תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 18:46
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
להתחיל לכתוב טראנס..
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (135) ›
לך לעמוד 1, 2   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מוסיקה אלקטרונית
  hardgore  
להתחיל לכתוב טראנס..
הודעה פורסם: שישי 17 אפר',09 20:56   
היי, אני מאד מעוניין להתחיל להכנס לכל העסק של לכתוב מוזיקת טרנס, וחשבתי להתחיל ללמוד באופן פרטי אצל אמן שכבר מצליח ומופיע בארץ ובחול שכמובן חוץ מהחומר הנלמד יהיהו גם דיבורים וטיפים לתת לי בנושא וכו,
עכשיו, אני בכלל לא סגור לגבי סגנון ספציפי, לפחות בתור התחלה, אני לא חושב שזה יהיה משו אחיד, אני פשוט אוהב מגוון רחב של סגנונות..אבל בעיקר גואה..כמובן ובהחלט גם דארק פולאון וגם פרוגרסיב מתקבלים בברכה..(בקיצור מה שהיה בדוף האחרון..)

רציתי לדעת אם זה עדיף יותר להנעל על סגנון ספציפי וללמוד ממישו שמומחה באותו תחום שככה זה הרי בדכ עובד? ..כלומר אמן דארק למשל יכול להיות שלא בטוח יהיה לו את הפיל של הפרוגרסיב ללמד אותי וכו? ..

ודבר שני- במה כדאי להתחיל בקיובייס או לוג'יק? pc או מאק? או שזה רק עניין של נוחות שיש כאלה שנוח להם אתזה וההפך? ..

תודה רבה!
GCmusic
יש לי עיצה
הודעה פורסם: שישי 17 אפר',09 21:09   
  hardgore  
הודעה פורסם: שישי 17 אפר',09 22:49   
לא הבנתי, איך אתחיל? ..אני רוצה לעשות כל צעד כמו שצריך בלי טעויות מיותרות..
קובי
Act Compatible
הטעויות זה כל העניין
הודעה פורסם: שישי 17 אפר',09 23:46   
בהצלחה
ArielY
Supporter
הודעה פורסם: שישי 17 אפר',09 23:55   
תגיד, כשאתה מגיע הביתה מורעב כמו אריה אחרי שלא אכלת כלום כל היום, אתה פותח את המקרר ועושה רשימה של מה שיש בפנים ואז הולך להתייעץ עם השכנים על מה שראית במקרר ומה כדאי יותר או פחות לאכול ואיזו מנה לאכול קודם או שאתה פשוט מסתער על כל התכולה ומוציא מכל הבא ליד ופשוט ט ו ר ף ?

ידידי, אני לא חושב שאתה באמת "רעב".

כמו שאמרו לפני, מי שרעב, אבל באמת רעב, קודם כל אוכל.

תתחיל ! ויפה שעה אחת קודם.
בהצלחה.

אגב - זה הטיפ לכל דבר בחיים.
Kundara
תומך
הודעה פורסם: שבת 18 אפר',09 02:05   
תתחיל בקיובייס על PC.
או לוג'יק על MAC...

מה שבא לך
הודעה פורסם: שבת 18 אפר',09 03:03   
למזלך יש בארץ הרבה אנשים רציניים שמלמדים הפקה באופן פרטי.
תמצא מורה ותתחייב ללפחות 10 שעורים כדי שתדע מראש שאתה מתחייב בפני עצמך שאתה הולך להשקיע. דבר עם קונדרה, נראה לי שאתה תתחבר עם הסאונד שלו

והכי חשוב תתאמן הרבה...
evish
Supporter
הודעה פורסם: שבת 18 אפר',09 13:55   
כמו שאריאל אמר.
אתה רעב ? לך תאכל! לא יקרה שום דבר, זה מוזיקה לא מדע גרעין.
ובנוגע לקיובייס או לוג'יק, מק או פיסי, אמא או אבא, גברים או נשים,
קבל: זה לא משנה. מה שתאוהב זה מה שהולך.

ברוך הבא לפורום.
Act Compatible
הודעה פורסם: שבת 18 אפר',09 18:36   
ציטוט:
תגיד, כשאתה מגיע הביתה מורעב כמו אריה אחרי שלא אכלת כלום כל היום, אתה פותח את המקרר ועושה רשימה של מה שיש בפנים ואז הולך להתייעץ עם השכנים על מה שראית במקרר ומה כדאי יותר או פחות לאכול ואיזו מנה לאכול קודם או שאתה פשוט מסתער על כל התכולה ומוציא מכל הבא ליד ופשוט ט ו ר ף ?

ידידי, אני לא חושב שאתה באמת "רעב".

כמו שאמרו לפני, מי שרעב, אבל באמת רעב, קודם כל אוכל.

