תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 22:43
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars
  צנובר  
מחפש המלצות לחלקים וחומרים לצורך שיפוץ קוסמטי של מגבר
הודעה פורסם: שבת 26 יול',08 19:24   
היי

לפני יומיים נפלה עלי אחת מהמציאות הטובות של הזמן האחרון - מגבר Polytone mini brute 3 משנות ה80 (עדיין לא ברור לי מה השנה המדויקת) במחיר הצנוע של 100$.
המגבר פועל ומצלצל סוף הדרך , רק זקוק לשיפור מראה דחוף.
במסגרת שיקום המגבר אני מתכוון להוריד את הציפוי (סוג של קטיפה) הקרוע ולהחליף ב tolex או שטיח. ולהחליף את הגריל שהוא פשוט מרובע עשוי ספוג בגריל עגול ממתכת שיקובע מעל הרמקול.
מחיפושי ברשת באי ביי ואתרים נוספים אני מתרשם שיש לא מעט מבחר של גרילים ממתכת לרמקול 15" בקשר מחירים שנעה בין 4$ למעל 20$. אני מנחש שכנראה שקיימים הבדלים באיכות החומרים והעבודה ביניהם. השאלה שלי היא אם יש משהו שכדאי להתרחק ממנו מראש והאם קיימות חברות ספציפיות שעדיף לי לחפש.(בהנחה שהמגבר הזה הולך לצאת הרבה לגיגים ואני כן רוצה לשמור על הרמקול שלו)
ועוד שאלה - האם סוג הציפוי שבו אצפה את המגבר (tolex או שטיח) עלול להשפיל על הסאונד בדרך כלשהי?

תודה מראש על התשובות
איל
noam32
הודעה פורסם: חמישי 31 יול',08 09:07   
אהלן
בקשר לשינוי בסאונד: כל שינוי חיצוני לא קשור לסאונד של המגבר .
עכשיו יש לי הצעה לחומר לא סטנדרטי שאני מתכנן לעשות על בוקסות שלי והוא נקרא גרניט .
החומר הזה בעיקרון שייך לתחום הבניה ,ציפוי קירות פנימיים .
אני ראיתי מישהו שבונה רמקולים לסטראו והוא משתמש בחומר הזה בכדי לצפות הרמקול . מה אני אגיד לך זה נראה מליון דולר ,כי זה חומר שנותן מראה של אבן או של "שפריץ" . זה חומר מאוד עמיד וקשה ז"א הוא לא יהרס בקלות והוא גם מחזק ואוטם את הבוקסה .
הוא מגיע במקור בצבע לבן ואחרי שהוא מתייבש אתה יכול לצבוע אותו בספריי איכותי עם כל מיני שילובים כמו: סגול מטאלי עמוק[כהה] עם טיפל'ה נצנצים [זה מה שאני רוצה לעשות ] אפשרי גם לעשות גוונים מוזרים .בקיצור השמים הם הגבול זה חומר ממש מגניב .

בכל מקרה אם תרצה עזרה או רעיונות בנושא תפנה אליי בפרטי .

נועם
הודעה פורסם: חמישי 31 יול',08 11:38   
יחד עם הגרניט כדאי לשכור גם סבל (גם הם קשורים קצת לענף הבניה)
ציפוי לבד- להשיג בחנויות דקורציה / שטיחים , לקנות את הזול ביותר (ללא שכבת הספוג )
גריל לרמקול בערך באותם מחירים ניתן להשיג בחלק מחנויות הסאונד,
או אחד ישן אצלי - בחינם (רק לבוא ולקחת - בהתראה מוקדמת ותיאום כמובן)
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון