תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 22:21
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
כמה שאלות בקשר ל-ASIO
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מונחים בשרשרת
  ron2000  
הודעה פורסם: חמישי 25 אפר',02 00:54   

1. איך אני יודע אם הכרטיס שלי תומך ב- ASIO?
(יש לי SB PLATINUM EX)

2. אם הוא תומך ב-ASIO האם קינפוג נכון שלו יכול להשפיע בשימוש בתוכנה לוג'יק? אם כן, מה בדיוק צריך לקנפג ואיך עושים את זה?

3. האם המולטי-אפקט שפורסם כאן בדף הבית יכול לעבוד טוב עם הכרטיס שלי?

תודה #thumbsup
Moshe.MOE
הודעה פורסם: חמישי 25 אפר',02 06:47   
אני בטוח שיש שיטה קצת פחות מפגרת... אבל אני שלחתי אי מייל לחברה כשקניתי את הכרטיס ועוד באותו היום קיבלתי תשובה...
תנסה או שתחכה שמישהוא אחר יענה לך על השאלה בתשובה קצת יותר טובה משלי...
Rock_Artist
S.Supporter
הודעה פורסם: חמישי 25 אפר',02 07:11   
מהו ASIO?
תקן ל"תקשורת מהירה" עם ממשק הקול שפותחה ע"י STEINBERG.
(בקצרה...)

בעצם כל כרטיס עד DSP בסיסי עליו יכול לאפשר תמיכת ASIO סבירה. אבל... צריך DRIVER ייעודי.

שאלתך הייתה על הSB PLATINIUM. ובכן CREATIVE לא נותנים לו תמיכת ASIO אבל... יש קבוצות עצמאיות וכל מי "תרגילים" לתת לו תמיכת ASIO.

חפש בפורום לגבי דרייבר בשם KX או פשוט:
http://www.KXPROJECT.COM

(ותודה לעופר שהציג אותו פה לראשונה).

זה הדרייבר ASIO (וWDM) שפותח עצמאית ומציעה שלל אפשרויות מרשימות.

עוד אפשרות (עופר שוב :smile: ) היא הMAYA.
ומדוע אני מוסיף שם של כרטיס אחר?
הנפילה הגדולה ביותר של CREATIVE היא הממירים הפשוטים שלו שנותנים איכות נחותה. במידה ואתה צריך גם INPUT (ולא רק OUTPUT שתודה לאל יש SPDIF) רצוי כרטיס קול יותר טוב.

רצוי גם לזכור שהדרייברים של KX בעלי LATENCY זה או אחר כך שלאפקטים REALTIME (שמוצגים בדקות אלה בעמוד הפתיחה) יהיה LATENCY שאני לא בטוח יספק אותך (הKX דורשים מעבד חזק להגיעה ל2.33 שצריך להוסיף לזה כי זה לא בדיוק).

בהצלחה!
  ron2000  
הודעה פורסם: חמישי 25 אפר',02 17:42   
רוק ארטיסט, מתשובתך הבנתי שיש לי 2 אפשרויות. האחת, להתקין את הדרייבר העצמאי ואת השנייה לא בטוח שהבנתי. האם התכוונת להחליף כרטיס? או להשתמש בדרייברים של כרטיס אחר? לא ממש הבנתי את האפשרות השנייה ואם תוכל להסביר אני אודה לך מאד.

אבל גם בקשר לאפשרות הראשונה - האם בכלל שווה להתקין את הדרייבר העצמאי? או שעם הכרטיס שלי - חבל על הזמן?

תודה רבה #thumbsup
Rock_Artist
S.Supporter
הודעה פורסם: חמישי 25 אפר',02 18:06   
כרגיל אתה צריך לדעת מה היעד שלך...
מולטי-אפקט? מערכת הקלטה? סינטי וירטואליים?

אז כך,
האופציות עם הכרטיס:
הדרייברים של KX שנותנים LATENCY "סביר" ורצוי מחשב מספיק חזק לLATENCY הנמוך ביותר.
או דרייברים של כרטיס אחר (APS) שגם מתפקדים עם הLIVE.

אבל הSBLIVE תמיד נשאר די מוגבל ברמת הכניסות יציאות שלו. (איכות) ולעומת סינטי וירטואלי שצריך רק OUTPUT ויכול לצאת בSPDIF (ללא הפסד איכות) היציאות האנלוגיות שלו מאוד מוגבלות.

והאופציה האחרונה...
לרכוש כרטיס חדש שיתאים יותר לצרכים שלך.
  ron2000  
הודעה פורסם: חמישי 25 אפר',02 18:31   
קודם כל תודה על התשובה המהירה.

היעד שלי הוא כל היעדים שציינת...
עד התקופה האחרונה עסקתי יותר בלנגן לייב ללא עזרה של מחשב ובלי להקליט (אני מנגן גיטרות וקלידים סתם בשביל הכיף). לפני כמה חודשים (בזכות האתר הזה) הפכתי לסקרן רציני בכל מה שקשור לתוכנות סינטים וכו'... כמובן שמהר מאד הבנתי שזה עולם שלם ושלא אזכה לחיות מספיק כדי לגלות אותו אבל אני אסתפק במועט...

לפני שבועיים רכשתי את המחשב החדש שלי - המחשב חזק אבל כמו שהבנת הכרטיס לדעת רוב האנשים כאן הוא "מעפן" (SB AUDIGY PLATINUM EX), למרות שאותי הוא משרת נאמנה ואני די מבסוט ממנו (כנראה בגלל שאין לי דרישות גבוהות בשל היותי טירון בעסק) - הסיכוי שאקנה כרטיס אחר בזמן הקרוב הוא די קלוש...

השאלות בקשר ל-ASIO התחילו להתעורר אצלי כשקראתי את הכתבה על המולטי אפקט הוירטואלי בדף הבית שהייתי מאד רוצה לראות אותו עובד אצלי במחשב... כנראה שפשוט אלך לנסות...

תודה #thumbsup
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מונחים בשרשרת

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון