תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 07:39
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
האם סטאפ /חיווט כזה יעבוד?
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies
  ogeva  
Act Compatible
האם סטאפ /חיווט כזה יעבוד?
הודעה פורסם: ראשון 20 מאי,07 22:23   
אני עומד לשדרג קצת את הציוד שלי ומתחדש ב-PODXT בחודש הבא.
עד עכשיו עבדתי עם כרטיס MIA MIDI במחשב אליו חיברתי פרהאמפ קטן שקיבלתי בהשאלה מחבר.
עם הגעת ה-POD אני שוקל לקנות גם מיקסרון קטן (בהרינגר או אלטו) ולחבר את הכל באופן הבא:
הקלק על התמונה לצפיה בגודל מלא
הקלק על התמונה לצפיה בגודל מלא

אץ הגיטרה ל-POD. את ה-PODXT למחשב באמצעות חיבור ה-USB, ואילו את היציאות המאוזנות שלו לכניסת סטריאו במיקסר.
מיקרופון למיקסר, ואת יציאות המיקסר לכניסות כרטיס הקול.
יציאות כרטיס הקול למקולים, ומקלדת במידי לכרטיס הקול.

ה-USB ישמש בעיקר לשליטה בפוד באמצעות תוכנת ה-GEARBOX שלהם, ובד"כ אני מניח שאקליט גיטרה באמצעות הכרטיס ה-MIA כשאני משתמש באאוטפוט של הפוד אליו (ודרך המיקסר כמובן).
אבל, אם ארצה להקליט וגם לשמוע סיגנל יבש של הגיטרה, אאלץ להשתמש בפוד ככרטיס קול. האם במקרה כזה אפשר להכניס סיגנל למחשב באמצעות חיבור ה-USB של הפוד אך להוציא אותו לרמקולים באמצעות כרטיס ה-MIA (ובעצםן להשתיק את היציאות האנלוגיות של הפוד במיקסר)? מה ההשלכות של זה מבחינת ביצועים? הרי אני צריך פה שני באפרים של ASIO, ויש לי כאן שתי השהיות, לא?
האם יש תצורה עדיפה בעיניכם לחיבור הרכיבים הנ"ל?
אפשרות נוספת היא לקנות מתאם DI אקטיבי פשוט של בהרינגר ולהשתמש בו בערוץ אחר במיקסר לטובת סיגנל יבש של גיטרה, אך מדובר כאן בהוצאה נוספת (אם כי לא גדולה).
תודה,
אורן
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון