אמרו לי שמוניטורים במחיר הזה הם כולם טובים. אך אם אפשר לקנות מוניטורים
ב- 8000 שיהיו באותה רמה או יותר טובים ממוניטורים שנמכרים בעשר, עדיף לחסוך אלפיים שקלים, לא?
אז מה אתם אומרים, יש מוניטורים שהם הימור בטוח ושווים את המחיר?
יש הרבה (genelec, dynaudio, mackie...)
דגמים ספציפיים שתוכלו להמליץ? אני חושב ש 6 אינצ' יספיקו לי..
חנויות שכדאי ללכת לשם לשמוע? חנויות שלא כדאי ללכת לשמוע כי ידוע שהם מוכרים יקר?
מדובר באולפן ביתי כמובן, ליצירה של מוזיקה אלקטרונית, כמובן. חשוב לי שתהיה הפרדה טובה לצלילים בתדרים נמוכים. (אני מדבר שטויות?)
אם רוב הנשים מסוגלות להינות מ-6 אינצ'ים, אני לא רואה סיבה שגם אתה לא תהנה.
אין כזה דבר 'כולם טובים'. קודם כל כי זה תלוי בטעם אישי, בצרכים, בהתאמה לחדר, וגם בגלל שתמיד יש יוצאים מהכלל, בכל מחיר. הסיכוי קטן, אבל כולם זה הכללה מסוכנת.
כמו שאמרו, בדוק, שמע, תביא איתך את האלבומים האהובים עליך שאתה מכיר טוב טוב. אם יש אפשרות, קח אותם הביתה לשמוע בסביבה הטבעית לך.
לא יצא לי לשמוע,ולא יודע אם מישהו בארץ הזמין זוג אבל באינטרנט הוא זוכה לביקורות חיוביות. _________________ www.Soundcloud.com/tomervalve - פרויקט מת.
www.Soundcloud.com/tomtomz פרויקט עכשיו.
"זה עולם אלקטרוני, קצת קשה (לסינטים) לדבר"
תבדוק את Genelec 8040A או Dynaudio BM6A, לא הייתי ממליץ להשקיע ברמקולים של Adam בסדר גודל המחיר הזה, הדגמים הטובים יותר שנשמעים כמו מוניטורים מתחילים מסדרת הS שלהם. _________________ ?המודעות שלי בבזאר
שלום
אני גם מתכוון לקנות מוניטורים בקרוב. בסביבות ה-6000 ש"ח.
שמעתי את ה adam a7 ונשמעו לי מצויין. radioactive- מה לא כדאי ללכת על אדם במחירים האלה?
האמת שעוד לא ערכתי השוואה עם מוניטורים אחרים כי הקנייה נדחתה מלפני חודשיים עקב חור בלתי צפוי בכיס ( כדרכם של חורים )
אז אם אפשר המלצות (למה כדאי להקשיב...לא מה לקנות) בטווח ה-6000
תודה _________________ TURN ON YOUR LOVE LIGHT. AND LIVE IT ON !