תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 11:41
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
גם לי יש בעיה במגבר. בס
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (95) ›
לך לעמוד 1, 2   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars
  astond  
Act Compatible
גם לי יש בעיה במגבר. בס
הודעה פורסם: שבת 24 מאי,08 15:35   
יש לי את המגבר בס הזה - LINE6 LowDown™ Studio 110
אותו רכשתי לפני כשנה.
לאחרונה אני שם לב לבעיה, שלאחר הדלקה, ותחילת נגינה, הווליום יורד ודועך, לעיתים מלווה בחירחור. ואז עולה חזרה. לעיתים אחר משחק עם הפלאג.
מה זה יכול להיות? אני רואה שתיכף עוברת שנה מאז רכשתי אותו. כדאי לצלצל מחר למיוזיק שופ ולנצל את האחריות לפני שפגה?

http://www.act.co.il/guide/index.php?gu=shwad&ad=261

?

למכירה בבזאר
ArielY
Supporter
הודעה פורסם: שבת 24 מאי,08 15:45   
אני הייתי מציע שתפנה לצייד.... #wink
ברור שלנצל את האחריות, חוץ מזה שזה נשמע כמו הבעיה של אלירן פה בהמשך...
  astond  
Act Compatible
הודעה פורסם: שבת 24 מאי,08 15:47   
לא לא רק לא הצייד.
האמת שהאחריות נגמרה ב 21.5. מה נראה לכם לגבי זה?

?

למכירה בבזאר
אלירן-complex
תומך
הודעה פורסם: שבת 24 מאי,08 17:49   
שמע,ייתכן וזו בעיה כמו אצלי אבל אשתף אותך בבעיה דומה שהייתה במגבר מחברת Line6 וכיצד נפתרה.
מדובר על מגבר מסדרת הספיידר שלהם, שבמהלך הופעות היה משתגע לפעמים, הווליום היה משתנה והסאונד גם (אבל לא נראה לי שהיו חירחורים-מצטער לא מגבר שלי אני רק טיפלתי בו).
לפי הפורומים של Line6 מסתבר שזו בעיה ידועה ויש עניין עם זה שהמגבר דיגיטלי והפוטנציומטרים רכים או משהו כזה, אז במהלך נגינה בווליום גבוה הוא מתחרפן מהרעידות.
בכל אופן קנינו בחצי שקל גומיות ששמים בברז, הרמנו כל פוטנציומטר ושמנו מתחת כזו גומיה והבעיה נפתרה פלאים.
אין לי מושג אם זו הבעיה אצלך אבל בדוק.

האמת שבמקומך הייתי ניגש מחר השכם בבוקר לנסות את מזלי עם האחריות במקום להתעסק איתו בעצמי, אתה באיחור של 3 ימים ויש מצב שהיבואן יבוא לקראתך.
הודעה פורסם: שבת 24 מאי,08 18:09   
אהלן תומר.
שמעתי על בעיה דומה בשאטל (ששנינו די חמים עליו). מה שהחבר'ה בטוק בס עשו זה להכניס PL לכל אחד מהשקעים, במיוחד לאפקט לופ.
למה?
לטענת החברים, לפעמים מתישבים שם יצורים קטנים שטווים קורי עכביש, עכבישים זהו.
ויש איזה עניין עם המוליכות של קורי העכביש.
גם לי זה נשמע קצת מוזר, אבל כנראה שיש דברים בגו מאחר וזה פתר לכמה מהחבר'ה בעייה דומה של משחקי ווליום.
יתכן שזה עוד אחד ממקרי ה"פרעוש שומע דרך הרגליים", אבל לא יקר לנסות.

אתה תמיד מוזמן לבוא אלי למעבדה לבדיקה והצעת מחיר חינם (רק לחברי הפורם, כן) #lol
Act Compatible
הודעה פורסם: שבת 24 מאי,08 18:23   
אני תיכף בא לסדונה. שים מים לקפה.

אין בליין 6 הזה שקעים לאפקט לופ. אבל ריססתי קצת עם אויר דחוס. לנסות קצת סרוויסול?

אני כבר לא בטוח מה קורה. זה תופעה שקורית לכמה שניות ונעלמת. לא משהו תמידי. החשש שזה יתגבר. או שזה נגרם ממשהו אחר. קשה לשים עצבע על הדבר כי זה קורה רק לכמה שניות.

וחוץ מזה, אם הזכרת את הגנץ בנץ מעבורת, יש מצב שארד ממנו. הבחור שהיה אמור לטוס, דוחה את הטיסה לעוד מלא זמן ואולי זה לא יהיה רלוונטי. חוץ מזה, המרק בס נשמע מעולה, ונמכר כאן בארץ במחיר הוגן (כולל משלוח ומע"מ..) אבל עם אחריות, שנראה לי שחושבה בסוג הזה של המגברים. זה לא בדיוק סוג המגברים שאתה יכול לתת לעוזי לתקן במקרה של תקלה, ונראה לי שכדאי שיהיה יבואן בתמונה.

