פורסם: שני 25 יונ',07 12:39
אני נוסע לארה"ב בקרוב וחשבתי לנצל את הנסיעה לקניה של מיקרופון קונדנסר לאולפן הביתי שאני מתכנן "להקים" בקרוב... אני מתלבט איזה מיקרופון לקנות. אני אמנם יחסית מתחיל בכל העניין של ההקלטות, אבל לא בא לי לקנות מיקרופון זול שאחרי שנתיים אני ארצה להחליף.
המיקרופון ישמש אותי בעיקר להקלטת שירה וגיטרות אקוסטיות.
עצה,מישהו?
מה אתם חושבים על המיקרופונים של סמסון? למשל הCL7?
תודה!
S.Supporter
פורסם: שני 25 יונ',07 16:14
ההנחה שלך ש"זול" = "אחרי שנתיים להחליף" באמת מעידה על חוסר ניסיון, וטוב עשית שבאת לשאול כאן.
יש מספר מיקרופונים לא יקרים שיכולים לשרת אותך שנים רבות. באזור המאה דולר,SM57 של SHURE הוא בחירה טובה, עמידה ואמינה שהוכיחה את עצמה שוב ושוב. B1 ו-B3 של STUDIO PROJECTS גם הם לטעמי מיקרופונים בנויים היטב עם תמורה טובה למחיר. קנייה של SM57 אחד ו-B1 (או B3) אחד יכולה "להחזיק" אותך שנים רבות ללא כל צורך דחוף להוסיף מיקרופון לארסנל שלך.
פורסם: חמישי 28 יונ',07 05:32
קודם כל תודה על התשובות!
דבר שני - הכוונה ב"זול" לא הייתה שכל מה שזול הוא גרוע, אלא בכוונה הכללית של זול - מבחינת מחיר, איכות וכו'... יצא לי למשל להקליט עם אחד הדגמים הפשוטים ביותר של סמסון וזה פשוט היה מבאס - זה מיקרופון שאתה קונה בכמה מאות ש"ח כשאתה מתחיל להתעסק עם הקלטות ודי ברור שלא תצליח להוציא איתו משהו מקצועי. לכן לא בא לי לקנות משהו שאחרי שנתיים יתחשק לי להחליף.
אגב - עד כמה שאני יודע הSure SM57 הוא דינמי, לא?
אשמח לשמוע עוד דעות
שוב תודה,
יובל