פורסם: שישי 09 פבר',07 16:35
שלום לכל המעונינים
אני לוקח קורס קצר על סאונד כרגע ואני חושב ללכת ללמוד בחו"ל שמעתי דברים טובים על SAE ולכן רצית לקבל פיידבקים על הבית ספר הזה מאנשים שלמדו שם או שיודעים על רמת הלימודים שם?
אני יהיה אסיר תודה אם תוכלו לעזור לי לגבש חוות דעת יותר אובייקטית
S.Supporter
פורסם: שישי 09 פבר',07 18:52
SAE היא רשת של מכללות הפועלות עפ"י תוכנית לימוד אחידה.
עם זאת, יש שוני רב בין ה"סניפים" השונים של SAE, מבחינת ציוד, מתקנים וצוות ההוראה.
אם אירופה היא היעד - לך ל-SAE לונדון.
בהולנד גם הסניפים באמסטרדם וגם ברוטרדם לא מגיעים לקרסוליים של הסניף הלונדוני.
פורסם: שבת 10 פבר',07 16:54
היית רוצה מאוד ללכת ללונדון אבל גם דמי הלימוד וגם המחייה גבוהים מדי!
פורסם: שבת 10 פבר',07 17:14
בלונדון יש בעיה של מרצים. אני עושה שם שנה שניה כרגע (תואר) במסלול full time ואני יכול להגיד לך שאם אתה לא נופל על מרצה טוב, אתה בבעיה... לכן עדיף להגיע למסלול של ספטמבר, שם יש לך סיכוי הרבה יותר טוב ליפול על שני מרצים ממש טובים... אבל הם רק עושים את המסלול של full time ולא part time.
בכל מקרה, אל תלך לאמסטרדם, גרמניה או כל סניף אחר, חוץ מלונדון ואוסטרליה - שם הציוד הכי טוב וזה מה שחשוב.
פורסם: חמישי 26 אפר',07 14:20
קיצר מה ניסגר אז?..איפה כדאי? לונדון יקר...אמסטרדם חרא....לא יכול להיות שאילו 2 האופצויות?...כמה עולה שנת לימודים בלונדו?ן..כולל המחיה!
S.Supporter
פורסם: רביעי 30 מאי,07 20:00
לבנות על עבודה זה נחמד, אבל אם אין ויזה זה בעייתי, וגם ויזת סטודנט (אם לימודים בSAE מזכים באחת) מוגבלת בכמות שעות עבודה (מלבד בקיץ)
פורסם: חמישי 31 מאי,07 01:29
אחרי 4 שנים של לימודים+המון עבודה בלונדון אני יכול להגיד כך:
- אף אחד לא מבטיח לך 1500 פאונד בחודש - ממוצע הוא 1000.
- השנה הראשונה כוללת המון פרוייקטים פרקטיים אשר לא תוכל לעשות בבית - כמובן אם אתה באמת בא להשקיע - לא תוכל לעבוד יותר מידי - תראה סטודיו יומם ולייל...מרצון כמובן...
- כן, קשה שם מבחינה כספית - כי כל הזמן יש מה לעשות ולבלות - אבל אפשר לחסוך כסף, ולעבוד כמו ז@$% ולנסוע שנה אחרי..... כך אני עשיתי ואני לא מתחרט.
- בקשר לציוד - אין על לונדון וביירון ביי !
- בקשר לעבודה - אם זיכרוני לא מטעה אותי אתה חייב להירשם לקורס Full Time כדי לקבל ויזה של 21 שעות שבועיות. אבל אל פחד, יש דרכים לעקוף את זה (לדוגמא המעביד מכריז על 21 משמרות ולא שעות ועוד כל מיני טריקים). כמובן שעברה שנה מאז שחזרתי - יכול להיות שהשתנה החוק. (למשל אני יודע שאת הויזה ללימודים צריך לעשות כבר בארץ - אני פשוט הגעתי עם מכתב קבלה בהחתמת דרכונים בהית'רו)
מקווה שעזרתי
בהצלחה