אבל אתה גר באריזונה, לא? אין מצב שאתה קופץ ל THE BASS PLACE וסוקר את השוטל מקרוב? לבדוק שהמנורה ששמו בפראמפ נותנת משהו ולא סתם תעלול שיווקי?
אני מעדיף לסמוך עליך מאשר על אלף ביקורות וחוות דעת של אמריקאים מ TB שהבנו כבר שהם סאקרים של ציוד חדש ונופלים בקלות לתעלולים שיווקיים, בנוסף לפטריוטיזם בלתי נלאה שמעריץ כל דבר שכתוב עליו MADE IN USA... #wink

?

למכירה בבזאר
חיים הטכנאי
נציג עסק/מוסד/שירות
הודעה פורסם: שבת 24 מאי,08 19:19   
שלום

קודם רוץ ותנסה להפעיל אחריות, סביר שמוכר יעזור.

לגבי השאלה האים לשים "סרוויס סול" בשום פנים ואופן לא ! החומר תוקף פלסטיק ועלול לגרום לנזקים גדולים.
באים החומר יותז לסלייד הוא ימות במקום (הסלייד כמובן)
ניתן להשתמש ב WD40 ללא שום חשש ויתרונו שגם משאיר שיכבה דקה של חומר סיכה.

כמובן כאשר המכשיר לא בחשמל.

בברכה
חיים
Supporter
הודעה פורסם: שבת 24 מאי,08 23:07   
המים רתחו. לא יודע אם אתה מאוהבי הקפה השחור, אבל כשהמשפחה באה לבקר הביאו לי קילו של קפה נח'לה, אבל אתה דרומי, אז בטח לא מכיר... #smile

לגבי המנורה בפרה, זה לא "תעלול חדש" גנז בנז כבר הרבה זמן עובדים עם מנורה בפרה, לפעמים גם FET בנוסף. כשהייתי אצל בודגוב לפני כמה שנים שמעתי את ה GBE600 ונפלתי מהרגליים מהסאונד, לא יודע אם הוא עדיין מחזיק כאלה אבל אם יש לו את ה NEO-PAK 3.5 - זה בדיוק אותו הפרה-אמפ. אז תוכל לבדוק בעצמך.
לא בטוח שתאהב את הסאונד, אבל זה לא משהו חדש (הפאור אמפ לעומת זאת...)
אני מוחמא שאתה מעריך את חוות דעתי יותר מ1000 אמריקאים.

לגבי בס פלייס - אני גר בצפון אריזונה, ככה שזה עניין של שעתיים לכל כיוון.
אם יהיה לי איזה תרוץ להגיע לבאר-שבע של אריזונה, אין ספק שאבקר שם.
כרגע נראה לי שברגע שאני מוכר את המגבר שלי בארץ, אני קונה את המעבורת, כנראה דרך חבר פורם שעובד בחנות רצינית בLA.
מבוטחת סקירה מקיפה ועצבנית לכש..

אגב, פרסמתי שרשרת אצל הברברנים בנושא דברים שהם לא אוהבים אצל המעבורת, וההערות היו די מינמליות. חלק טענו שהוא נשמע קצת סטירילי, והבוקוסות לא נשמעות משהו.

המלצות לבוקסה יתקבלו בברכה, אבל אז כבר נפתח שרשרת חדשה ונעביר את ההודעות לשם הא? #thumbsup
Administrator
הודעה פורסם: ראשון 25 מאי,08 07:41   
בדוק אם הרעש קיים גם כאשר תקוע פלג בפרה (הכניסה. יש שם מיתוג בתוכו).
לגבי נקודת הלופ שאודי הזכיר, זה בדומה לנקודת אינסרט בערוצי מיקסר; יש שם מתג המקצר בין שליחה לקבלה של אות (כניסה/יציאה) כל עוד לא דחוף פלג. אם זה המקרה שלך (אפקט לופ), הכנסה/הוצאה של פלג 'תאוורר' את המגע, ולהבדיל מעכבישים בסדונה, אצלנו זה לרוב פטריה והתחמצנות המגעים, וכמו שחיים הזהיר, ספריי רב-שימושי עלול להרוס!
מה שאלירן תיאר זה פוטנציומטרים מקושרים לתוכנה (מקודדים, לא 'רכים' בעברית), שרעידות משפיעות על רף השינוי בפרמטר.
אפשרות נוספת היא הלחמה קרה של אחד הרכיבים; הלחמה לא מושלמת אשר לתקופה מסוימת מחזיקה מעמד, אך לאחר התחמצנות רגל הרכיב, מתחילות בעיות קיחצוץ ונתקים עד שההתקן מתחמם קצת. במקרה כזה טפיחה על המכשיר בעת התקלה יכולה לגלות אם זו הסיבה.
הודעה פורסם: ראשון 25 מאי,08 18:14   
אוקי לא אשים סרוויסול. אז מתי כן שמים?

ראובן, אין במגבר הספציפי הזה לופ אפקטים. יש כניסת כלי, כניסה ל CD, יציאת אוזניות, יציאת DI ויציאת LINE.
אולי מדובר באמת בהלחמה קרה.
דיברתי עם מיוזיק שופ היום ואקפוץ לשם כנראה מחר. מקווה שלא יהיו פדיחות עם הגבוליות של האחריות. מה נראה לכם? יתקעו אותי על 4 ימים?

?

למכירה בבזאר
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars

לך לעמוד 1, 2   הבא
עמוד 1 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון