פורסם: שלישי 07 אוג',07 18:00
שלום,
אני מקווה שנכנסתי לפורום הנכון, במידה ולא אני מתנצל מראש.
קודם כל לעובדות, ואח"כ לשאלות...
- בימים אלו מקים מרכז שאני עובד איתו פרוייקט שייעלה בנובמבר.
- הפרוייקט קשור לאומני סאונד שייתפרשו במבנה בן כמה קומות.
- הקומות תחולקנה לחללים יותר קטנים. הקטעים של האומנים יוקלטו על גביי CD אשר ינוגנו בREPEAT.
- המחשבה הראשונית היא לרכז את כל נגני הCD במיקום אחד במבנה, נגני הCD ייתחברו למיקסר, וממנו יישלח כבל לכל חלל.
- בחלק מהחללים יעמוד זוג רמקולים, ובחלקם יש צורך בשתי זוגות של אוזניות.
- הפרוייקט ייארך כחודשיים.
- ישנם כ-18 חללי עבודה, 10 מהם חללי אוזניות (2 זוגות בכל חלל - 20 זוגות סה"כ) + 8 חללים עם רמקולים.
- מבחינת ציוד למרכז יש את כל נגני הCD שצריך לפרוייקט + 2 מיקסרים קטנים + זוג רמקולים מוגברים (למרכז יש זוג רמקולים מוגברים בגדול 6.5 אינטש - זה לגמרי עושה את העבודה)
- להערכתי צריך כ- 80 מטר של כבל PL STEREO בין המיקסרים לכל החללים.
מבחינת איכות הציוד בהמלצותיכם - קחו בחשבון שהתקציב אינו גדול מידי - ומותגים כמו BERHINGER ושותפיו הם לגיטימיים לחלוטין.
ולשאלות -
א. איזה מיקסר מומלץ לעבודה? (אין צורך בכניסת מיקרופונים בכלל אבל יש 18 כניסות שצריכות להיות STEREO, כאמור, חלקן נשלחות לזוג רמקולים, וחלקן לשתי זוגות אוזניות.)
ב. המחשבה מאחורי ריכוז כל הנגנים במקום אחד היא רצון המארגנים להימנע ממיכשור בחללים - השאיפה היא שהמאזין ייכנס לחלל שיש בו רק אוזניות / רמקולים. האם השאיפה הזאת מייקרת עלויות בצורה דרסטית מידי? צריך גם להתחשב בכבלים, במגברי אוזניות (במידה והמיקסר לא יוכל לבצע את כל השליחות) ובעוד השלכות שאולי לא לקחתי בחשבון...
ג. המרכז מוכן לרכוש את כל האוזניות, ובטח שאת הכבלים, אבל האם ישנה דרך להשכיר את שאר הציוד לתקופה של חודשיים?
ד. האם בחדרי האוזניות יהיה צורך במגברי אוזניות? מדובר בשתי אוזניות בכל חדר, וחבל לקנות מגבר אוזניות, אין מפצלים איכותיים שייעשו את העבודה? (אני לא כ"כ מכיר מפצלים כאלה)
ד. האם ישנה דרך להחליף את כל הנגנים ב2- 3 מחשבים? האם יש תוכנה שמסוגלת לבצע את הפעולות האלה, או שצריך מחשב במקום כל נגן?
יש הרבה נתונים, ואני מקווה שהצלחתי להסביר את המצב, אני בעצמי עדיין מבולבל מכל הנתונים שצריך להתחשב בהם...
מקווה שהבנתם,
ותודה מראש,
גיא...
פורסם: שלישי 07 אוג',07 21:25
איזה צרות מפגרות יש לי...