ידידי היקרים מה שלומכם?,ראשית שבוע טוב לכל חברי אקט.
נושא השאלה הוא מאוד מורכב,חלקכם בטח תחשבו שאני הזוי,או כל דבר בסגנון,אבל אני חייב לשאול כדי להסיר כל ספק מליבי (אם לא אשאל איך אדע? )
שמתי לב שכאשר אני מסיים "אקט" מיני,כזה או אחר,מצב זה משפיע על הגרון שלי,בד"כ בכאבי גרון,כאשר יש מידי פעם הצתרפות נדירה של צרידות קלה.
בימים אלו אני עם דלקת בגרון,ושמתי לב שכל אקט מיני גורע במצבי יותר ויותר
רציתי לדעת אם זה סתם דמיון שלי,או שבאמת יש קשר כזה?
אשמח לקבל תשובות נבונות מכם ידידי,
אתה ממש לא, הזוי זה אם היית מסטול ושותה בטעות את המים העכורים של הבאנג ומקבל מהם את כאב הגרון
תפסיק לזייף אורגזמות או תרד בחצי טון אם אתה לא מצליח לעלות גבוה ותעשה חימום לגרון, משחק מקדים.
כשאתה מדבר על אקט מיני כזה או אחר אני מסיק שאתה יורד לה, אם כן אז תזהר לא לבלוע שערות.
מה תדירות הביצועים? האם אחרי כל ביצוע מתקיים טקס הסיגריה שאחרי, החלף תסיגריה.
האם אתה מבצע מזמורים בסיום האקט, שנאמר "אז אגמור בשיר מזמור"?
חמי רודנר "אני לא טוב לי, לא רע לי, לא טוב מין אוראלי, לא טוב"
טלפון של רופא מומחה דוקטור אפי אוזן 069-6969696
פורקן מיני הוא בעצם גם פורקן אנרגטי של מצבורי אנרגיה שונים, כל אחד בהתאמה לדת ולאמונה שלו. יכול להיות שמה שאתה חווה זה ביטוי פיזי לירידה באנרגיה הזאת, שאצלך מתבטאת במקום רגיש, לך ספציפית.
אני לא חושב שיש לך מה לדאוג מזה, אבל כמו כל דבר, אל תגזים ואם אתה רואה שהגוף מאותת לך, תנוח.
תגיד אחרי האקט יש לך קול גבוה יותר?
אם כן תגיד לה (אם היא יכולה) לא ללחוץ חזק על הביצים,ואם במקרה יש לך שיר גבוה אז כן. _________________ יעקב רביץ - מורה לגיטרה .
קצב הנשימות גובר בעת המשגל, וככל שהוא מתארך הגרון נעשה יבש וניחר.
זה לא מורגש בעת האקט כיוון שהלהיטות רבה והמטרה ממוקדת, מה גם שביום חם הגוף מנסה לפלוט חום.
נסה לשתות או להרטיב את הגרון ולראות אם זה עוזר לאחר שביצעת את זממך. _________________ Facebook של אקט ::: חפש לפני שתשאל ::: התקנון! ::: אינדקס ::: האינפו