תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 16:26
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
שאלה לבעלי POD X3 LIVE
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars
  ArielY  
Supporter
שאלה לבעלי POD X3 LIVE
הודעה פורסם: שבת 02 מאי,09 11:08   
לאלו מבינכם בעלי ה X3 LIVE שצברו מספיק ניסיון עם המכשיר:

1. האם גם אצלכם יש איזה שהו דיליי קטנטן \ מין נפילה קטנה בסאונד בזמן מעבר פריסט באופן קיצוני נניח מדיסטורשן סולו למשהו מתון יותר כמו קראנץ' או קלין ?

2. נניח ואנחנו על פריסט A שכולל דיליי וגם קורוס שתוכנתו מראש אבל שמורים בפריסט כאשר הם במצב OFF ורק הריורב ב ON.
תוך כדי הנגינה אני מפעיל את הקורוס והדיליי, עושה מה שעושה ואז אני עובר לפריסט B עושה מה שעושה וכשאני חוזר לפריסט A, אני רוצה שהוא יחזור למצב הרגיל שלו כלומר רק ריורב וללא הדיליי והקורוס שהפעלתי בניפרד.

משום מה שמתי לב שכשאני עובר פריסט וחוזר חזרה, פריסט A נשאר עם כל מה שהדלקתי ב ON, אני לא רוצה את זה ככה.
אני רוצה לקבל את הפריסט במצב הבסיסי שלו כפי שהוא תוכנת ונישמר כלומר ללא הדיליי והקורוס.

אני בטוח שאפשר להגדיר את זה בהגדרות הגלובליות של המכשיר, לפחות במולטים אחרים יש את זה.

בין הפותרים נכונה יוגרל סוף שבוע באגף הסגור.
freak4pc
הודעה פורסם: שני 04 מאי,09 17:20   
1. לי אין בעיה כזו , זה קורה כשעורכים פריסטים במחשב והכבל USB מחובר אבל כשכל הפריסטים שמורים בתוך הפוד והUSB מנותק אין לי שום נפילות והמעבר מהיר מאוד.
2. אני מכיר את התופעה אבל האמת לא יודע בדיוק איך לסדר אותה, היא גם אף פעם לא הפריעה לי יותר מדי .
אני מניח שאתה יכול להרים בנק ולהחזיר בנק ולהעביר אבל זה נראה לי פתרון ממש עקום . בטח יש דרך לבטל את זה אבל אני לא מכיר כזו #smile
sharonzaz
Expert
הודעה פורסם: שני 04 מאי,09 21:30   
בקשר לפיסקה 2:
מאוד מוזר, אצלי ב XT זה לא קורה, וגם כשהגיע אלי מישהו לא מזמן וביקש שאעזור לו
לתכנת את ה X3 זה לא קרה אצלי בבית....

לדעתי אריאל, יש לך שתי אפשרויות:
1- אימייל לליין 6 ובקש עזרה\הדרכה.
2- RTFM

#smile
  ArielY  
Supporter
הודעה פורסם: שלישי 05 מאי,09 11:04   
ציטוט:
זה קורה כשעורכים פריסטים במחשב והכבל USB מחובר אבל כשכל הפריסטים שמורים בתוך הפוד והUSB מנותק אין לי שום נפילות והמעבר מהיר מאוד.

צודק, זה לא קורה במצב רגיל ללא חיבור ל USB, המעבר מהיר וחלק.

לגבי 2....נחפור קצת
ogeva
Act Compatible
הודעה פורסם: שלישי 05 מאי,09 11:44   
אין לי POD אבל יש לי TONEPORT (שעובר עם המודלים של L6 רק כשהוא מחובר למחשב. בעצם הוא עובד רק כשהוא מחובר למחשב) - ויש דיליי קטנטן כשעוברים פריסט. אני לא בטוח שאתה יכול לסדר את זה...
אני מניח שכשאתה מתעסק בבנקים על המכשיר, הכל מאוחסן באיזה פלאש והגישה מהירה. כשאתה מעביר פריסט דרך התוכנה, אז גם יש זמן לתוכנה לטעון את האלמנטים, גם יש לך גם את הדיליי של הכבל וגם של המכשיר - זה מוסיף כמה מילי והופך את זה למורגש.
קשה לי להאמין שיש פתרון לדבר כזה, אבל כאמור, אין לי פוד...
אבל שאל בפורום שלהם, וסמן את הנושא שלך כשאלה (משתמשים מקבלים שם נקודות על מענה נכון) - תקבל תשובה די מהירה שם, גם ממשתמשים מנוסים וגם מאנשי L6, נעזרתי בהם לא פעם ולא פעמיים.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון