worrywort : |
הנה כמה פרטים:
המוניטורים שלי הם של יורם לב (100WX2) המגבר שלי הוא של פוניק XP-1000 (למיטב הבנתי כ-250WX2) כלומר אני צריך בערך להיות על השליש + במגבר כדי לקבל מהמוניטורים את המקסימום שלהם. אבל אני לא בטוח מה זה אומר בדיוק אם אני אחרי זה עוד מגביר בMon800 ובכלל אני לא יודע אם זה רצוי גם מבחינת הסאונד שאני אקבל... (בשביל מה לקנות מגבר ב2000 שקל ובסוף להגביר עם איזה צעצוע?) מה זה "עיוות מתוך המכשיר"? ומה זה VU ? |
ציטוט: |
אתה יכול לדלג על שלב הMONITOR MIXER
|
*מגבר ב2000 ש"ח נחשב זול בעולם האודיו המיקצועי ככה שאל תחשוב שקנית אונקיה של זהב טהור ![]() |
*VU הינו המטר\Meter,מבוסס על נורות LED במכשיר הספציפי אשר מציג עוצמת כניסה ועוצמת יציאה. כל עוד אתה בתחום המותר (עוצמת הכניסה בריאה ועוצמת היציאה סבירה,לא עובר את התחום הירוק) אין סיבה שהמוניטורים יזוקו. |
worrywort : |
מה זה "עיוות מתוך המכשיר"?
ומה זה VU ? |
Tomer Iserovitch : |
*אתה יכול לדלג על שלב הMONITOR MIXER ולשלוט על העוצמה ישירות מהמגבר אבל לא בדיוק מומלץ לעשות זאת מה שגם אתה מקבל אופציות נוספות במכשיר זה כמו TALKBACK,שמיעה במונו ,אפשרות לחיבור יותר מזוג אחד של מוניטורים ויציאת אוזניות. |
*VU הינו המטר\Meter,מבוסס על נורות LED במכשיר הספציפי אשר מציג עוצמת כניסה ועוצמת יציאה. כל עוד אתה בתחום המותר (עוצמת הכניסה בריאה ועוצמת היציאה סבירה,לא עובר את התחום הירוק) אין סיבה שהמוניטורים יזוקו. |