בין עצי הקנביס האיתנים, בבית של חברים, מסתתרת משפחת קוברות. מידי פעם אפשר לראות אותם, ויש כבר כמה תמונות (אולי מחר אעלה).
בחור שמתארח במקום סובל מפראנויות, וחושב שהנחשים עוקצים אותו (עקצו אותו כמה פעמים בעבר, ולכן הטראומה). גם אם זה נכון וגם אם לא, הבנאדם מפחד לצאת מהחדר ולא יודע מה לעשות. להרוג אותם לא בא בחשבון בגלל ענייני דת, רוחות, ונקמה...
אז יצא לי לנסות מחולל תדר שמרחיק יתושים בהצלחה, ראיתי שיש גם לכלבים- אז אני מניח שיש תדר שמרחיק נחשים. מישהו יודע איך למצוא את התדר?
אם למישהו יש תשובה או רעיון, אני אשמח לשמוע, זה יציל את החיים של הבחור.
זו השאלה הכי מצחיקה שנתקלתי בה כאן
אני אישית מטורף על נחשים אז לא היתה לי בעיה עם זה
אבל אני מציע שתעשה סוויפ על הספקטרום מ20 ארס עד 20 קילו ארס ותמצא את זה
(נחשים לא שומעים)
ואגב "קוברות" ? איך אתה יודע שאלו קוברות ?
ואתה בטח לא נמצא בארץ אם זיהית נכון. _________________ פייסבוק Evish
נחשים לא בדיוק שומעים עם אוזניים חצוניות, אלא באמצעות הגוף, כך שתדר גבוה לא יעזור כאן.
נחשים יחיו בסביבה מזינה, ומכאן שרצוי להרחיק מקור של חרקים ומכרסמים למיניהם, כך שהם ינדדו למקור מענין יותר.
אפשר להשתמש במולקולות ריח שגורמות להם דחיה, בתרכובת של
Napthalene ..................................7.0%
Sulfur...........................................28.0%
חח.. מזכיר לי פרק של הסימפסונס שהיתה בעית נחשים בספרינגפילד, אז הביאו את ברי ווייט שישיר ויבריח אותו עם הבאסים של הקול שלו _________________ Muse Studios
Sound Design & Music Production
http://www.musestudios.co.il/ www.myspace.com/musestudio
נחשים הם חיה חרשת, ככל הידוע לי אם כי לא מצאתי לכך סימוכין ברשת, בחיפוש זריז.
האם מישהו יכול להפריך או לאשר? _________________ Blend Studios | אולפני בלנד | הפורטל שלי | המאמרים שלי | פייסבוק
so much is there to be discovered.
חבל שכלבים שומעים מעולה, אך טיפשים מכדי לעבוד באולפן.
אלוהים נותן אגוזים למי שאין לו שיניים, הא? _________________ Blend Studios | אולפני בלנד | הפורטל שלי | המאמרים שלי | פייסבוק
so much is there to be discovered.