תתחיל ! ויפה שעה אחת קודם.
בהצלחה.

אגב - זה הטיפ לכל דבר בחיים.

אריאל מאד אהבתי,אני מבקש אישור להשתמש בדוגמא הזאת #clap
מרשה לי?
הודעה פורסם: שבת 18 אפר',09 19:52   
חבר'ה, אתם מפספסים את הבחור (למרות שמאד מפתה להכנס בו)

בחורצ'יק, התשובה היא פשוטה והיא (לצערך) שאין היום אף אחד שתוכל "ללמוד לכתוב טראנס" אצלו.

כדי "ללמוד לכתוב טראנס" מה שאתה צריך לעשות זו "עבודת הכנה". אין קיצורי דרך (כאילו, יש אבל מה שייצא לך מהם כתוב בתחתית הפוסט שלי).

מה שאתה צריך לעשות זה את הנ"ל :

אתה מקשיב למוסיקה
שומע דברים של אתמול, של היום וקצת של מחר (סגנונות שהם לא ממש מיין סטרים. זכור שסגנון מוסיקלי של ז'אנר מוזיקלי אחד
היום, יהיה סגנון אחר לגמרי מחר - ויש דוגמה אפילו בטארנס פסיכדלי). תזכור משפט מאד חשוב שנכון להרבה דברים ונכון שבעתיים למוסיקה :

ציטוט:
ללא האתמול - לא יהיה מחר. מי שלא מכיר את העבר, לא יכול ליצור את העתיד

אתה הולך למסיבות
אין שום מקום אחר יותר טוב מלהבין מה קורה סביבך מאשר "בשטח" (ובטראנס זה בכל המובנים של המילה #smile)

אתה מקשיב, מבין את הווייב, רואה מה גורם לאנשים לזוז ולאיזה דברים הם מתחברים (התחום הזה דינמי מאד ומוסיקה שהעיפה אנשים לשמיים
אתמול נחשבת ל-"קשה" מדי היום וההפך : מוסיקה שאנשים לא שמעו פעם אפילו כ-צ'יל אאוט, נחשב היום "שוברי רחבה" - לך תבין עולם... #think)

הסעיף הבא קשה מאד למימוש לאדם שלא מחובר לקליקות "הנכונות" (אנשים שרוצים ליצור) :

אתה מתחבר לאדם שיהיה לך שותף להשראה, לעבודה טכנית וליצירה כללית

לא קל, אבל זה ה-"מורה" שלך בפועל. רק אנשים שבאים מהז'אנר שלך יוכלו לקדם אותך. אנשים לא מבינים את זה וזה חבל.

דעתי המאד אישית בנושא מורים פרטיים (שגם כוללת נסיון לא קטן) - ואני מודע לזה שזה יהיה לא פופולארי בפורום הזה להגיד את זה - אני נגד.

לאנשים כמוך (ויש רבים מאד מאד כמוך) מורים פרטיים בתחום המוסיקה האלקטרונית, זה ללמוד לסוע על מכונית מירוץ לפני שיש לך רשיון נהיגה.

אנשים מדברים על LFO ועל קאט אוף ועל "לצמצם תחום דינמי" כשאין להם מושג ירוק מה זה אומר. וגם כשהם יודעים, טכנית, זה לא
מקדם אותם בגרוש לעבר המטרה הסופית : ליצור יצירה אלקטרונית שלמה, בז'אנר אלקטרוני כלשהו. סתם 7יון שכל אינטלקטואלי (אעלק)
שלא מוביל אף אחד לשום מקום (ב-9 מתוך 10 מקרים)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

תתחיל עם העיצות מעלה. אין קיצורי דרך. אל תתחיל לנסות "לכתוב טראנס" לפני שאתה בעל נסיון בשלבים שתיארתי מעלה.

אתה יודע מה, אתה יכול להתחיל כדי "להרגיש" שאתה עושה משהו. אתה יכול לעשות לופים וביטים בתוכנות כמו פרוטי אבל אם תנסה "להיות מקצוען"
ולעבוד עם תוכנות מתקדמות יותר וגם להבין תהליכים טכניים בשלב מוקדם הרבה יותר מדי, רוב הסיכויים שתיפול על הפרצוף.

ראיתי את זה בכל כך הרבה מקרים שאתה לא מבין אפילו....

התהליכים מעלה הם נסיון אמיתי מהחיים האמיתיים. כל נסיון לעקוף אותם יהיה בזבוז זמן וכסף. לעניות דעתי הצולעת #smile

בהצלחה ! #thumbsup
The Expert needs very few options
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מוסיקה אלקטרונית

לך לעמוד 1, 2   הבא
עמוד 1 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון