תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 14:13
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
מתלבט האם לקנות ספוגים אקוסטיים בסניקל פ"ת
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה
  Anisloom  
מתלבט האם לקנות ספוגים אקוסטיים בסניקל פ"ת
הודעה פורסם: רביעי 08 יול',09 15:06   
אני לא מכיר את המקום וראיתי שהם מתעסקים במוצרי בניה ובידוד. בין היתר הם מציעים גם ספוגים אקוסטיים.
לכן רציתי לדעת האם מישהו מהפורום קנה פעם בסניקל, וממליץ (או שלא) על החומרים האקוסטיים שלהם?

מצורף גם האתר שלהם:
http://www.sanikal.co.il/
Radioactive
תומך
הודעה פורסם: רביעי 08 יול',09 16:15   
כשאתה מתקשר אליהם בעניין ספוגים אקוסטיים ושואל איזה סוגים יש להם, איש המכירות עונה לך בשאלה הבאה: "כמה מטר מרובע החדר שלך?" ואחר כך נותן לך הצעת מחיר - כמה יעלה לך למלאת את כל החדר מהרצפה ועד התקרה בספוגים מעפנים של מיזרונים. תנסה אותו. כל מחסן חומרי בניין שמתעסקים במוצרי בניה ובידוד, מתעסקים במוצרי בניה ובידוד. זה בדוק.
הודעה פורסם: רביעי 08 יול',09 17:06   
אז לדעתך הספוגים שהם מציעים הם גרועים ולא מתאימים לאקוסטיקה טובה/מקצועית?
Radioactive
תומך
הודעה פורסם: רביעי 08 יול',09 17:34   
בשבילי אקוסטיקה טובה/מקצועית זה עניין של איתור בעיות אקוסטיות בחדר ומציאת פתרונות יעילים לטיפולם. בשביל איש המכירות זה עניין של איתור נפח החדר על מנת למכור לך כמה שיותר סחורה שיש במלאי. כנראה כל אחד והגישה שלו...
...
הודעה פורסם: רביעי 08 יול',09 18:44   
ספוגים זה ספוגים..אף אחד בארץ לא באמת מייצר אותם לצורכי אקוסטיקה לדעתי..כל הצורות המוזרות והשמות שדוחפים לספוגים זה אחלה..אבל בסופו של דבר סלחו לי על הביטוי..הכל אותו חרא..כולם ייתנו לך את אותו אפקט..יפחיתו הדהוד יסננו קצת גבוהים ויעשו לך אחלה אוירה של אולפן.ותכלס יש כאלה שזה מספיק להם..(לי זה מספיק)..אז לא משנה מאיפה אתה קונה..הבדל קריטי אתה לא תמצא...זה באמת עניין של תכנון אקוסטי נכון..איתור בעיות וכו'...קנה מסניקל..קנה מאשקלון פולימרים..פוליאוריתן..מלמין..עוף על מה שבא לך..יהיה טוב..בסוף מתרגלים להכל...

בהצלחה
Administrator
הודעה פורסם: רביעי 08 יול',09 20:56   
לא מדויק, נא לקרוא בנושא ספציפי טחון זה בפורום.
יש הבדל בין ספוגים, ואלה למטרות אקוסטיות בעיקר.
..
הודעה פורסם: רביעי 08 יול',09 22:16   
כן..אני אציין רק שזאת דעתי הכללית והלא מקצועית...מה שכתבתי היתה דעתי על ספוגים באופן כללי ללא קשר לתכנון האקוסטי שמסביב..זתומרת..אם אתה הולך על אולפן "חפיף" ורוצה קצת "לרכך" אותו אז לדעתי לא משנה איזה ספוג תיקח..כי ההבדל לא יהיה קריטי..זהו..דעה..אמונה..ולא עובדה!
מרשה לכם להתייחס לזה כשטויות במיץ...בהצלחה
S.Supporter
הודעה פורסם: רביעי 08 יול',09 22:59   
אכן שטויות במיץ.

מדידות במעבדה ובשטח מראות הבדלים של מאות אחוזים בין סוגים שונים של ספוגים.

אבל מה זה כבר מדידות ותקנים, בשבילנו הישראלים.

כמובן שאיש באמונתו יחיה, ואתה יכול להאמין שכל הספוגים שווים, בדיוק כמו שאני יכול להאמין שדובי גל יותר גבוה מקארים עבדול ג'באר. בחייאת דינקום, אז מה אם המטר מראה אחרת...
asaf012
.
הודעה פורסם: רביעי 08 יול',09 23:25   
אוקיי יכול להיות שהגזמתי קצת עם התגובה..אני יודע שמה שאתם אומרים נכון..גם אני הייתי בחיפוש אחר אקוסטיקה לא מזמן וחרשתי את הפורומים..קראתי על סוגים שונים של ספוגים..ועל ההבדלים וביררתי בחברות שונות..פשוט נתקלתי בהרבה מוצרים זהים מאנשים שונים שבסופו של דבר נראו והרגישו אותו דבר רק במחירים שונים..והצטערתי שלא קניתי ישר מהמפעל..ככה שבנוגע לשאלה לגבי סניקל...אני מאמין שלא יהיה הבדל בין חנות אחת לאחרת..או הבדלים גדולים במוצר הארץ ישראלי..

הניסוח שלי כנראה לא היה נכון ואני מתנצל..תקראו..תבינו מה אתם קונים לפני שאתם קונים..ושיהיה בכיף..רק קחו בחשבון שזה יכול לקחת קצת זמן..ותשתדלו לבזבז את הכסף שלכם נכון..
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון