תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 21:22
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » תיאוריה
  FXTal  
שאלה|האם קיימת דרך ללמוד דרך האינטרנט אקורדים בצורה טובה?
הודעה פורסם: ראשון 12 אוק',08 15:28   
שלום לכולם.
אני גיטריסט ואני מנגן שנתיים כמעט.
הידע שלי בתאוריה ביחס לרמה שלי הוא גבוה יחסית ואני יודע אקורדים די מתקדמים. (SUS4 וכאלה.)
השאלה שלי האם יש אתר ברשת שיש בו לימוד של אקורדים לפי רמה?
מהאקורדים הפשוטים למסובכים.

תודה רבה.
טל
gurugil
הודעה פורסם: ראשון 12 אוק',08 19:00   
  FXTal  
הודעה פורסם: ראשון 12 אוק',08 22:33   
סוג של.

תודה.
skewed_chord
Supporter
הודעה פורסם: ראשון 12 אוק',08 22:44   
אהלן,
לי, כהדיוט, יש בעיה עם מה שאתה מבקש כי אני חושד שזה מראה שחסרים לך יסודות תיאורטיים שאולי אתה לא מודע להם. #stop

אין לי מושג, למשל, למה התכוונת באזכור של אקורד suspended כאקורד "מתקדם", אבל אני מסופק אם תמצא הרבה קוראים כאן שיסכימו כי מדובר באקורד "קשה" או "מסובך" מכל בחינה שהיא.

הבנת אקורדים, כמו גם היכולת לבנות אותם ולהשתמש בהם כהלכה, יסודה בהכרות והבנה של יסודות כמו בניה טרציאלית ופונקציה הרמונית. ואז, אני מניח שיסכימו עימי לפחות חלק מהמלומדים, אין אקורדים פשוטים או מסובכים בפני עצמם, אלא רק אקורדים שההיסטוריה מאחוריהם או מקומם בתאוריה מורכבים יותר.

במילים אחרות, שום אקורד לכאורה איננו מסובך להרכבה או לנגינה. אך אולי יש אקורדים שקשה יותר להבין מה יהיה השימוש התאורטי הנכון בהם לצורך הירמון שיר (למשל).

ההמלצה שלי, מתוך כוונה לעזור ולתמוך ברצון שלך ללמוד יותר, היא שתתעקש דווקא לדקדק ביסודות הבסיסיים ביותר, כגון לוודא שאתה מבין בניית אקורדים כהלכה. זה עשוי לקדם אותך מהר יותר וטוב יותר.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » תיאוריה

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון