נציג עסק/מוסד/שירות
פורסם: שני 27 אוג',07 07:01
אני לא אובייקטיבי, ולכן לא אייעץ לך כאן באיזה מוסד לימוד לבחור. למרות שאני מגיע מ- Muzik יש לי הערכה רבה גם לעומדים בראש התכנית בבר אילן. אציין רק שעל אף שלימודים בשני המוסדות מובילים ל- BA, קיימים הבדלים ניכרים ביניהם, הנובעים בראש ובראשונה מכך שבר אילן היא אוניברסיטה, ואילו Muzik הוא מוסד לימוד עצמאי, קטן וממוקד. שוני בסיסי זה מוביל להבדלים משמעותיים במטרתו של מסלול הלימודים, תכניו, דגשיו, שיטת הלימוד, צוות ההוראה והאוריינטציה המוזיקלית. בסופו של דבר תצטרך להחליט, לא על פי אמות מידה כלליות של "טוב או לא טוב", אלא על פי מה שמתאים לך, בהתאם לצרכיך, יכולותיך ושאיפותיך. לכן, טוב תעשה אם תנסה לחדדם ולהבהירם לעצמך. מה שעשוי לסייע לך בכך הוא קיום שיחת ייעוץ אישית בשני המוסדות ועמידה מקרוב על אופיים, לצד שיחות עם תלמידים פעילים בהם והאזנה ליצירותיהם.
והערה פרקטית אם ברצונך להתחיל ללמוד בשנת הלימודים הקרובה (אוקטובר 2007) אתה נמצא קרוב מאד לדקה ה- 90 ההרשמה לשנת הלימודים הקרובה עומדת לפני סיום.
S.Supporter
פורסם: שני 27 אוג',07 13:08
למה שלא תשקול גם את רימון? אמנם אין שם מסלול ל-DJs או מוסיקה אלקטרונית, אבל אם מוסיקה קלה היא הכיוון שלך אז רימון הוא המקום הכי מתאים לדעתי.
פורסם: שלישי 28 אוג',07 14:09
Davix ,
עבודה של שנה ומשהו שנתיים בכדי לאפשר לימודים בברקלי הוא בהחלט רעיון הגיוני.
אני לא רוצה להיות עוד אחד ממשביתי השמחות אבל פשוט תפסת אותי בנקודה שזה כל כך רלוונטי לגבי שאני לא יכול לא לשתף אותך בסיטואציה כמו שהיא:
אני כרגע סיימתי בדיוק סמסטר ראשון בברקלי (אמנם לא במסלול במדובר אך הכסף הוא אותו כסף) , כדי להגיע למצב שבכלל יכולתי להגיע לכאן היה עלי להקדיש שנה וחצי לעבודה אינטנסיבית מאוד וזה אחרי שקיבלתי מלגה יחסית מאוד מכובדת מברקלי ועכשיו אני עומד במצב כזה שאחרי הסמסטר הבא כל מה שחסכתי הולך להיגמר. קח בחשבון שאם תרצה באמת ללמוד כאן ולסיים אתה תצטרך סכום כסף שלוקח יותר משנה או שנתיים של עבודה להרוויח אותו או איזה מקור מימון נדיב מאוד.
אני באמת לא אומר את זה כדי להוריד לך את המוטיבציה , אני פשוט כרגע במצב שכנראה שלא אוכל לסיים את הלימודים שלי כאן אם ברקלי לא יתנו לי מלגה מלאה , וגם אם כן כנראה שאצטרך לחזור לארץ לעוד איזה סבב של עבודה כדי לממן את המחיה שלי במהלך הלימודים
שיהיה יום נעים
איל