תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 03:54
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
מגבר גיטרה לחדר חזרות??
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
לך לעמוד 1, 2   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars
TamirE
Act Compatible
הודעה פורסם: רביעי 17 יול',02 10:39   
גיטריסטים לא אוהבים חידושים, לך על משהו קלאסי...

ואם אתה הולך על בוקסה של 2*12 משום מה תנסה להגביה אותה באופן קבוע, יצא לי להיות בחדר חזרות עם JCM900 ופיווי 212 (בגרסה הישנה שלו, בצבע ירוק-כסף - גועל נפש של מגבר לדעתי) וכבר מאיך שהצליל התפזר בחדר התבאסתי קשות...

אם אתה רוצה באמת לנסות משהו יוצא דופן אתה יכול לשים איזה Line6 גדול ומפחיד (ראש 300 וואט) שכל ילד שיבוא לחדר שלך יתלהב ממנו אפילו יותר מהסייבר-טווין ואם אתה רוצה מגבר "מיוחד" אולי שווה לבדוק את ה 5150 של פיווי שכל מי שגדל על ואן היילן יתלהב מלנגן עליו (שוב, מחירים די גבוהים אבל אם כסף זו לא בעיה...).

אני לא חושב שתהיה לך בעיה גם עם עוד מרשל אבל אולי משהו שונה שלהם (דווקא איזה משהו משומש עתיק יכול להתאים יותר)...

מכל האופציות שהצעת אני הייתי הולך על טווין ריוורב. גם fender tonemaster יכול להתאים אולי, אבל יש הרבה שלא מתלהבים ממנו כמו דגמים אחרים של פנדר.
Insomniac
הודעה פורסם: רביעי 17 יול',02 16:26   
ניגנתי בחלילית לפני 5 שנים על מגבר כדוגמת ה-Cyber Twin, רק של מארשל, בחלילית. מה אני אגיד לך...מיותר למדי. מעבר לעובדה שזה באמת מיותר, אני אישית הייתי מפחד להשקיע סכום כסף (שהוא דרך אגב מופרז בעליל) במגבר בעל מנגנונים עדינים כאשר אני יודע שכל היום ישחקו איתו. חשבת על כמה יעלה לתקן אותו? מצד שני אולי יהיו כאלו שכן יאהבו אותו...אחרי הכל אתה תהיה החדר הראשון בארץ עם מגבר דיגיטלי.

בקשר לדלוקס - מה 40W?! זה לא מגבר שיתאים מבחינת ווליום לחדר חזרות! יש המון להקות שמנגנות בווליום מטורף! חבל שהם סתם יעמיסו לך על המגבר. לך על משהו חזק, גדול ומאסיבי כדי שלא יעמיסו עליו סתם.

לא הצלחת למצוא שומדבר יד שנייה? יש כל כך הרבה מגברים גדולים, חזקים וטובים שמסתובבים בשווקי היד שנייה למיניהם - חייב להיות משהו שיתאים לך.

- למה לפתוח שרשרת חדשה?! מה היה רע לתת את השם הנוכחי לשרשרת הקודמת ולהמשיך אותה? לתשומת ליבך!
  lior_t  
הודעה פורסם: רביעי 17 יול',02 18:22   
היה לי FENDER TONE MASTER וממש התאכזבתי ממנו
הוא לסוג ממש ספציפי של מוסיקה.

איפה יש מגברים יד שניה שלא יהרסו לי אחרי שתי חזרות ???
Insomniac
הודעה פורסם: חמישי 18 יול',02 01:39   
נתתי לך כבר מספר אופציות:
1. החנות ברמת-גן ליד הרצל
2. וינטאג' - רח' קינג-ג'ורג' בתל-אביב
3. הבזאר של אקט
4. הפורומים (תפנה לפורום יד שנייה) באמברוזיה
5. הלוח ב-Zound.co.il
6. הלוח ב-musicians.co.il

דוקטור גיטר
הודעה פורסם: חמישי 18 יול',02 02:41   
אם באמת אין לך בעיה של תקציב אז אני בדעתו של TamirE. קנה את הראש והבוקסה של LINE6 ויהיה לך את הסאונד הטוב והמגוון ביותר מכל חדרי החזרות בארץ.
הרי מגבר מרשל שקיים כמעט בכל חדר כבר יש לך. כך תהיה אפשרות לגיטריסטים לבחור בין סאונד של שנות ה 80 לסאונד של שנות ה 2000. אבל אם בכל זאת אתה מתעקש על מגבר מנורות אז 5150II זאת באמת בחירה טובה לחדר חזרות. בכל מקרה אם תקנה מגבר ברמה כזאת תעדכן אותי איפה החדר שלך ואנו נגיע לעשות אצלך חזרות.
rotsh1
הודעה פורסם: חמישי 18 יול',02 04:09   
LINE6
זה הדגם של הראש:Flextone II HD ?
הבוקסה:Line 6 Cab 412S-T ?

החנות היא : MUSIC CENTER בראשון,והמחיר:
10457 ש"ח לראש
6136 ש"ח לבוקסה

האם יש שם הנחה מקצועית ? ואם כן כמה ?
TamirE
Act Compatible
הודעה פורסם: חמישי 18 יול',02 10:54   
ל Line6 יש גם מגבר שנקרא vetta שהוא יותר חדש, אבל אני לא יודע אם יש אותו בארץ בכלל.
http://www.line6.com/products.asp?ID=75&action=1&item=53&tp=0

ואם הכיוון הוא לייחד את חדר החזרות אז בהחלט כדאי לחפש משהו יוצא דופן פשוט, שלא רואים בד"כ בחדר חזרות, ולא בהכרח הדגמים שהועלו פה. גם מגבר "קלאסי" כמו ORANGE שהמקום היחיד שראיתי אותו בינתיים זה בטלוויזיה יכול להרשים את האנשים. גם מסה-בוגי יכול לעשות את העבודה הזו בהחלט.

בקיצור, חפש משהו נדיר מיוחד וטוב שלא רואים בכל מקום.

נ.ב.
אחת הבעיות עם מגברים "מתוחכמים" היא שייקח לך ממש המון זמן להגיע לסאונד שאתה בדיוק רוצה. אם מדובר בחדר שאתה הולך לנגן בו המון אולי שווה לך לבחור איזה מגבר מתוחכם עם המון פריסטים שתכין שמתאימים לך פלוס איזה שניים-שלושה "קלאסיים" בשביל גיטריסטים שלא רוצים להתעסק עם המגבר יותר מידי.
כשאני הולך לחדר חזרות אני מחפש בד"כ את הסאונד הכי בסיסי שנשמע טוב מהמגבר ולא המון סוגים של מגברים מדומים ואפקטים.
בגלל זה אולי כן כדאי ללכת על בחירה קלאסית של מגבר מנורות עם שניים או שלושה ערוצים (למרות שיש כמות לא מבוטלת של נגנים שמעדיפים להסתמך על פדאל דיסטורשן ומשתמשים רק בערוץ הנקי במגבר בחדר חזרות).
Insomniac
הודעה פורסם: שישי 19 יול',02 02:12   
ליאור, ניסית לעבור על הבזאר כמו שהעצתי לך? יש שם פרפורמר 100W ועוד איזה שניים שלושה פנדרים מצויינים. JCM800 גם כן ישנו, שווה ליצור קשר ולשמוע.
rotsh1
הודעה פורסם: שישי 19 יול',02 03:28   
כן,תודה ראיתי את המודעות.

מה אתה אומר על ה-Fender Super Reverb של ארכדי?
הוא אמנם רק 40W ... אבל מי יודע אולי הוא יספיק לחדר בגודל 50 מ"ר.
Insomniac
הודעה פורסם: שישי 19 יול',02 03:37   
קשה לי לראות בראש 50 מ"ר...תפיסת המרחב אף פעם לא היה הקטע שלי...40W נשמע לי מינימלי מדי...אני חושב על לקוחות שמגיעים אלינו וקצת פוחד לתת לך אוקיי...חכה שחבורה של מטאליסטים בני 14 יבואו אליך לחדר ויראו למגבר הזה מאיפה משתין הדג...
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars

לך לעמוד 1, 2   הבא
עמוד 1 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון