פורסם: שישי 27 יונ',08 06:18
לי היו מוניטורים של דיינאודיוbm6a ולפני כמה שבועות קניתי את הfocal twin שזה דגם 3way, דגם אחד מעל מה ששלחת בקישור.
ללא ספק המוניטורים של פוקאל זה שידרוג מהדיינאודיו, לפחות בדגם שאני קניתי.
פוקאל לא נמכרים בארץ ובגלל זה לא נראה לי שאנשים כל כך יגיבו לך פה אבל מניסיון והשוואה בין פוקאל לדיינאודיו (למרות שאת הדגם שאתה ציינת אני לא שמעתי) פוקאל לוקחים לגמרי...
לא יודע כמה הנחה יש לך על הפוקאל אבל הם עולים 500 דולר יותר מהדיינאודיו ואם זה רק בשביל לשמוע מוזיקה באיכות גבוהה אז תלך על מה שיש לך מחיר יותר טוב.. כך או כך, בשביל לשמוע מוזיקה אתה תהנה לא משנה איזה מהם תבחר.
פורסם: שישי 27 יונ',08 13:51
אני יכול לקבל את ה SOLO6 ב$1200 לזוג ואת ה TWIN ב $1700 לזוג, שווה להשקיע עוד $500 עבורם?
מבחינת כניסות, יש להם רק כניסות אנאלוגיות, נכון?
פורסם: שישי 27 יונ',08 14:50
נשמע קצת הזוי הנחות כל כך גדולות.. 1,000 דולר הנחה לsolo ו1,300 דולר הנחה לtwin?
אם אלה באמת המחירים ואתה מקבל מוניטורים חדשים אז מה השאלה בכלל? תיקח את הפוקאל.
אני לא שמעתי את ההבדל בין הסולו לטווין אבל אנשים שכן שמעו אומרים שכן, שווה להשקיע עוד כסף ולקחת את הטווין.. באופן כללי אני לא אומר שאתה תהנה לשמוע מוזיקה יותר עם הפוקאל מאשר הדיינאודיו, זה עניין של טעם ואלו שני מוניטורים שונים אחד מהשני, אם היית עובד בעצמך על מוזיקה אז עם הפוקאל היית מקבל תוצאה יותר טובה על הדברים שאתה עושה.
לגבי כניסות בפוקאל כמו בדיינאודיו יש כניסות XLR בלבד.
פורסם: שישי 27 יונ',08 18:42
אני עובד עם המפיץ של FOCAL בארצות הברית, כך שאני מקבל אותם בהנחה גדולה, מאחר ואני שומע מוזיקה בעיקר שאני יושב מול המחשב חשבתי שמוניטור NEAR FIELD יתאים לי יותר מרמקולים רגילים. מה גם שרמקולים מדפיים של FOCAL עם טוויטרים מבריליום יעלו כפול וצריך להוסיף להם גם מגבר.
החדר הוא בגודל של 3.5X4.5 והמחשב ממוקם בפינה, כך שאחד הרמקולים יישב בפינת החדר, לא אידיאלי, אבל אין מה לעשות, כמו שציינתי, הרמקולים יישבו בגובה הראש שלי במרחק של כ 1.80 מטר ממני ובמרחק של 1.60 אחד מהשני.
בהתחשב בתנאים, יש טעם לשדרג ל TWIN או לא ממש?
אני רוצה גם להצמיד להם כרטיס קול שמיועד רק להאזנה באזור ה $400, אבל אני אפתח ת'רד בנושא בפורום המתאים.
פורסם: שבת 28 יונ',08 01:58
אין לי אפשרות לשנות את מבנה החדר, אני עובד מהבית...
אני לא יכול למקם את שולחן העבודה באמצע הסלון שלי...
בקיצור אני אלך על ה SOLO6