היי
הייתי בשעור לפיתוח קול והמורה הקליטה את השעור על קלטת ,שהגעתי הביתה חשכו אוזניי לחלוטין ,לאורך כל ההקלטה (45דקות)יש רעש נוראי.
הקלטתי לכם רק חתיכה קטנה ,תעזרו לי בבקשה לפתור את הבעייה.
לינק
לא שמעתי את הדגימה, אבל ככל הידוע לי הכלים הטובים ביותר להסרת רעש ב-VST הם סדרת ה-X של חברת WAVES.
באופן אישי אני מנקה רעשים עם כלים דומים שרצים על הפולסאר (סדרת restore של קרימוואר). _________________ Blend Studios | אולפני בלנד | הפורטל שלי | המאמרים שלי | פייסבוק
so much is there to be discovered.
אם יש לך בהקלטה מספר שניות של חוסר דיבור, כלומר רעש נטו, אתה דוגם אותם לתוך הפלאג והוא מעלים אותם מההקלטה
עכירה:
רובי שם מתחתי צודק, לא הקשבתי להקלטה לפני שעניתי. הרעש אכן גס, ובכלל צריך רעש שנשאר כמה שיותר סטטי במהלך ההקלטה כדי להסיר אותו בעזרת הX NOISEים למיניהם, הרי הם מבוססים פאזה.
אבל זה רעש גס מדי.
לא חושב שה-X תזהה את זה כרעש שיכול להתנקות. תשמעו את הדגימה בקיצור.
אין דרך לדעתי מתוק. קח איתך מכשיר הקלטה, לא עולה המון וגם טוב לשימוש אם עולים רעיונות למוזיקה ברכבת או באוטובוס _________________ דף הפרויקטים שלי בפייסבוק - http://www.facebook.com/RobyFayerMusic
חברים תודה,אני ניסיתי עם כל פלאגין אפשרי,זה לא עזר.
אשמח לשמוע אם מישהו יעלה את הקטע אחרי טיפול בו ,והסבר איך הוא עשה.
תודה _________________ יעקב רביץ - מורה לגיטרה .
בוצע באמצעות כלים ושמות מותג שלא הוזכרו כאן עדיין... לVST יש מספר לא קטן של כלים - מי שבתחום ראוי שיכיר את כולם. וזה כמובן קצה הקרחון בלבד, יש ניקוי המבוסס חומרה או תוכנה-שולטת חומרה ויש המבוסס תוכנה בלבד. בניקוי רעשים מקצועי חובה להיות בעל כלים רבים מסוגים שונים משום שבאופן מפתיע אין פתרון אחד או כלי אחד המתאים לכל - לכל בעיה יש כלי ניקוי מסוים שהוא טוב מאחרים.
לאחר שנים (רבות...) של ניקוי רעשים ופיענוח אנחנו למדים לזהות את אופי הרעש משמיעה ראשונה ולצמצם את כמות הכלים המתאימים למספר עימו אפשר להתמודד במשך חיים אחד.
ניקוי רעשים הוא תחום בו יש הרבה מאד יומרה ומעט מאד ביצוע. _________________ הפקה ומיקס
ראובן ויואב יופי של דבר
אני יודע ששפים לא מגלים מה הם שמים באוכל ,אבל תגלו קצת מה עשיתם,בבקשה.
אם לא תגלו אני אשתמש בשפה גאידמאקית :חבל אתם מקלקלת חיים שלכם ככה מהר,
יותר טוב אתם מגלה מה אתם לעשות ,אם לא אני שולחת כל הערוץ 45 דקות, אי אתם לבזבז הרבה זמן מה במקום אתם לשתות אספרסו.
עכשו מסבירה,טוב?. רררררררררררר _________________ יעקב רביץ - מורה לגיטרה .
לא השתמשתי בשום פלג, כי מיהרתי החוצה, רק העלתי דוגמא כדי שתראה אם זה מספיק נקי לך.
מעשית למדתי בעל פה את הרעש, ואז שרתי אותו בפאזה הפוכה לאורך כל הקטע _________________ Facebook של אקט ::: חפש לפני שתשאל ::: התקנון! ::: אינדקס ::: האינפו