פורסם: ראשון 01 מרץ,09 15:10
שלום לכולם ותודה שנכנסתם.
זה בעיה שמטרידה אותי כבר כמעט שנתיים ואני עדיין לא מוצא לה פיתרון או טריק חכם. איך אני מצליח לעשות מיקס לסימפול שיש עליו נגיד גם את הבס, פסנתר ונגיד גם מצילות ולקיק - סנייר שהכנסתי עליו בנוסף נגיד לעוד קצת מצילות (דוגמא לביט היפ הופ קלאסי)
תודה מראש
פורסם: ראשון 01 מרץ,09 15:57
במקרה כזה נראה לי שיש מעט מאוד מה לעשות בגלל שטכנאי מיקס כבר סידר את הכלים שאתה משתמש בהם. זאת אומרת אתה לא יכול להוריד רק נמוכים מהפסנתר בלי לפגוע נגיד בבס שעליו או להוריד גבוהים מה שיפגע במצילות. מה שבטוח - זה לא עבודה מדוייקת והיא דורשת הרבה ניסיון.
(דרך אגב - אני חושב שראיתי אשכול דומה בפורום אחר על סאונד - אשכול שדווקא היה מעניין - אנשים - תעזרו פה ! )
מקווה שאני עזרתי
Act Compatible
פורסם: ראשון 01 מרץ,09 23:08
תנסה להכפיל את הדגימה ולעשות מניפולציות אי קיו על העותק, ככה לא תאבד משאר הכלים בדגימה המקורית כשתשמיע אותן ביחד.
לא ניסיתי, אבל נראה לי שיכול לעבוד בשבילך..
פורסם: שלישי 03 מרץ,09 21:51
תודה רבה לכולם בעיקר לאופיר סגל וסוריל זה עוזר לי.
לרועי גבע - מופרך או לא מופרך, זה לא מה שנקרא היפ הופ - סימפול ולופ תופים מפאנק עליו. לנגן את זה שוב זה לא אופציה בקיצור.
מעניין לשמוע עוד עצות אנשים - בבקשה -
אני חושב גם שבאמת זה תלוי ביט אבל במקרה של ביט היפ הופ כזה קלאסי אני אוהב לעבוד בלי הרבה גבוהים (LOW PASS די היסטרי לרוב הערוצים)
פורסם: רביעי 04 מרץ,09 01:12
כשאתה אומר "זה לא היפ הופ", אתה בטח לא מתכוון לדר. דרה למשל, שב-the chronic ניגן מחדש את כל הסימפולים