פורסם: רביעי 30 אוג',06 13:43
שוב שלום...
אז עכשיו יש לי SoundDiver, וגם חיברתי את המודול למחשב וזה סבבה (התוכנה מזהה אותו, וקראה את כל התיכנותים שלו וכל מה שצריך). זה עובד.
מה שאני לא מבין כרגע, זה איך אני יכול תוך כדי עבודה גם לשמוע את הדברים שאני עובד עליהם.
כלומר: נניח שאני בונה performence מסוים, ואני עורך את הסאונדים דרך התוכנה- אז איך אני שומע את זה? יש איזו פונקציה בתוכנה? או שיש דרך לחבר גם מקלדת שליטה לכל העסק?
תודה.
נ.ב
אולי פשוט יש איזה ספר או אתר שמסביר את כל הדברים האלה, אם מישהו יכול להפנות אותי לשם- זה בטח יחסוך הרבה שאלות טיפשיות....
שוב תודה
Act Compatible
פורסם: רביעי 30 אוג',06 17:10
אני מקווה שאני לא מציין את המובן מאליו, אבל התוכנה הרי רק שולטת בפרמטרים. אתה עדין צריך לשלוח למודול פקודות מידי מהמקלדת ולחבר את היציאות האנלוגיות שלו חזרה למחשב/מיקסר כדי לשמוע...
פורסם: חמישי 31 אוג',06 01:12
ברור שלא מנגנים מהתוכנה אלא מהמקלדת. השאלה היא על בעיה יותר ספציפית:
המודול משמש להופעות חיות. שם אני מחבר מקלדת שליטה, ומוציא מהיציאות האנלוגיות סאונד להגברה.
בין לבין, אני יושב בבית ומתכנת/ משפר/ עורך וכו'. ואת זה יותר נוח לעשות מהמחשב.
ברם המצב הוא כדלקמן: למודול (כמו לכל התקן מידי...) יש 3 חיבורי מידי: in, out, through. כשאני מופיע ושולט עליו מהמקלדת, אז המקלדת מתחברת ל in של המודול. אבל בזמן שאני עורך אותו מהמחשב, אז הממשק מידי מתחבר בשני כבלים לin ול out ואז כבר אי אפשר לחבר את המקלדת באותו זמן.
ואז אם תוך כדי העריכה אני רוצה לנסות סאונד מסוים, ואפילו רק לשמוע איך הוא נשמע (ממש לנגן תו או שניים)- אז אין לי איך....
ו יוצא שאני צריך לערוך "על עיוור", בלי שיהיה לי שום אינדיקציה איך זה נשמע. וזה קצת דבילי...
ואז השאלה היא מה עושים- האם יש איזו פקודה מהתוכנה שמשמיעה תוים מהסאונד, או שצריך לחבר את המקלדת שליטה למחשב במקביל ושהתוכנה תזהה אותה ותשלח למודול, או כל דבר אחר בסגנון.
שוב תודה
S.Supporter
פורסם: חמישי 31 אוג',06 02:10
מהמקלת לIN של המחשב, מהOUT של המחשב ל IN של המודול
אני לא מכיר את הסאונד דייבר, אבל למשל בקיובייס אתה יכול להגדיר שבערוץ מידי השליטה תהיה מתוך כלי חיצוני X (הIN של המחשב) אל תוך כלי חיצוני Y (המודול שלך)
סליחה אם אני קצת לא ברור :drinking:
פורסם: חמישי 31 אוג',06 02:54
תודה על התשובה, אבל המצב קצת יותר סבוך:
אין לי כניסת מידי למחשב. כל מה שיש זה ממשק מידי, שמתחבר ל USB. ממנו אכן יוצאים שני כבלים, אבל שניהם צריכים להיות מחוברים למודול (עד כמה שאני מבין), כי בתהליך העריכה אז גם המודול שולח מידע למחשב, וגם להפך. וכאן שוב חזרנו לבעיה שהתחלנו ממנה: אין כניסה במחשב וגם לא במודול, שאליה ניתן לחבר את המקלדת :yuck:
מה עושים? :?:
אולי צריך לקנות איזה מפצל, עם יותר כניסות ויציאות? למרות שעדיין נשארה הבעיה איך מגדירים את זה בתוכנה...
הצילו!
שוב תודה, ולילה טוב
פורסם: חמישי 31 אוג',06 03:53
אם יש לך רק יציאה מידי אחת וכניסה אחת, בשביל לעשות את מה שאתה מבקש אתה חייב עוד כניסת מידי שיוצאת מהמקלדת שליטה ואז המודול יכול להשתמש בשתיים הנוספות.... תקנה ממשק USB מידי פשוט לא צריך לעלות יותר midi.