תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 20:05
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
שאלה במסה וי-טווין
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars
  benny schwartz  
תומך
שאלה במסה וי-טווין
הודעה פורסם: רביעי 08 אוג',07 14:14   
שלום לכולם!

ברשותי V TWIN שמשמש אותי ככלי לעבודה בדיירקט - כלומר אני משתמש בשני ערוצים שלו - קלין וסולו.

זה מכשיר נפלא שאני נהנה ממנו מאוד.

יש שני דברים שמפריעים לי:

האחד זה וויסות הגיין בערוץ הקלין (יש נגד קטנצ'יק ועדין מאוד שלצורך התעסקות איתו יש צורך לפרק את הפדל מהמגש וזה לא ממש פרקטי. )

נכון שהדבר נצרך אחת לכמה שנים כי המכשיר בעיקרון ממש "פלאג אנד פליי" ברמה שמספיק לכייל אותו פעם אחת לצרכים שלך והוא עובד נפלא. זה לפחות מנסיוני.

אבל לעתים, תנאים אקוסטיים וכו' גורמים לכך שדווקא תדרים מסויימים ייבלעו בקלין/בדרייב ואז יש צורך לשחק עם הגיין של הקלין.
( כאילו באמצע אירוע הסאונדמן זורק כזה חצי מבט שצריך עוד קצת לדחוף בקלין ואתה עושה לו פרצוף כזה של "אין מה לעשות, עכשיו להפוך את הפדאל ולכוון ועוד להיזהר לא לסובב בטעות יותר מדיי כי הכל שם בנגיעות...")

השאלה היא האם ניתן "לעקוף" או למעשה לבנות פוטנציומטר חיצוני שיחליף את זה הנמצא בתחתית המכשיר, יהיה פחות רגיש ועדין ויהיה יותר נגיש.
אם כן, איך?

באותה הזדמנות האם ניתן באותו אופן לבנות גם מפסק חלופי לכפתור השחור הקטן שמווסת בין קלין לבלוז - ואז למעשה להפוך את העבודה עם המכשיר משני ערוצים לשלושה.

תודה מראש, בני.
tl music
הודעה פורסם: רביעי 08 אוג',07 16:53   
אני יודע שזה לא עונה באופן ישיר לשאלה שלך אבל יש למכשיר גירסת ראק עם אפשרויות שליטה רבות יותר, ויכול להיות שזה בדיוק מה שאתה צריך, שווה לבדוק
ArielY
Supporter
הודעה פורסם: רביעי 08 אוג',07 18:55   
ציטוט:
אני יודע שזה לא עונה באופן ישיר לשאלה שלך אבל יש למכשיר גירסת ראק עם אפשרויות שליטה רבות יותר, ויכול להיות שזה בדיוק מה שאתה צריך, שווה לבדוק

אכן, גרסת הראק מציעה הרבה יותר משחקים ויש 2 גרסאות לפחות לגרסת הראק:
ההבדלים העיקריים בין הראק לפדאל:
יש 3 מצבי VOICING לכל ערוץ, ואז בעצם מקבלים 3 "רמות" של קלין ו3 לערוץ הדרייב, כלומר יש לנו סה"כ 6 סאונדים שונים.
את המעבר בין ה VOICING השונים ניתן לעשות ע"י סווי'ץ' (2) של 3 מצבים.
כמו כן יש SEND / RETUREN לאפקטים.
ההבדלים בין 2 גרסאות הראק מתבטאות בזה שלאחד יש רק את הסוויצ'ים האלה בחזית ואילו לשני יש גם בנוסף 6 כניסות PL מאחורה כאשר סגירת מגע על כל אחת מהן (פוט סוויץ' פשוט) מפעילה את אותו ערוץ + VOICING, כך שהשליטה הופכת הרבה יותר נוחה מאשר להתעסק עם החזית והסוויצ'ים כל הזמן.
חוץ מזה יש אפשרות ל BLEND כלומר לערבב בין 2 הערוצים (הקלין והדריב).

המכשיר נדיר מאוד בארץ.
אני הבאתי אחד כזה מארה"ב לפני כשנתיים ומכרתי אותו דיי מהר, הדרייב היה עדין מדי לטעמי.
סה"כ למכשיר סאונד טוב מאוד אבל הוא לא למי שמחפש "לתת בראש"...

אני לא מאמין שהוא היחידי בארץ, אבל מצד שני מעולם לא שמעתי על גרסת ראק בארץ., וחיפשתי דיי הרבה
קח בחשבון שאם תרצה לקנות כזה, יתכן ותאלץ להביא מארה"ב.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון