תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 15:11
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies
  maceo123  
שלום חדש בתחום וצריך עזרה בבחירת קול, שבירת ראש....
הודעה פורסם: חמישי 18 אוק',07 13:21   
שלום אני חדש בפורום וחדש בתחום ואני מעוניין לקנות כרטיס קול למען יצירת מוזיקה אלקטרונית (פסיכודאלי בעיקר) התכנון הוא לקנות מוניטורים ווירוס בי בהמשך הדרך אך בתור התחלה אני מעוניין לקנות כרטיס קולל למטרה הזאת לא משנה לי יד שניה (אולי אפילו רצוי?) או חדש שיהיה בתקציב של גג 1500-2000 שקל.
אני שובר את הראש בלמצוא את מה שכדאי אנא עיזרו לי או אפילו הצעות שלכם של אנשים שמוכרים.
תודה רבה
ravivpinhas
כרטיסי קול
הודעה פורסם: חמישי 18 אוק',07 14:21   
ממליץ לך בחום לרכוש RME

אפשר למצוא בסביבות ה-2000 שח ליד שניה.
מנסיון שלי זה כרטיס מצויין ! פשוט לשימוש, דרייבר נוח, התקנה פשוטה והסאונד מקצועי
לא מכיר אף אחד שהתאכזב, שים לב שהוא לא נותן כניסות/יציאות של MIDI או אפקטים בנויים על הכרטיס, רק A\D D\A ברמה גבוהה

חפש בבזאר אני מצאתי אחד ב 2300 שח בשבילך אולי יש יותר זולים ... תחפור #smile

למכירה rme 9632
מחיר מבוקש: 2300
מצב הציוד: מצויין
טלפון ראשי: 050-7549315
איש קשר: מיקי
ממשק: PCI, USB, FIREWIRE ?: pci
קיים דרייבר עדכני?: תמיד
מיקום בארץ: חיפה תל -אביב
assaffff
הודעה פורסם: חמישי 18 אוק',07 17:51   
תראה, אולי הרבה אנשים פה לא יסכימו איתי אבל בתור אחד שבא גם ממוזיקה אלקטרונית וגם לא התחיל אם תקציב גדול לבנות אולפן אלא קנה פריט פריט, לדעתי תעשה ככה... תשקיע כמה שפחות בכרטיס קול, שיהיה לייטנסי נמוך ושיהיה יציב זה יספיק בינתים, תשקיע כמה שיותר במוניטורים, ותחליף בעדיפות שלך את הווירוס בי לטיפול אקוסטי בסיסי. (לי היה ווירוס וכרטיס קול אר אמ אי לפני שהיה לי מוניטורים, ומתי שבאו מוניטורים הם היו ברמה נמוכה כי לא היה לי כסף כבר #smile)
מתי שתסיים את כל זה ותספיק ללמוד להשתמש טוב בתוכנות, תחליט אם אתה צריך סינטי או אם אתה רוצה לשפר את היציאות למוניטורים וכו', ותראה אם אתה צריך לשדרג כרטיס קול.
בהצלחה.
תם
Act Compatible
אני דווקא מסכים
הודעה פורסם: חמישי 18 אוק',07 19:59   
אין לי הרבה מה להציע לך חוץ מלתת חיזוק חיובי למה שאסף רשם פה מעלי. אם אתה רק מתחיל את דרכך בתחום מבחינת כרטיס קול הדבר שהכי צריך להיות חשוב לך זה היציבות שלו ומן הסתם גם שיעבוד בלייטנסי נמוך.
תשקיע באקוסטיקה כמה שצריך ובמוניטורים טובים זה יהיה הרבה יותר משמעותי מאשר כרטיס קול פגזי ואמצעי האזנה ירודים.
כל מה שאמרתי רק מתחזק אם אתה יודע שרוב החומר שלך גם לא יהיה אקוסטי כך שאתה לא צאיך כניסות סוף הדרך.

בהצלחה
תם
תומך
הודעה פורסם: חמישי 18 אוק',07 20:16   

welcome,
it's not possible to tell you which card to buy because there are many good ones with different features.
to help you understand what you need from a sound card (and not pay a small fortune for something you don't need),
- MIDI is a must for electronic music (for hooking up a keyboard/controlers)
- a pre-amp for microphone/s and/or instruments if you plan on recording them (some cards offer an instrument input for directly recording guitars etc. in addition to any line and mic inputs)
- good sounding d/a converters (read reviews about that and listen to the different cards)
- simplicity & reliability are important
- check the card's system requirments against your computer

and use the forum's search engine (alot)
success
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון