תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 06:42
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
ברינגר DJX700 או פיוניר DJM600 ?
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (185) ›
לך לעמוד 1, 2   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » דיג'יי - DJ's

איזה מיקסר עדיף ?
פיוניר DJM600
84%
 84%  [ 16 ]
ברינגר DJX700 + כסף ביד 4,500 שקל !
15%
 15%  [ 3 ]
סך-הכל הצבעות : 19

djeizi  
ברינגר DJX700 או פיוניר DJM600 ?
הודעה פורסם: שישי 10 נוב',06 18:24   
שלום לכולם.

כל מי שיש לו דיעה בעניין המיקסרים הנ"ל מוזמן לפתוח בדיון . . .
מטרת השרשרת היא להבין האם באמת אנחנו משלמים רק על המותג פיוניר כאשר ברבע מחיר אנחנו מקבלים מוצר שנותן כמעט את אותו הדבר !

מוזמנים להגיב . . .
הודעה פורסם: שישי 10 נוב',06 22:32   
רכיבים משפיעים, מחברים משפיעים, הלחמנות משפיעות, שירות, איכות, אחריות, שם גם משפיע אם תלך לעבוד עם פלטה בדרך כלל ידרשו ממך פיוניר, לא כי יודעים יותר מדיי מזה אלא כי זה סטנדרט.
קיצר פיוניר...
ואני אהבתי את ה500 מאוד.
SL
נציג עסק/מוסד/שירות
הודעה פורסם: שבת 11 נוב',06 02:01   
אני פשוט לא מבין, לא מבין... #nene

מה בדיוק ההשוואה הזאת אמורה להראות ?

איך בכלל ניתן להשוות בין שני מוצרים כשהאחד מהקצה העליון (ולא רק במחיר אם זה מה שבאת לרמוז) והשני משתייך לליגת "החיקויים של".

זה כמו לעשות השוואה בין ברצלונה להפועל אגד מהליגה למקומות עבודה, שהרי אם הייתי פותח סקר כזה מיד הייתם קופצים ואומרים : "אנחנו לא מבינים מה אתה משווה בכלל ?".

אם כבר נשווה, זה בערך כמו לשמוע את הביטלס (כשהיו כולם חיים ולפני יוקו) ולראות להקת קאוורים מבצעת ממיטב להיטי הביטלס - אין מקום להשוואה

וכדי כן להוסיף פן מקצועי מועיל לתגובה שלי אוסיף ואומר:
מי שיש לו כסף לפיוניר לא חושב על בהרינגר, מי שרוצה פיוניר ואין לו כסף קונה בהרינגר.

ושלא יישתמע מכך שיש לי משהו נגד בהרינגר או המיקסר המדובר, אני דווקא חושב שהוא נותן תמורה מצויינת למחיר שלו, פשוט ההשוואה הזו מגוחכת.
הודעה פורסם: שבת 11 נוב',06 15:11   
הפיוניר 500/600 הם סוסי עבודה, הם אולי לא נשמעים הכי טוב, אבל הם נוחים, אמינים גם בתנאים הקשים ביותר, ויש להם גם שוק כמשומשים, וכשקורה משהו (וקורה ) תיקון פשוט יכול להחזיר אותם למצב כמו חדש.

הבהרינגרים (מנסיון עם כל הסדרות מיקסרי דיג'יי שלהם) סובלים מחוסר אמינות, רכיבים זולים, סאונד גרוע ושם רע בתעשיה.

ניגנתי באותו המועדון על 2 בהרינגרים (אחד בן כשנה, אחד דנדש ) ועל פיוניר 500, ההבדל הוא עצום.

כאמור אבל מדובר במכשיר זול להפליא, בשביל לשבת בבית ולהתאמן על מיקסים הוא סבבה, אבל בשביל לסחוב עליו ערב בכיף במועדון, לתקופה ארוכה, חבל על הזמן.
  djeizi  
הודעה פורסם: שני 13 נוב',06 00:00   
שלא תבינו אותי לא נכון . . .

אני לא משווה בכלל בין פיוניר לברינגר ! איו מה להשוות #agreed (זה ברור) .
סתם לידיעה כללית אני עובד כבר 5 שנים עם DJM500 והוא סוס עבודה !
וקניתי אותו יד שנייה חרוש ביותר 4,000 שקל , והחלפתי לו השנה 3 פיידרים והוא כמו חדש (כמובן לא חיצונית) ועושה את עבודתו נאמנה .
אז תאמינו לי שלא באתי לזלזל בפיוניר (חס ושלום) , פשוט אני חושב שלא צריך להיות מקובעים כל הזמן על מוצר מסויים רק בגלל השם שלו או בגלל ש"כולם #protest עובדים איתו" , לדוגמא : הפיוניר CDJ100 שנכון שהוא מצויין וסוס עבודה ו"כולם עובדים איתו" (לפחות עד שיצא ה-200) אבל כמעט בכל העולם הוא נחשב לחובבני ומדברים עליו כקומפקט ביתי .

אז בקיצור צריך להיות אובייקטיבים ולבחון את המוצר כאילו אנחנו לא מכירים את היצרן וכמובן גם מה הוא נותן תמורת הכסף שלנו (ויש כאלה שזה חשוב להם) .
ונכון מי שיש לו כסף יקנה פיוניר וסביר להניח שישקיע בציוד הכי יקר (כי יקר = איכותי , ככה לימדו אותנו) כי זו דרכו של העולם .

