תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 22:01
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
ספריית דיסקים של אדלר{תיזמור}
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (140) ›
לך לעמוד 1, 2   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » תיאוריה
  uzi  
ספריית דיסקים של אדלר{תיזמור}
הודעה פורסם: שני 04 פבר',08 08:51   
שלום לכולם.
אני מחפש את הספריית דיסקים שמשלימה את ספר תיזמור של אדלר.
האם מישהו יודע לכוון אותי היכן אני יכול להשיג ספרייה זו אם בכלל ?
תודה על העזרה ויום טוב.
בן דוד עוזי
SAR
Act Compatible
הודעה פורסם: שני 04 פבר',08 09:55   
תעשה חיפוש באמאזון.
חוץ מזה, הדיסקים האלו עולים טונות של כסף. בכסף הזה תוכל לקנות דיסקים ופרטיטורות שידגימו לך את כל העניין ב"עולם" האמיתי.
חגי דוידוף
תומך
re:
הודעה פורסם: שני 04 פבר',08 11:53   
דיסקים ופרטיטורות לא ישמיעו לו קטעים מהיצירות בתזמורים אופציונאליים, או אתה הסקציות השונות בנפרד.

בדיסקים של אדלר יש דדוקציות נהדרות, והדגמות לתזמורים שונים של אותו קטע בהקלטות מושמעות.

אני מאוד ממליץ לך לרכוש אותם, בגרסא האחרונה יש בנוסף סרטונים, מולטימדיה ושאר מיני טופינים...
  uzi  
דיסקים אדלר
הודעה פורסם: שני 04 פבר',08 12:21   
האם יש כאן איזה צדיק שמוכן להשכיר לי את הדיסקים ,העלות שלהם בחנות מצריכה ממני לפתוח חיסכון חה חה .
תודה בכל מקרה על העזרה.
עוזי
yoramilan
S.Supporter
הודעה פורסם: שני 04 פבר',08 17:29   
SAR הוא חמוד. #thumbsup
וגם אני #sorry
SAR
Act Compatible
הודעה פורסם: שני 04 פבר',08 17:41   
ציטוט:
דיסקים ופרטיטורות לא ישמיעו לו קטעים מהיצירות בתזמורים אופציונאליים, או אתה הסקציות השונות בנפרד.

בחייך, לא ידעתי...
הם לא ישמיעו לו רק את זה, הם גם ישמיעו לו כל כלי בנפרד, עם כל ארטיקולציה והפקת צליל אפשרית, מסורתית או מודרנית.
כל מה שנשאר לו הוא לבקש המלצות והוא יקבל אותן על המשקל.
yoramilan
S.Supporter
הודעה פורסם: שני 04 פבר',08 18:06   
תשמע, יש בעיה עם הבקשה שלך.
אדלר הוא בעל עסק קטן שנקרא: ספר תיזמור, בדיוק כמו ששלום חנוך עובד בעסק שלו.
כמו שאתה לא תבקש ממני להשכיר לך דיסק של שלום חנוך, או דיסק של WAVES, ככה יש טעם לפגם לבקש ממני להשכיר לך את הדיסק הזה.

1. גיליתי לחרדתי שגם ספריית ה-DVD של Study of Orchestration נמצאת ביוטיוב
http://www.youtube.com/watch?v=a8KzM_ouhbg&feature=related

2. הכוח של הספרייה לא יכול להיות ביוטיוב. הכוח שלו זה כשזה נמצא אצלך, עם תוכן העניינים והקישורים להסברים הרלונטים בספר.
באמזון, מופיעה המהדורה השלישית (לא כתבת איזה מהדורה הספר שלך) במחיר של 85$.
300 ש"ח. בחייך, זה פאקט וחצי סיגריות. אנשים פה מוציאים אלפי שקלים על מיקרופון או תוכנה. 300 ש"ח? (ואמזון זה ממש לא הכי זול).
SAR
Act Compatible
הודעה פורסם: שני 04 פבר',08 19:20   
אגב, כדי שאף אחד לא יאשים אותי שאני נודניק, אז הנה לינק(שכבר פורסם פה פעם, והנה שוב לטובת המעוניינים) עם כמה משעורי התזמור של איזה רוסי אחד, רימסקי-קורסקוב, שמאד מאד כדאי להתעמק בהם.
מומלץ למי ששולט בהרמוניה, וסיים את שלב האינסטרומנטציה בלימודי התזמור שלו.
חגי דוידוף
תומך
re:
הודעה פורסם: שני 04 פבר',08 20:07   
השתתפתי בקורס הנ"ל, קורס נחמד מאוד.
לכל המעוניין, אני יכל להציע סיכומים בעברית לפרקים הראשונים שלועצבני

SAR, לא הבנתי אם אתה ציני או לא, בכל מקרה אם פגעתי בך - #sorry
SAR
Act Compatible
הודעה פורסם: שני 04 פבר',08 20:42   
ציטוט:
SAR, לא הבנתי אם אתה ציני או לא, בכל מקרה אם פגעתי בך -

לא ציני בכלל.
מה שרציתי לומר הוא דבר פשוט מאד- מלחינים היום ובעבר מצטטים תזמורים פשוטו כמשמעו, ואין דבר לגיטימי מזה..
כל רגש או צבע שניתן להפיק מתזמורת קלאסית/רומנטית כבר הוצג בעבר. מה שנותר לנו כמלחינים הוא להכיר את הצבעים השונים, בקונטקסט אומנותי, במספר רב ככל הניתן של יצירות, ואז בבואנו לתזמר מוסיקה שלנו כל מה שאנו צריכים לעשות הוא לדמיין בראש את הצבע המבוקש, לגשת לפאסאז' באחת היצירות שאנו מכירים ואוהבים שיש בו את התזמור הרצוי, לנתח בקצרה מה קורה שם, וליישם. זאת ועוד, הכרת המוסיקה ה"אמיתית" היא שתתן לנו השראה לצבעים השונים (כי אנחנו מכירים אותם בהקשר האומנותי/רגשי שלהם) ותתן לנו כיווני מחשבה ששום ספר תזמור, דידאקטי ככל שיהיה, לא יתן לעולם. הספר של אדלר, לדוגמה, הוא מצויין לצורך לימוד הכלים (מנעדים, תיוי וכ'ו), אך הוא לא תחליף לדבר האמיתי.
אני מכיר מלחין ישראלי מוכר, שמודה בפה מלא שספר העבודה שלו הוא "תמונות בתערוכה" (בתזמור רוול, כמובן). יש שם הכל, פשוט הכל.
ציטוט:
הם לא ישמיעו לו רק את זה, הם גם ישמיעו לו כל כלי בנפרד, עם כל ארטיקולציה והפקת צליל אפשרית, מסורתית או מודרנית

זה ברור לא? ספרות המוסיקה מתברכת ביצירות לכלי סולו(שמציגות ניצול מקסימלי של היכולות- פשוט ספר לימוד בפני עצמו), מוסיקה קאמרית, מוסיקה תזמורתית על שלל צבעיה (סקציות לבד, ביחד, באוקטבות, באוניסון, סולן בתוך סקציה,דיויזי בכל גודל, בכל הכפלה אפשרית שניתן לעלות על הדעת, ובכל ארטיקולציה אפשרית, בכל מנעד אפשרי- וכל אלה משרתים מוסיקה בכל מרקם אפשרי, בקיצור- הכל ). אם לא שומעים את כל הדברים האלו, כל החיים מתזמרים באותם 4 צבעים שבמקרה הספר נתן, ואתה לעולם לא תדע שיש גם דברים אחרים, וגם לא תקבל השראה.

עריכה- אמנם לא עניתי לכותב המקורי של ההודעה, אך מכיוון שזה מפורסם בפורום תיאוריה, אני עונה למען אחרים שיראו את השרשרת הזו. זו סוגיה קצת יותר רחבה מאיך עוזי ישיג דיסקים (בלי זלזול #thumbsup ).
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » תיאוריה

לך לעמוד 1, 2   הבא
עמוד 1 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון