שלום,
אני משתמש בכרטיס MIA MIDI להקלטת גיטרה, שירה וקלידים (בחיבור מידי).
ידעתי מההתחלה שאני אצטרך פרה אמפ עם הכרטיס הנ"ל, אבל השגתי אותו במחיר מציאה. עד עתה השתמשתי בפרה של מגבר הגיטרה שלי להקלטה ישירה של גיטרה, ולגבי שירה - נו טוב, זה היה עלוב למדי עם מיק דינאמי בלי פרהאמפ.
קיבלתי בהשאלה מחבר מכשיר ART Studio V3, וממש הופתעתי מההבדל באיכות ההקלטה - גם לגיטרה (עם GUITAR RIG) וזאת למרות שאין לו כניסת HIGH Z.
אבל המכשיר הנ"ל לא יישאר אצלי ואני רוצה לקנות פרה אמפ דו ערוצי שיקבל גם מיקרופון וגם גיטרה.
חשבתי על המכשיר הזה
של ALTO, אבל חבר אמר לי לא לגעת ב-ALTO. אין לי את הכלים לשפוט בשלב זה של העיסוק שלי בסאונד. על פניו, לאחר קריאת ה-MANUAL שלו, הוא נראה מתאים לי בדיוק. האם מישהו מכיר את המכשיר ויכול לתת חוות דעת? מה החסרונות/יתרונות שלו? אילו מוצרים אחרים קיימים בשוק בטווח מחירים דומה (אין מה לעשות, אני עומד לבצע השקעה גדולה, וזו תהיה גיטרה ולא ציוד סאונד. בכל זאת יש סדר עדיפויות). האם כדאי ללכת כבר על מיקסר (ולהוסיף DI בשביל הגיטרה)? לטעמי עבור שני ערוצי אודיו בלבד בו זמנית פרי אמפ דו ערוצי הוא בפועל מיקסר עבורי, ובלבד שיש בו שליטה על רמת הסיגנל הנכנס והיוצא.
תודה,
אורן
אורן.
הגישה שלך לעניין בעיניי מצויינת. ממה שאתה מתאר עושה רושם שאתה באמת רק צריך פרה-אמפ כדי שיהיה לך פרה-אמפ (כדי להגביר עוצמת מיקרופון לעוצמת קו), ולא בהכרח משהו שישמע מדהים.
לא הייתי פוסל את Alto על הסף, בטח שלא בטווח המחיר הזה.
הייתי מציע לך גם להסתכל על מוצרים של ברינגר. הם מציעים מגוון של מוצרים זולים ברמה טובה (יחסית למחיר כמובן).
לגבי מנורות - בטווח המחיר הזה המנורות משמשות הרבה יותר ככלי שיווק מאשר כמשהו שיעניק את מה שהיית מצפה מ"מנורות" לסאונד - אז אין כל כך סיבה להמשך לזה.