תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 20:04
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
המלצה ל -סינטיסייזר \ Workstations
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מקלדות, סינטים ושלטים - Synth
  uzi  
המלצה ל -סינטיסייזר \ Workstations
הודעה פורסם: שישי 03 אוג',07 16:06   
שלום לכולם.
אני מעוניין לרכוש סינטי מצויין שישרת אותי להפקות בכל הסגנונות{rock,pop,elktro...וכו}.
היום אפשר לראות כמעט בכל הפקה בארץ את ה- motif ,וגם אני הלכתי לראות ולא ממש התרשמתי מאיכות הסאונדים של המקלדת.
אשמח לקבל המלצות לגבי סינטי... טוב .
תודה לכולם.
yotambr
הודעה פורסם: שישי 03 אוג',07 17:21   
לך בקר בחנויות המוזיקה הנבחרות... #smile

במרום תוכל לשמוע את ה-KORG TRITON
בחלילית את ה-FANTOM
ובכלי זמר את ה- MOTIF

ואני בטוח שיש עוד אינספור דגמים שתצליח לראות....
eshefer
Act Compatible
הודעה פורסם: שישי 03 אוג',07 17:34   
this is obviously going to be a slightly controversial view, but my advice is not to buy a workstation synth. buy a laptop , a controler keyboard and stand alone software (I recomend reason for workstation-like use - your miliage may vary) if you hate the audio out of your laptop get a stand alone firewire soundcard too (but I find that for me the audio out of my macbook is good enough)

the only reason to get a dedicated synth-workstation is if you plan to do live gigs - but even then if you dedicate the laptop as a stand alone workstation (- it will be as solid as any stand alone workstation. if you buy a mac (macbook or mackbook pro) - its sleep mode will basicly allow you to instantly boot to workstation status.

you can save a shitload of money this way. a good system built this way will cost you much less then a workstation will cost, and will be a much better system - capable of much more.
I
electric monk
Act Compatible
הודעה פורסם: שני 20 אוג',07 13:52   
כשהופענו בבלגיה, הופיעה אחרינו להקת RPWL. יש להם קלידן שכיר שמופיע עם מחשב נייד של טושיבה, Brainspawn Forte, קורצוויל PC2 בשביל סאונד הפסנתר (כי VST טוב של פסנתר זקוק למחשב נייד משל עצמו בשביל לרוץ #smile ), וארסנל שלם של VSTs שכולל את B4, Lounge Lizard 2, Arturia Minimoog ועוד כל מיני אחרים שלא זיהיתי.

היופי שבדבר הוא שכשהוא יודע שהוא מגיע למועדון שמחזיק במלאי מקלדות, הוא צריך לקחת רק את הראק שלו. באותו פסטיבל בבלגיה, המארגנים שכרו מקלדות שונות, ביניהן טריטון LE ו-RD700, והבחור פשוט חיבר אותן בתור מקלדות שליטה נטו. כדי לעבור בין פארטים בשירים וכדי לשלוט בפונקציות כמו מהירות סיבוב הלזלי (הוירטואלי) הוא משתמש ב-Behringer FCB1010, וזהו. כל השאר מגיע מהמחשב.

אני חייב לומר שאם לא היה לי מחשב שולחני מושקע וארסנל מקלדות יקר, אני חושב שזה הכיוון שהייתי לוקח.

Solstice Coil
stern
Act Compatible
הודעה פורסם: שני 20 אוג',07 20:00   
מפתה מאוד הסיפור עם המחשב הנייד. אני קניתי מחשב של dell עם אופצית שימוש בהופעה חיה אך הפחד מקריסות מערכת שונות ומשונות גורם לי כרגע להסתמך על הסט המקורי שלי שמורכב משתי מקלדות וככל הנראה מודול אנלוגי שיתווסף בהמשך. עם זאת, אני חייב לציין שהמינימוג של arturia במצב של הופעה חיה (בנוסף לכלים אחרים) נשמע כמו חלום.
רועי גולן
Act Compatible
הודעה פורסם: שלישי 21 אוג',07 08:16   
עופר, שי וקלידנים יקרים אחרים.

אופציית הReceptor הולכת ונעשית ריאלית מיום ליום. אני עוקב אחרי המכירות שלהם בeBay והם נמכרים היום בין 1000 ל1400 דולר (לרוב לדגם הRev C ובמקרים רבים זה כולל גם קייס ושלל VST מצויינים שכבר נרכש הרשיון בשבילם) שזה אחלה מחיר גם אחרי משלוח ומס (אזור ה6000 - 7000 ש"ח).
אני בהחלט חושב ברצינות בכיוון ובעיקר מחכה לסכום כסף שצריך להגיע אלי בעוד כמה חודשים (ואולי בנתיים המחירים ירדו עוד טיפה).
למען האמת, גם המחיר של חדש הוא לא בשמיים בהשוואה לתחנות העבודה הרציניות בשוק היום.

אפשר לקבל את כל הכח של לפטופ ויותר באריזה ממוגנת עם נוחות הממשק של מודול.

שי, תחשוב על לנגן בפסנתר של Ivory בלייב...
electric monk
Act Compatible
הודעה פורסם: שלישי 21 אוג',07 08:37   
חשבתי על זה. בשביל להריץ Ivory, תאלץ להחזיק Receptor נפרד #smile
מה גם שהאיכות שלו לא מוצדקת בהופעות. בהופעות צריך פסנתר שחודר את המיקס, לא פסנתר קונצרטים עם 10 רמות דגימה #smile

Solstice Coil
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מקלדות, סינטים ושלטים - Synth

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון