S.Supporter
פורסם: שני 28 מאי,07 22:46
השתקה וביטול טוטאלי של ההד - לא בטוח שאפשר
אבל בטוח שאפשר להחליש ולספוג.
הרעיונות שלי:
אם זה מתאים לכם לאווירה אז ספה יכולה לעזור. כזו עם הרבה ריפוד ולאו דווקא בסיס מסיבי מברזל או עץ. אולי פופים?!
מעל לשולחן הלימוד ליישם תקרה אקוסטית. קרא עוד בפורום איזה ואיך.
אם יש מרצה שמסביר מול הלוח אז ליישם תקרה כנ"ל (או ספוגים) מעליו (תקרה) ומולו (קיר).
לטפל בפינות החדר. מפגשי שני קירות עם תקרה. (בטיפול דומה)
יש פתרונות שבהחלט נראים טוב.
כל אלו יעזרו בספיגה באופן כללי ולא ספציפי. מכיוון שלא מדובר באולפן ואין לך צורך בפתרון מאוזן על פני תחום התדרים אני מקווה שזה יפחית את ההדהוד ויעזור.
אם אתה מרגיש שיש בעיה בתדר מסויים או בנקודה מסויימת בחדר - תאלץ להמתין למומחים האמיתיים.
פורסם: שלישי 29 מאי,07 09:37
תקרה אקוסטית. זהו גם הפתרון הזול ביותר (פחות מ-100 ש"ח למ"ר ללא התקנה), היפה ביותר (יש תקרות יפהפיות), והיעיל ביותר (בלימה משמעותית של תדרי הדיבור).
תקרה + נוכחות של בני אדם בחדר לרוב מספיקה.
S.Supporter
פורסם: שלישי 26 יונ',07 20:37
לא הבנתי מה הבעיה עם תקרה אקוסטית.
יש פרטי תקרה בכל מרקם כולל מרקם טיח לבן.
בלי שום ספק ובלי למצמץ - אין פיתרון יותר יעיל.
לגבי מחיר - שיקול שלכם.
אם אתם מוותרים ובעניין DIY אז תבנו מסגרת/מסגרות עץ באיזה גודל שתבחרו ותעטפו אותם באיזה בד שתבחרו ותמלאו אותם בשלגייה.
אני לא אכנס לדחיסויות וכמויות לנפח כי אני פחות מאמין בשיטה הזו ולא ממליץ על פיתרון שאני חושש מיעילותו.
מה גם, שאתם חייבים לשבור 2-3 קירות בדרך הזו ולכן אני ממליץ על לפחות הקיר של הלוח והקיר הנגדי (חזית וגב).
זה כבר די כמות - חינם זה לא יהיה.
בהצלחה
Act Compatible
פורסם: שלישי 26 יונ',07 21:02
אני מאמין שבכיתת לימוד אפשר להדביק שטיח מקיר לקיר (כן, על הקיר)
אלה שרואים בעיקר על הרצפה בצבע כחול כהה רק שאפשר להשיג אותם כמעט בכל צבע והם יעשו את העבודה יופי...
ראיתי שעשו את זה בכמה בתי ספר ואפילו אפשר לתלות על השטיח הזה כל מיני דברים עם סקוצ'ים