ההתרשמות של אנשים אחרים לא בהכרח תהייה רלוונטית לגביך, ולהיפך.
התאמה של מסלול לימודים חייבת להעשות ע"פ הצרכים שלך.
מה חסר לך כרגע, ומה אתה מעוניין להשיג מהלימודים? _________________ Blend Studios | אולפני בלנד | הפורטל שלי | המאמרים שלי | פייסבוק
so much is there to be discovered.
הי אני כבר עמוק בחיפושים ...
מה אני מחפש? הכל אבל אין מה לעשות שאי אפשר הכל...
פשוט יהודה אמר לי שאוכל להתחיל את הקמפוס ואחרי זה אפשר יהיה לראות כיצד לתת לי אפשרות לעבור למסגרת חלקית הבעיה היא שמתחילים ולומדים במסלול אנשים עסוקים רק תאוריה...
ואני מאמין שההתחלה היא מאד בסיסית ואת הבסיס כבר יש לי...
אחרי זה תהיה אפשרות לאנסמבל אבל אין קורסים לשמיעה, כלי משנה וכו...
השאלה אם מישהו פה נכנס למסלול ומשם המשיך לקורסים יעודיים וכיצד ניתן באמת להמשיך...
מה הדרישות ובכלל שיפרטו מה חוות הדעת.
לא אמרתי שאני לא יודע מה אני רוצה ומה מחפש אבל זו אופציה ואני לא אכנס עכשיו ל 200 הסיבות השונות שרצות לי בראש לפני שאני מחליט מה ללמוד ואיפה.
אני רוצה לשמוע רשמים ועל המסלול וצורת ההתקדמות , ראיתי שיש פה משהו שעשה..
אז אשמח לשמוע ...
ועוד דבר, עד כמה השיעור כלי שווה משהו... _________________ מוזיקה זה חיים וחיים בלי מוזיקה זה מוות
http://www.youtube.com/user/DadsHomeStudio/videos
אני מצטרף לשאלה, אבל לאו דווקא לגבי הד, יכול להיות גם בכל מקום אחר, אבל בתנאי שזה לא Full-Time.
אני לא למדתי מוזיקה מעולם במקום מסודר, למעט מורים פרטיים ו-10 יחידות מוזיקה בבית הספר.
בכל זאת, במהלך השעות הרבות שבהם התעסקתי עם האולפן הבייתי שלי, ומקריאת חומר, ומהקלטה באולפנים אספתי קצת ידע ונסיון.
אני מעוניין לשפר את יכולות ההפקה, ההקלטה והעיבוד שלי (ולא את יכולות השירה או הנגינה, וגם לא יכולות טכניות כמו שליטה על תוכנה כזו או אחרת, אבל כן למשל שימוש נכון בקומפרסיה ומיקרופונים). כלומר למעשה אני רוצה ללמוד באופן מסודר איך אני הופך שיר מרעיון למוצר מוגמר ואיכותי.
האמת שהשאלה היא לא קונקרטית לעכשיו, אבל כיוון שהתחלתי לעקוב אחרי השרשרת הזאת וייתכן שארצה בכך בעוד שנה, החלטתי להצטרף.
אני מאמין בחוק ה-80 / 20: 80 אחוז מהעבודה אפשר לעשות ב-20 אחוז מהזמן, וזה נכון גם לגבי -20 האחוז הנותרים וכו'. לכן אני מאמין שאפילו מעט לימודים מסודים יוכלו לקדם אותי הרבה יחסית. _________________ www.YoavHaCohen.com - יואב הכהן.
אני מצטרף לשאלה, אבל לאו דווקא לגבי הד, יכול להיות גם בכל מקום אחר, אבל בתנאי שזה לא Full-Time.
ב- Muzik מופעל החל מהשנה מסלול בשם Open Muzik, המיועד ל"אנשים עסוקים". מסגרת הלימוד מאפשרת לתלמיד להרכיב לעצמו תכנית לימודים אישית, ברמה בסיסית ו/או מתקדמת, מתוך מגוון הקורסים הכלולים במסלולי הלימוד המלאים של Muzik , בתחומי היצירה, ה- performance, הסאונד וההפקה המוזיקלית.
בניית תכנית הלימודים הפרטנית במסגרת ה- Open Muzik מתבצעת בתהליך ייעוץ אישי, בהתאם לרקע של התלמיד, יעדיו, הזמן העומד לרשותו לצורך לימודים ובכפוף לעמידה בתנאי הקבלה ביחס לכל קורס.
במקרה שלך, לדוגמה, נתוני הפתיחה שיש לך הם רקע במוזיקה (בגרות + מורים פרטיים) וניסיון בעבודת אולפן, בעיקר בסביבת האולפן הביתי. יעדיך, כפי שאתה מגדיר אותם, הם "שיפור יכולות ההפקה, ההקלטה והעיבוד", או "איך אני הופך שיר מרעיון למוצר מוגמר ואיכותי". על פניו, תכנית הלימודים שעשויה להתאים לך במסגרת ה- Open Muzik תכלול את הקורסים הבאים:
תורת הצליל להעמקת הידע במבנה הצליל והמיומנות המעשית בשימוש בכלי עיבוד צליל (לרבות קומפרסור כמובן);
הקלטות ועבודת אולפן קורס מעשי, המתמקד בשימוש נכון במיקרופונים ביחס לכל כלי ובניהול אפקטיבי של session הקלטה;
עיבוד קורס המתמקד בפיתוח יכולות עיבוד, תיווי ותזמור. עבודת הגמר של הקורס היא שני sessions מעשיים שהתלמיד מנהל עם רביעיית כלי מיתר וסקציית כלי נשיפה, על בסיס פרטיטורות שכתב להן.
פרוגרמינג וסטיילינג קורס מתקדם בתחום העיבוד הממוחשב, המיועד לשפר את רמת הדיוק בהפקה ביחס לכל סטייל מוגדר.
מיקס ומסטרינג כשמו כן הוא.
הפקת שירה קורס המתמקד באופן ספציפי בהפקת vocal, החל משלב ההקלטה ועד לטיפול הסופי בטראק השירה ומיקומו במיקס.
פרויקט הפקת סינגל קורס הכולל אלמנט נרחב של ביקורת עבודות, במסגרתו נדרש התלמיד ליישם את מלוא היכולות שצבר, בתחומי ההלחנה, העיבוד, ההקלטה, הפקת השירה, פרוגרמינג וסטיילינג, מיקס ומסטרינג, ולהעמיד סינגל מוגמר ומופק.
היי רונן תודה על תגובתך ואני אכן מגיע ליום הפתוח ואכן הייתי כבר במפגש יעוץ.
הבעיה איתי שכשבאתי לשחק לעצמי עם קורסים בשביל ליצור לי open muzik ראיתי שאני רוצה כמעט הכל ואז זה כבר לא משתלם כלכלית לעומת הרשמה לשנה
היעדים שלי הם לעבוד על שמיעה, ותאוריה\הרמוניה ואני מבין שלא תהיה ברירה אלא להתחיל ללמוד שוב הכל מהתחלה מבחינת תאוריה אבל יש בזה את היתרונות.
מכיוון שאני אוטוטו בן 30 עם קריירה נחמדה , קשה לי לעזוב את העבודה אך עם זאת אשרו לי לרדת לחצי משרה ולכן אפשר לאמר שהשיקול העקרי שלי בכל הסיפור הזה , הוא מציאת פתרון לימודי מקיף שגם יסדר לי את הראש מכל הבלגן שעשו לי המורים הפרטיים וגם יפתח אותי הן מוזיקלית והן הפקתית בכל הקשור לאולפן על בוריו.
אני מודע למסלולים שלכם ובחנתי אתכם מקרוב ואכן יש לכם את מה שאני מחפש...
הבעיה שהבנתי שיהיה קשה לדחוס אצלכם את המסלול לשלשה ימים בשנה הראשונה (בשנה השניה הבנתי שיש יותר גמישות שכבר ניתן ללמוד גם בקיץ).
על כל פנים את שאלותי אשאל ביום שישי ביום הפתוח...
אבל אני עדיין רוצה לשמוע חוות דעת מאנשים שלמדו במסלול לאנשים עסוקים בהד ...
אציין שגם ברימון נבחנתי והתקבלתי אבל קשה לאמר שאני להוט ללכת ללמוד שם ולא אפרט כרגע מדוע!