תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 10:45
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
מה עדיף קונדנסר או דינמי
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies
  Blackmore  
מה עדיף קונדנסר או דינמי
הודעה פורסם: שני 25 אוג',08 16:09   
אהלן חבר'ה יש בי שאלה שאשמח לתשובה...
רציתי לדעת מה עדיף קונדנסר או דינמי לצורכי הקלטה של שירה/אקוסטית/כלים אותנטים ושאר הירקות כאמור אני מחפש לרכוש מיקרופון כזה או אחר עכשיו נכון להיום אני מבולבל יחסית לגבי מה עדיף ומה ההבדל מעבר לזה שקונדנסר זה מיקרופון שטח שקולט את כל הצלילים בטווח יותר גדול לבין הדינמי שלא אשמח עם תתמקדו באכות הסאונד באיזה מהאפשרויות הסאונד יצא יותר חם ומדוייק

אשמח עם תוסיפו גם דגמים של מיקרופונים בטווח המחירים 800-1200 וכמובן למה אתם ממליצים עליהם

*עד כו... ראיתי מקרופונים של חברות כמו ג'ויימיק וסטודיו-פרוג'קט ורוד כמו כן אשמח ביקורות גם עליהם

ומישהו יכול לתת ביקורות על הדגם הזה AT2020USB שהוא מחובר יואסבי זה נשמע קצת סטרנג' הרי ממה שאני יודע צריך מתח פאנטום יש כזה ליואסבי?

תודה רבה חברייה ...
  Blackmore  
הודעה פורסם: שני 25 אוג',08 17:04   
בנוסף אוסיף כמה מיקרופונים שעייני לקטו כאמור את המיקרופון אני חושב להביא מחו"ל
Electro-Voice Blue
MXL3000
MXL 9000 tube
MXL V900
AKG Perception 220
Audio-Technica AT3035

עם למישהו הייתה היכרות עם אחד הדגמים או שמה הוא יכול לעיין ולראות את המפרטים ולתת עצה זה יהיה נפלא תודה...
nirm123
Act Compatible
הודעה פורסם: שני 25 אוג',08 17:11   
או - או. מישהו הפר את החוקים...
תכף בא שוטר...
UV
Supporter
הודעה פורסם: שני 25 אוג',08 17:53   
אני מניח שהכוונה ב"הפר את החוקים" היא שהשאלה הזו נשאלה מאות פעמים, בווריאציה כזו או אחרת, יש עליה תשובות לאין-ספור, ואפשר למצוא את כל זה בחיפוש פשוט עם מלות מפתח כמו "קונדנסר", "דינמי" וכו'. נכון. אני אענה בכל זאת:
התשובה הקצרה (שלי) היא שקונדנסר יתן בדרך כלל תוצאה יותר מחמיאה לכלים אקוסטיים כמו גיטרה אקוסטית / קלאסית, פסנתר וכלי הקשה שונים, ולעתים גם שירה. דינמי יכול להתאים יותר לכלים כמו גיטרה חשמלית, חצוצרה וכלי הקשה "אגרסיביים" יותר - כמובן, תלוי בתנאים.
התשובה השנייה היא שהייתי ממליץ על דינמי סביר + קונדנסר בסיסי במקום להשתמש במיקרופון אחד בלבד.
המלצה שלי בתחום הזול: shure sm58 + behringer B1. בעיקר בגלל שהמיקרופונים האלה נשמעים מאד שונה אחד מהשני וכל אחד מהם יכול להיות מאד מפתיע לטובה על כלים אחרים.
התשובה השלישית היא באמת לחפש שאלות קודמות באותו נושא.
בהצלחה!
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון