S.Supporter
פורסם: שישי 10 מאי,02 01:38
סקוטש אולי יחזיק אותם במקום כשהלוח שוכב על הרצפה, אבל לא ממש יעזור במקרה שתרצה לסחוב אותו.
חבר שלי עשה דבר כזה: הוא לקח לוח עץ רגיל (בצבע לבן), וקדח בו 2 חורים לכל אפקט (משני הצדדים של האפקט).
לאחר מכן הוא שם את האפקטים וחיבר אותם עם רצועות פלסטיק ננעלות. (הרצועה עוברת ממתחת ללוח, דרך חור אחד, מעל האפקט, וחזרה דרך חור שני, שם היא ננעלת עם עצמה)
לפי מה שהבנתי זה מחזיק לו טוב מאוד, למרות שזה לא נראה לי כ"כ חזק מאחר שהאפקטים מוחזקים רק משני הצדדים...
פורסם: שישי 10 מאי,02 01:53
אם אני לא טועה יש גם לרומן גייטס )ג.מ.( קייס מיוחד לאפקטים-גיטרה של SKB כולל ספק כוח מרכזי.
הסקוטש הוא חומר מחכך ולא בריא לאפקטים או שהתכוונתם לסוג שעשוי משטיח .
לדעתי עדיף ספוג עבה או קצף מוקשה )מגיע באירוסולים שמתיזים לתוך הקופסה ומתייבש תוך שעה( שבהם עושים שקעים לאפקטים.
או ספוג על התחתית ושתי רצועות גומי עוברות לרוחב כל שורת אפקטים )גומי רחב של תחתונים מחנויות תפירה(. ובין כל אפקט צמודות לקרקעית בסיכה.
Act Compatible
פורסם: שישי 10 מאי,02 10:45
לגבי השנאי:
יש אחד כזה לאיבנז שמתפצל ל6. הוא גם שומר על שקט מינימלי- כלי זמר.
פורסם: שישי 10 מאי,02 15:56
מאור - עושה רושם שזה בדיוק מה שאני מחפש - תוכל לתת פירוט יותר על איך עשית את זה בדיוק? איזה סקוטש? מה עובי הקרש בו השתמשת ובכלל כל מידע על התהליך יתרום עד מאוד. איפה קניתהשגת חלקים וכו'. מעבר לזה - יש לך אופציה להעלות תמונה שמצולמת מהצד? שאלה אחרונה: האם הסקוטש הוא זה שמאפשר לך להפוך את הקרש מבלי שיפלו הפדלים, או העובדה שהכבלים עוברים מתחת לקרש?
Act Compatible
פורסם: שישי 10 מאי,02 16:12
את הסקוטש קניתי בריקושט.
קניתי רצועות ממש עבות (6ס"מ). זה עלה 12 ש"ח למטר.
לגבי הפלטה עצמה, לקחתי פלטה שמצאתי בבית. חשוב מאוד שהיא תהיה מעץ קשיח למדי אבל שלא תהיה עבה יותר מס"מ אחד (אחרת יהיה לך קשה לקדוח חורים)
אני קניתי כבלי פאטש (מה שמחבר בין הפדלים) שהחיבור שלהם בזוית כדי להעביר את הכבל יש מהחיבור למתחת לפלטה כדי שלא יהיה לי בלאגאן.
מדדתי את העובי של ראש החיבור כדי לדעת מה עובי/אורך החורים שאני צריך לקדוח.
קדחתי בנקודות ספציפיות חורים והעברתי את הכבלים.
אם לא הייתי מתעצל, הייתי קונה סקוטצ' כדי לכסות את כל הקרש ואז הייתי יכול לשנות בצורה מודולרית את כל הסדר. גם היום אני יכול לעשות את זה אבל זה יהיה פחות אסטתי.
וכן, התכוונתי לכך שאני יכול להפוך את הקרש מבלי שמשהו יפול בזכות הסקוטשים.
מתחת לפלטה, כדי שהיא לא תעמוד על הכבלים, קניתי יציקות גומי עגולות והדבקתי אותן לפינות הפלטה כדי שיהוו רגלים לכל העניין, ושלא יזוזו (אפשר לקנות בכל רשת קנה ובנה. אפשר גם להבריג אותן לפלטה - אני הדבקתי).
בכל מקרה, זה לקח לי משהו כמו שעתיים לעשות הכל (לא כולל הטענת המקדחה לשלוש שעות באמצע...) וזה היה כיף.
עכשיו אני באמת צריך לבנות פלטה גדולה יותר לעוד פדלים, אני לשם שינוי אשאיר לעצמי גם מרווח ספייר לעתיד...מומלץ!