09 21:04   
דקרה סנטר בדיזנגוף סנטר, מה שהם עושים זה מייצבים ספק כוח של ממיר של HOT- ( כן די מצחיק#smile) אבל זה עובד מצוין ומסנן את כל הרעשים אלקטומגנטים, הספק הזה נותן 9V 1A ויש לו פיצול לחיבור של שני אפקטים, חוץ מזה הם מייצרים ספק משלהם של 2A 9V שבנוי ל 6-8 אפקטים
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון