תומך
פורסם: חמישי 05 אוק',06 13:24
אכן שולחן מדוגם אבל יש לי כמה בעיות איתו.
המיקום של המקלדת לא כל כך ברור לי (מקלדת של המחשב)
אני צריך אותה גם זמינה מאוד בנוסף למקלדת (שליטה)
מה בדיוק הולך שם? המקלדת שליטה יושבת על מדף? מה הגובה שלו?
זה איזה מדף ממונע על גלגלים? יש מקום לרגליים?
אני צריך גם מקום לשני מסכים אבל זה כבר עניין שלי בעצם אז לא חשוב חח
תודה רבה בכל מקרה. אני כנראה אקח מכאן כמה וכמה רעיונות למה שיצא בסוף.
יש למישהו עוד הצעות רעיונות תגובות?
תומך
פורסם: חמישי 05 אוק',06 14:18
תשמע אלון
אני מאוד מאוד מודע לדרישות רק שאני לא תמיד יודע לנסח אותם או לא תמיד יודע כמה קדימה לחשוב אתה מבין?
אני אצטרך מקום לראק. חשבתי לעשות מצד ימין ומצד שמאל שני מגירות כאלו מתחת לשולחן
ופאטצ' ראק שקוע בשולחן שאליו יתחברו כל הכבלים מלמעלה בשביל הנוחות ולמטה הם יהיו מחוברים למכשירים עצמם. ככה כל החיווטים יעשו עם כבלי קצרים ממש מול העיניים
וממש קרוב לעבודה הכי זריזה שאפשר.
אני מניח שזה מה שאני אעשה בסופו רק שאני לא סגור על המיקום של הרק כרגע. בסדר אני לא ממהר. אני ממש רוצה להספיק לעשות את זה בחודש הקרוב אבל עדיין אם אני לא אספיק אז לא נורא. עדיף לקחת את הזמן מסתם להתאכזב ולהוציא סכום כסף נכבד סתם על משהו שלא יהיה פרקטי.
בקשר לאתר שנתת... וואו... עושה הרבה חשק. אבל אלו הדברים שמוציאים אותי מהפרקטיקה וגורמים לי סתם לרצות גדול יותר והרבה יותר. איך אומרים? בעזרת השם בבוא היום...
אהבתי באתר שהוא מציע את המידות המדוייקות לשולחנות האלה בפי די אף עכשיו אני בדיוק מסתכל על זה ותכף אני בטח אעלה איזה רעיון לכאן ותגידו לי מה אתם חושבים.
עד כמה שאני מודע לצרכים שלי אני הרבה פחות חזק באקוסטיקה.
מה מומלץ במיקום של המוניטורים כשאין שום ברירה והם חייבים להיות קרובים לקיר.
אולי אני אוכל לתת איזה 5-10 ס"מ מהקיר וגם זה אני מקווה שבמקרה הטוב.
דבר נוסף
מאיזה עץ מומלץ לבנות שולחן כזה? אני מתכנן לבנות אותו שחור אז האם עץ שחור? ציפוי מסויים? מה יקר יותר מה זול יותר? זה הולך להחזיק בסופו של דבר דיי הרבה דברים. אז צריך עץ חזק אני מניח. עץ מלא ירטוט לי יותר? אם המוניטורים יהיו על השולחן ישירות אני אשתמש בספייקים כמובן אבל אולי זה לא יהיה חכם? אולי יהיה אם ככה באמת עדיף לשים אותם על סטנדים חיצוניים וגם יהיה שולחן יותר קטן ויותר נוח לכוון את המוניטורים?
אם הם על סטנדים אני רואה שיותר הגיוני להעמיד אותם מאחורי השולחן ככה שזה בעצם מקטין לי את החדר לאפס מקום...
וואי כמה בלאגן זה... אבל זה פרוייקט ואני אעשה את זה
ואם הכל יילך טוב אני גם אצלם את התוצר הסופי ואעלה לכאן. אולי אפילו שלבי בניה אם אני אקנה מצלמה דיגיטלית בזמן הקרוב. רק שלפי העלויות שזה נראה זה לא יקרה...
תומך
פורסם: חמישי 05 אוק',06 14:46
בעיקרון חיפשתי כסא שיתאים לי גם לקלידים, גם לישיבה ממושכת, גם שלא תהיה משענת גבוהה מהאוזניים כמו שאמרו כאן, גם שיתאים לי לנגינה על גיטרה. ואני יכול לסכם בביטחון מלא! אין כסא כזה! חייבים לפחות שני כסאות. כסא לגיטריסטים זה כסא ממש פשוט כמו כסאות פאבים כאלה מפלסטיק. בלי משענת בלי ידיות העיקר שיהיה נח לשבת עליו. או שמנגנים בעמידה אם זה איזה קטע שצריך הרבה הרבה ביצים אני לא חושב שיש תחליף לנגינה לייב חי רצחני אימתני כמו שהיית מנגן בהופעה! רק ככה זה ישמע כמו שזה אמור להישמע. אחרת זה יהיה אנמי וחסר אופי. אבל זאת דעתי...
בקשר לכסא אולפן כסא מנהלים טוב עם משענת נמוכה מהכתפיים וידיות נוחות לידיים יש באופיס דיפו. שם המבחר נראה לי הכי גדול שראיתי של כסאות.
בקשר לשולחן... אני לא מאמין שאני אפרק וארכיב אותו יותר מדיי. אבל עדיין זאת אופציה שנראית לי חשובה על כל צרה שלא תבוא או על כל שינוי שאני אויל אחליט לעשות בבוא היום ועל כן אני רוצה לשמוע לי אותה. על סיבית אף פעם לא שמעתי המלצות טובות ועל כן אני דיי מתסייג מסוג עץ זה. סנדויץ' זה MDF בעצם? או שהם שונים? כי הMDF ממש ממש כבד.
בקשר לקטלוג אני אזמין מהם באמת. אין לי מה להפסיד אם זה חינם. הם שולחים קטלוגים לארץ? וכן שמתי לב כמובן שהמידות באינצ'ים אני מסתכל על הרעיון הכללי בעיקרון אבל כשאני מסתכל על המידות ישר אני מכפיל הכל פי 2.5 ככה שזה כבר מסתדר לי בראש בכל מקרה.
מה ההמלצה להרחיק מוניטורים מהקיר? 15 ס"מ משהו כזה לא? או כמה שיותר רחוק?
אם אני אשים שני ספוגים אקוסטיים מאחורי המוניטורים זה יעזור?
אולי אופציה אחרת לגמריי לסדר את החדר?
תומך
פורסם: חמישי 05 אוק',06 20:11
אז בעצם אתה אומר לי שאין לי שום אופציה ?
Act Compatible
פורסם: חמישי 05 אוק',06 20:18
אני בסך הכל אומר שאם אתה רוצה לשים את המוניטורים על סטנדים רצפתיים אתה צריך לחשב עוד חצי מטר לפחות בין השולחן לקיר. אם אין לך את האפשרות הזו- המוניטורים יאלצו לעמוד על השולחן.