תומך
פורסם: רביעי 08 אוג',07 14:14
שלום לכולם!
ברשותי V TWIN שמשמש אותי ככלי לעבודה בדיירקט - כלומר אני משתמש בשני ערוצים שלו - קלין וסולו.
זה מכשיר נפלא שאני נהנה ממנו מאוד.
יש שני דברים שמפריעים לי:
האחד זה וויסות הגיין בערוץ הקלין (יש נגד קטנצ'יק ועדין מאוד שלצורך התעסקות איתו יש צורך לפרק את הפדל מהמגש וזה לא ממש פרקטי. )
נכון שהדבר נצרך אחת לכמה שנים כי המכשיר בעיקרון ממש "פלאג אנד פליי" ברמה שמספיק לכייל אותו פעם אחת לצרכים שלך והוא עובד נפלא. זה לפחות מנסיוני.
אבל לעתים, תנאים אקוסטיים וכו' גורמים לכך שדווקא תדרים מסויימים ייבלעו בקלין/בדרייב ואז יש צורך לשחק עם הגיין של הקלין.
( כאילו באמצע אירוע הסאונדמן זורק כזה חצי מבט שצריך עוד קצת לדחוף בקלין ואתה עושה לו פרצוף כזה של "אין מה לעשות, עכשיו להפוך את הפדאל ולכוון ועוד להיזהר לא לסובב בטעות יותר מדיי כי הכל שם בנגיעות...")
השאלה היא האם ניתן "לעקוף" או למעשה לבנות פוטנציומטר חיצוני שיחליף את זה הנמצא בתחתית המכשיר, יהיה פחות רגיש ועדין ויהיה יותר נגיש.
אם כן, איך?
באותה הזדמנות האם ניתן באותו אופן לבנות גם מפסק חלופי לכפתור השחור הקטן שמווסת בין קלין לבלוז - ואז למעשה להפוך את העבודה עם המכשיר משני ערוצים לשלושה.
תודה מראש, בני.
פורסם: רביעי 08 אוג',07 16:53
אני יודע שזה לא עונה באופן ישיר לשאלה שלך אבל יש למכשיר גירסת ראק עם אפשרויות שליטה רבות יותר, ויכול להיות שזה בדיוק מה שאתה צריך, שווה לבדוק