אז מי שהתנסה תקופה ארוכה על שני המוצרים יכול באמת לשפוך קצת אור (אמיתי) על ההבדלים באיכויות וברור לנו שפיוניר מובילים אבל השאלה אם ההבדל הוא עצום כל כך כמו במחיר ? האם הפערים בין המותג לחיקויי הצתמצמו בשנים האחרונות ? האם ההבדל באיכויות הוא זניח (בהנחה שלא כולנו מנגנים בפסטיבלים אירופיים הומיי אדם) ?

כל זאת ועוד נדע בפרק הבא ! #biggrin

מוזמנים להגיב (זאת הכוונה בסופו של דבר) . #smile
הודעה פורסם: שני 13 נוב',06 00:03   
אני אישית הייתי הולך על זה
shaharv
S.Supporter
הודעה פורסם: שני 13 נוב',06 00:45   
כבר פעם שניה שאתה מתחיל דיון ואני מקבל הרגשה שאתה מנסה למכור משהו....

אז הנה, שב, מנסיון:
VMX 200 בשימוש בייתי אצל חבר, מיקסר חמוד, ביום שהוא יצא מהבית לאיזה מסיבה, הוא חזר שחוט, כל הפיידרים זלגו, באזים בלתי מוסברים ועניינים.... במחיר שלו, שווה, אם זה רק בבית - אהבתי את הכפתורים הגדולים.

DJX700 - חיכוי לא מוצלח במיוחד, עבדתי איתו גם במועדון וגם בחברת הגברה (בתור מיקסר של הפלטה השלישית שהייתה מושכרת להפעלות עצמאיות), רעשים ואיכות סאונד ירודה יחסית למקור... מי שלוקח כזה דבר לחברת הגברה ואומר " נראה כמו פיוניר ברבע מחיר, וואלאק זיינתי את כולם" נראה לי קצת מסטול......

VMX1000 - מרגיש כמו ה700 רק בתצורה אחרת, אני יהיה מאוד מופתע אם יש לו רכיבים אחרים בתוכו, עבדתי רק על אחד כזה חדש לגמרי במועדון, וכבר היו לו כמה עניינים לא ברורים (גם ב700 וגם ב1000 הכפתור של המיקרופון בכלל לא סוגר אותו, אפילו לא קרוב)

אני לא נגד בהרינגר באופן אישי, אבל לפעמים יש להם מוצרים שהם מתחת לכל ביקורת.
זה לא שעל איכות משלמים הרבה, זה שעל זול משלמים ביוקר. #nene

לגבי הפיוניר 100, אכן, בעולם הוא נחשב למכשיר יחסית נחות, למרות שהוא מאוד פופולרי, אבל הוא לא מיוצר כבר כמה שנים טובות (למרות שבארץ הוא עדיין נמכר בתקופה ההיא במחיר רגיל), מה שאגב החליף אותו במועדונים והשכרות ובכלל כסטנדרט, הוא ה1000 ולא ה200, למרות שה200 תפס את הקטגוריה של המחיר הזול.
אבל זה בלי קשר
efi86
תומך
הודעה פורסם: שני 13 נוב',06 03:05   
ה1000 יקר בטירוף ועמוס בהמון קשקושים שמייקרים אותו יותר מדיי...

ה200 סבבה לגמרי. על ה100 יש כמה אפקטים נחמדים.
לא צריך להיסחף עם ציוד יקר מדיי.
אם עולים לשלב הבא בתור תקליטנים/דיג'יים איך שלא תרצו אז כבר עדיף ציוד יעודי לתוספות. אם זה סמפלר נחמד כזה או איזה מכנות תופים או גרוב וכאלה דברים.
קופמקט דיסק עם יותר מדיי פיצ'רים לדעתי מועד לתקלות. עדיף פשוט וטוב.
DuckTape
תומך
מדבר מנסיון !
הודעה פורסם: שני 13 נוב',06 09:16   
יצא לי לעבוד עם ציוד של ברינגר לא מעט . ישנם מוצרים מאוד מספקים אך כאמור ישנם ממש מתחת לכל ביקורת. לדוגמא : היה ברשותי מיקסר DJX-700 שרק אחרי חודש שהתחיל לנשום מחוץ לקופסה התחיל לזלוג בערוצים.כמובן הוחלף בחדש ( מסדרה אחרת ) והבעיה חזרה וזאת מעבר לאיכות סאונד ירודה.
אבל שוב , בלי ברינגר ואחיותיה רובנו פה לא היינו מצליחים להתקדם ולרכוש ציוד "מיקצועי" . לפחות בשביל התחלה.

בנוגע לפיוניר CDJ 100 . לדעתי לא נחות ולא בטיח ! חיית עבודה , איכותי , אמין ו...לא צריך יותר מזה . מגיע עם אפקטים נחמדים ובלי יותר מדי פיצ'רים שהשימוש בהם נדיר . לדעתי הוא לא נחות יותר מה 200 באותה סדרה , אז ההוא קורא MP3 . ביג דיל....DJ שמרשה לעצמו לנגן MP3 זה כבר נושא אחר לשיחה .

יום טופ לכולם.
הודעה פורסם: שני 13 נוב',06 10:34   
ציטוט:
DJ שמרשה לעצמו לנגן MP3 זה כבר נושא אחר לשיחה

חחח... ברוך הבא ל-2006... #sad

תראה לי אחד שלא

לגבי המיקסר של BEHRINGER, עזוב אותך. חבל על הכסף. יחזיק שנה ואז שלום ולהתראות.

פיידרים יתחילו לעשות רעשים, בעיות בכניסות, לחצנים שמפסיקים לעבוד והכל מנסיון.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » דיג'יי - DJ's

לך לעמוד 1, 2   הבא
עמוד 1 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון