פורסם: שבת 28 יול',07 11:13
שלום אני חדש פה קוראים לי אילן אני בן 14,אני גיטריסט מתחיל(לכל הגיטריסטים שפה אני עכשיו מנגן sweet child o mine של גנס אנד רוזס האגדיים) וחלילן וקצת פסנתרן.והייתי רוצה להיות גם אופלפניסט מתחיל ועכשיו לשאלות:
1
.השגתי קיוביס sx3 ואני לא בדיוק מבין איך משתמשים בתכנה הזאתי ממה שהבנתי בערך פתחתי את הסינטי סייזר אבל לא הבנתי איך מקליטים,אז אם מישהו יוכל להביא לי מדריך אני מאוד מאוד ישמח,וגם שהצחלתי להפיק מהתכנה צלילים הלייטנסי היה ממש ארוך או איך שלא קוראים לזה כמה שניות אחרי שאני לוחץ הצליל הוא יוצא מהרמקולים וקראתי פה שצריך להוריד asio הורדתי וזה עזר קצת אבל גם עכשיו זה די ארוך אז מה אפשר לעשות בקשר לזה?
2.אני עובד בקיץ אז ככה שיהיה לי כסף למחשב חדש,קראתי את המדריך בפורום של המחשבים וזה היה די לא עדכני אז אם אתם יכולים להביא לי מפרט למחשב שיעבוד טוב עם קיובייס זה גם יהיה טוב התקציב זה מקסימום 3000 (ותאמינו לי שאתם לא יודעים מה זה לעשות 3000 מלחלק פליירים בחום הזה) אז ככה שאני די מצפה לתמורה טובה לכסף.
3.לנגן עם העכבר זה קצת(הרבה)לא נוח אז הייתי רוצה לקנות מקלדת ואת שאר הכסף שישאר לחסוך לדברים אחרים לאולפן שאולי יהיה(שתהכניות זה קדם מגבר לגיטרה,מיקרופון בשביל החליל כנראה קונדנסר קדם מגבר בשבילו איזה סינטי נחמד,איזה מיקסר,מוניטורים,אקוסטיקה,כמובן כרטיס קול נחמד,ואפקטים כמו קומפרסורים אקו' ועוד כמה לפי הצורך,אבל בינתיים נסתפק במקלדת שליטה והקיובייס שאותו אני רוצה להכיר טוב מאוד,בכל זאת אם אין לבית בסיס טוב הוא יתמוטט אז אני חושב שככה גם האולפן)יצאתי אידיוט אבל לא משנה,בקשר למקלדת צריך לבחור משהו מיוחד שיתאים לקיוביס או למחשב אז שהכל מתאים להכל?
4.ואם אתם יכולים לתת לי עצות להתחלה זה יהיה טוב(דרך אגב עבדתי עד לא מזמן עם audcity אבל התכנה הזאתי שיגעה אותי היא כח פעם היה לא בעיה אחרת אז עכשיו אני מנסה חעבור לקיובס בתקווה להצליח),ויש לי גם פרוטי לופס 7 על המחשב אם זה משנה
אני מאוד מקווה שלא ימחקו את זה קראתי פה הרבה ועכשיו אני מקווה להבין מה שלא הבנתי.
תודה מראש לכל מי שעונה ואני מקווה להשתלב פה
פורסם: שבת 28 יול',07 12:47
בקשר למחשב אני צריך רק את המחשב בלי מסך בלי כלום
פורסם: שבת 28 יול',07 14:49
לא בדיוק הבנת אותי זה שאני מתכוון להתפשר פשוט אין לי כל כך כסף אני מתכוון להתחיל אם מחשב הקיובייס והמקלדת וללמוד את זה טוב ואז לפי מה שאני יהיה צריך אני יוסיף דברים(ובהתאם לכסף שיהיה),אולי שכחתי לציין אבל רוב העבודה שאני מתכוון לעשות היא אינסטרומלית(אבל גם כלים אקוסטיים כמו למשל כלי נשיפה,בעיקר חליל צד ואולי עוד כמה כלים,וגיטרה אקוסטית) ואני לא מתכוון להקליט קול אולי בעתיד אם זה משנה משהו
ולהבא אני יערוך את ההודעה,והבגרות בלשון עוד שנתיים אז ככה שזה בסדר
ושוב זה לא שאני מתכוון להתפשר פשוט אין לי כל כך כסף ואני מנסה איכשהו להתחיל והמחשב שיש לי עכשיו זה מחשב נייד חלש מאוד הוא לא יעמוד בעומס
אתה יכול אולי לעזור לי בקשר לקיובייס?ובקשר לליטנסי אני חושב שזה בגלל הכטיס קול אני צודק?וכרגע אין לי כלכך אפשרות לקנות כרטיס קול נורמלי או שזה יהיה במקום המקלדת ואני חושב שהמקלדת יותר נחוצה כרגע
והכרטיס קול שיש לי עכשיו הוא פשוט מאוד יש לו כניסת מיקרופון וכניסה כחולה שאני לא ידע מה היא אני חושב שזה ליין אין וכל ההוצאות זה עדיין תכנון ובעתיד הרחוק לא הבנת אותי זה התכנית לעוד 5 שנים בערך,אני מתכוון לעבוד ולקנות משהו.
עוד מישהו?