תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 05:06
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
ketron sd1 or korg pa1x
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מקלדות, סינטים ושלטים - Synth
  zzprod  
ketron sd1 or korg pa1x
הודעה פורסם: שני 21 אוג',06 11:21   
במסגרת חיפושים אחרי מקלדת ליווי אוטומטי הצלחתי לצמצם את האפשרויות לשני כלים
1.korg pa1x
2.ketron sd1

גבשתי כבר העדפה ל SD1 בגלל סאונד התופים והבס העדיף וגם קצת בגלל המחיר (14500 לעומת 21000! לכלי חדש) אבל ממש לפני קניה קיבלתי שני פידבקים לגבי בעית אמינות בקטרון. לכאורה המכשיר עלול להתקע באמצע נגינה אם הזכרון עמוס. בנוסף, נשמעה טענה שהזכרון מכיל כמות מצומצמת מאד של דגימות.
מכיון שפידבק אחד התבסס על שמועה והשני מעוניין למכור לי KORG, אני מבקש לשמוע חוות דעת נוספת.
תודה
yyyairrrrr
תגובה
הודעה פורסם: שני 21 אוג',06 11:50   
סאונד זה עיניין של טעם.לדעתי הן מבחינה טכנולוגית והן מבחינת הסאונד הKORG עדיף על הKETRON .לדעתי הPA1X זהו הARRANGER הטוב ביותר בשוק היום.יתרון נוסף ולדעתי משמעותי הוא המסך מגע שהופך את השליטה על הכלי להרבה יותר מהירה ופשוטה.אם אתה מעוניין בעוד פרטים לינק
  zzprod  
תגובה לתגובה
הודעה פורסם: שני 21 אוג',06 17:14   
מבחינת סאונד לפחות של תופים ובס אני בהחלט מעדיף את הקטרון לאחר ששמעתי את שניהם, אבל אשמח לשמוע עוד דעות.
מסך מגע הוא חיסרון בעיני מכיוון שעל במה עדיף כפתורים שניתן להצליף בהם מיידית ולא לדפדף ולגעת בעדינות עם הציפורן במסך המגע.
הדאגה העיקרית שלי נובעת מהנדסת הכלי ואמינותו.
עוד דעות ממישהו שהיה לו קטרון אולי?
yyyairrrrr
תגובה בשנית
הודעה פורסם: שני 21 אוג',06 23:58   
כפי שאמרתי זה עיניין של טעם.לגבי המסך מגע חוששני שאתה לא מכיר מספיק את היתרון העצום שבזה.אומנם אין לי את ה PA1X ,אבל יש לי את הTRITON ומבחינת נוחות התיפעול זה הרבה אבל הרבה יותר נוח .היה לי ניסיון עם הרבה כלים והיתרון שבמסך מגע הוא עצום: במקום ללחוץ על 3 כפתורים ע"מ להגיע לסאונד מסויים לחיצה אחת על המסך מגע עושה זאת הרבה יותר פשוט...
eliosadon
מה עדיף?
הודעה פורסם: חמישי 31 אוג',06 02:06   
zzprod היקר!

אתה אכן צודק! מסך מגע זו צרה צרורה בהופעה!

אני מנגן על הקטרון X1 ולא מוכן להחליפו בשום כלי - לפחות לא כרגע, ואני מתכוון על הקטע של האוטומציה. הכי נוח שבעולם!

מה שכן, הקטע של הדגימות לא הכי חזק אצלו, ולכן לדעתי עליך לעבוד עם כלי חזק באוטומציה כדוגמת ה-קטרון ובקומה עליונה כלי חזק בדגימות וסאונדים בלבד כגון ה"פנטום" (שזו ההזדמנות לבשר למי שקרא את הפורום שפתחתי "חוויה ושמה פנטום" שסוף סוף לאחר 3 חודשי סבל והוצאות מהוצאות שונות הגעתי אל המנוחה והנחלה).

וחוץ מזה, תדע. לעולם אי אפשר להנות מכלי אחד ומכל העולמות. תמיד מה שחזק בכלי אחד, בכלי אחר יש דברים פחות חזקים ולהיפך, ולכן עדיף שתי מקלדות.

כ"כ לדעתי אתה יכול להשיג גם את הקטרון וגם את הפנטום במחיר של 16,000 (אני מדבר על יד שניה)

שיהיה בהצלחה ואם אתה צריך עזרה בבקשה: 054-7978081
  zzprod  
תודה
הודעה פורסם: שבת 02 ספט',06 13:14   
תודה על התגובות. ליתר ביטחון הלכתי לשמוע שוב את הקורג והוא פשוט לא עושה לי את זה. קניתי לי קטרון, עכשיו נבדוק מה הסיפור של הפנטום.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מקלדות, סינטים ושלטים - Synth

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון