פורסם: רביעי 16 מאי,07 23:49
שלום לכולם.
יש לי התלבטות בכל מה שקשור למוניטורים. כרגע יש לי מוניטורים רגילים 12" ואני לא מרוצה כי זה עושה המון רעש על הבמה. אני חושב לרכוש מוניטורים אוזניות ללא חיווט,
קראתי את מה שכתבתם כאן בנושא זה ואני אשמח אם תהיה עוד התיחסות, בעד נגד, יתרונות חסרונות, עליות וכו'.
כמו כן יש לי שאלה בנושא, האם צריך לעבוד עם אקוליזרים כאשר כולם מחוברים לאוזניות? (הכוונה אקוליזרים למוניטורים לא ל- PA) אשמח לקבל תשובות ברורות בנושא.
אני מודה מראש לכל מי שהתיחס ותרם מידיעותיו. תודה.
פורסם: חמישי 17 מאי,07 07:56
[QUOTE]בסט-אפ מקצועי לא משתמשים באיקיו לאין איר? /QUOTE]
חלק מהמטרה של האיקיו היא למצוא תדרים בעייתיים (שגורמים לפידבקים על הבמה) ולהנחית אותם, אם אתה משתמש בIEM רוב הצורך בהם יורד.
כמו שכבר אמרו קודם, IEM הוא ציוד אישי (לפחות האוזניה עצמה, שטובות עולות כסף טוב) של המוזיקאי, כמגביר אתה מספק את המשדר/מקלט (אם בכלל) לפי דרישת האומנים, ואין טעם להצטייד בכזה מכשור סתם בשביל שיהיה במחסן.
יותר מזה, אומן שלא יהיה רגיל להשתמש בIEM לא תמיד ירגיש בנוח להופיע עם זה בלי חזרות ויעדיף מוניטור רגיל.
אם כבר יש לך מוניטורים והוספת להם ראק של EQ, אתה יכול כבר עכשיו לפתור גם בעיה של רעש וגם בעיה של פידבקים (אם יש), זה עבד ועובד מצויין על אלפי במות ברחבי העולם, לא חייבים לרוץ אחרי כל טכנולוגיה "חדשה" ואופנתית
פורסם: חמישי 17 מאי,07 11:38
כמו שאמרתי תודה רבה לכולם על התגובות המדויקות עזרתם מאוד
2. רק עכשיו אני עונה כי רק עכשיו אני רואה את ההודעות (אחרי יום עבודה)
למי שלא הבין אני התכוונתי באמת להגברת במה של להקה
הכנסתם אותי לפוקוס לגבי הנושא.
עוד דבר היות ואני די חדש בתחום עדיין אין לי אקוליזרים למוניטורים אלא רק ל- PA.
עד שאני ישיג תקציב לאקוליזרים יש לכם רעיון איך למנוע פידבקים ורעשים לא רצויים על הבמה?
והאם זה קריטי שכרגע אני אתפקד ללא אקוליזרים למוניטורים? (ברור שבהזדמנות הראשונה
אני ארכוש אקוליזרים)
שאלה אחרונה אלו אקוליזרים אתם ממליצים לרכוש שיעשו את העבודה ושלא יהיו יקרים מידי?
שוב תודה לכולם עזרתם מאוד!
פורסם: חמישי 17 מאי,07 21:03
צחוקיה, בדיוק קיבלנו פרוייקט ואנחנו צריכים לספק לנגנים IEM, בגלל ההקף כנראה שנלך על משהו זול יחסית כמו המיפרו
לגבי איקיו ומוניטורים - אתה יכול להשתמש בלי, אבל הסף שממנו יתחילו הפידבקים יהיה נמוך יותר, אבל למען הסדר, תפתח שרשור חדש עם השאלה הזאת, זה עניין חשוב, אבל הוא מערב יותר מדי נושאים שלא קשורים לשרשור הזה