מישהו טרח להקשיב לחומר? הלו?!
מוצע כאן חומר מדהים, מושקע, מרגש ועשוי טוב.
רצוי מיקס/מסטרינג אחראי שיוכל להגיד לכם אם יש צורך להחליף כלים/ערוצים ולא סרט נע.
על חומר כזה מגיע לך מסטרינג חינם, רק בשביל הקרדיט.
יש לך בנוסף למוצע מעלה גם את הוק סטודיו וגם את יעקב מורנו, ויש עוד כמובן.
רק שאף אחד לא יהרוס את היופי הזה.
מצפה לדיסק מכם. _________________ Facebook של אקט ::: חפש לפני שתשאל ::: התקנון! ::: אינדקס ::: האינפו
ראובן תודה רבה על המחמאות.
זה ממש כיף לשמוע, במיוחד כשזה בא ממך.
ציטוט:
רצוי מיקס/מסטרינג אחראי שיוכל להגיד לכם אם יש צורך להחליף כלים/ערוצים ולא סרט נע.
מהקצת שהכרתי חשבתי שאני אמור להביא את החומר למסטרינג לאחר מיקס סופי, ללא יכולת לשחק במיקס. אולפני מסטרינג אמורים גם להתערב במיקס במידת הצורך?
בקשר ל"היכן", זה משהו שאני כבר הרבה זמן מתעכב איתו. ממה שנכתב גיליתי שטלי כץ = הוק סטודיו, שזה כבר התקדמות, כי לא הצלחתי למצוא טלפון שלו. בשעה כזאת לא ענו שם, אני אנסה מחר. את יעקב מורנו ויורם ואזל לא מצאתי בגוגל.
בעבר יצא לי לעבוד עם מסטר דיסק, אבל גם לא יצאתי מרוצה, וגם משיחה איתם הבנתי שדרכם זה יעלה לי לפחות שלושת אלפים שקל. גם מפריע לי שאין הפרדה בין המחיר לטכנאי, ואמנם כל הטכנאים שלהם טובים, אבל ברור לי שלא כולם באותה רמה.
Dexter מתמחה במוסיקה אלקטרונית, וכן אני מעדיף קודם לבחון אופציות אחרות.
ניסיתי גם בsterling sound לברר על ה AFTERHOURS PROGRAM שלהם, אבל הבנתי שגם דרכה זה יעלה לי מעל 5000 שקל.
שורה תחתונה, נשאר לי להתקשר מחר להוק סטודיו.
מהיכרותי עם השם טלי כץ, ומהתמונות המרשימות, אני מעריך שהמחירים שם לא יהיו שונים.