פורסם: שישי 08 דצמ',06 20:54
אהלן..יש לי אולפן חדש יצרתי איזה קטע הסאונד נשמע לי שם חלומי הפעלתי במערכת בבית והסאונד היה מגעיללללל...איך אני יכול ליצור סאונד באולפן שיהיה אחיד בכל הרמקולים..יש לי מיקסר יש לי מוניטורים יש ציוד טוב..מה מנפח לי את הסאונד באולפן?..איך אני צריך לכוון את האקולייזר בערוץ המיקסר שמתחברים אליו המוניטורים? אולי זאת הבעיה, אין לי מושג! כל מילה תעזור לי תודה מראש
פורסם: שישי 08 דצמ',06 22:05
מוניטורים samson resolv 6.5
מיקסר yamaha mg 12/4
איך אני יידע אבל שמה שנשמע לי באולפן נשמע חרא במקומות אחרים..אני לא מצליח להסביר..שיר שאני שומע בבית ושיר שאני שומע באולפן נשמע לי אותו דבר...ככה שהמוניטור נותן לי אותה תמונה, אבל שאני בונה משהו במוניטור נשמע לי טוב ובבית חרא..
אין לי מושג על מה אני מדבר ..אני לא מצליח להסביר בא לי לשבור משהוווו
עכשיו נגיד שבבית נשמע כאילו חסרים באסים אז אני ילך לאולפן יוסיף באס במיקסר נגיד..אני יחזור לבית יישמע לי שהבאסים סבבה אבל זאת לא אות תמונה אז איך אני אמור לעבוד לעשות שבאולפן ישמע לי כאילו הבאסים מוגזמים אבל ברמקולים אחרים זה ישמע סבבה...זה לא הגיוני.
בקיצור אני מחכה לתשובות שלכם למה אני סתם חופר אין לי מושג...
תודה אחי על העזרה
פורסם: שישי 08 דצמ',06 23:04
אם אתה מנהריה שלח תמונות של בני סלע
פורסם: שבת 09 דצמ',06 10:02
תודה רבה לכולכם על העזרה וההרגעה.
אז בקשר למפרט יש לי מחשב פיסי אייאמדי, כרטיס קול m-audio audiophile 192, מיקסר yamaha mg 12/4 המוניטרים עןברים דרך המיקסר samson resolv 6.5.
עוד פרטים?
אז אני יכול לקחת דיסק רפרנס לשמוע אותו במספר מקומות ולראות מה המוניטור שלי מוסיף וככה לטפל בבעיה , למשל להוריד באס באקולייזר של המיקסר או משהו כזה?
איזה דרכי טיפול יש?