Expert
פורסם: שני 25 דצמ',06 16:30
השתמשתי בחיפוש ולא מצאתי שרשרת בנושא זהה, אך אשמח לקבל קישור לאחת כזו במידה ולא השתמשתי במילות המפתח הנכונות.
יש לי בחדר פסנתר עומד של Kohler & Campbell. החדר לא מטופל אקוסטית בשום צורה (יש בו בנוסף ארון קיר גדול, שולחן מחשב ומיטה, ללא כל שטיחים, וילונות וכד'), והפסנתר חזק מאד ומהדהד מאד. אני מעוניין להחליש אותו משמעותית ולהפחיד את ההדהוד במידת האפשר. משיקולי תקציב, אני לא מעוניין כ"כ לעשות בחדר כרגע טיפול אקוסטי מרחיק לכת, ואני מחפש יותר פיתרון נקודתי, אם יש כזה. למישהו יש הצעה?
Act Compatible
פורסם: שני 25 דצמ',06 21:38
שמיכות, כריות, בגדים ישנים.....
כמה שתדחוף יותר אתה מקטין את ההידהוד ומוריד את הווליום בצורה מאוד משמעותית- כמובן שזה פוגע גם בסאונד והתחושה של הפסנתר בכלל. לתירגול זה אחלה.
Expert
פורסם: שני 25 דצמ',06 23:06
הבנתי שלדחוף דברים מאחורי הפסנתר עוזר. מה לגבי לתוך הפסנתר עצמו? אפשר לשים משהו שם בפנים שיצמצם את הרעש בלי לפגוע במערכת הפטישים והמיתרים עצמה?
Act Compatible
פורסם: שלישי 26 דצמ',06 09:28
אני מתאר לעצמי שאתה יכול לנסות לדחוף איזה ספוג דק או משהו כזה בפנים. כמובן שזה הורס את הכל אם זה נוגע במיתרים. תנסה לדחוף הרבה דברים מאחורה. בלי תהודה מאחורה פסנתר עומד הוא הרבה יותר חלש (כמובן שאתה סוגר את המכסה). אצלי הצלחתי להוריד את הווליום בערך לחצי (השכנים כבר לא מתלוננים)
אם אתה רוצה שקט מוחלט זה כבר סיפור אחר (אפשר לעשות את זה רק עם סאונד חשמלי)